Cautare
Ultimele stiri - Business

14 Iunie 2019
Smart eHub, cu sprijinul DIHELP Academy, a sustinut in data de 6 iunie 2019, un workshop dedicat dezvoltarii primului centru regional de inovare digitala din regiunile Bucuresti–Ilfov si Sud Muntenia. Scopul acestui eveniment a fost de a consolida legatura dintre membrii consortiului Smart eHub si stakeholderii din cele doua regiuni mentionate si, in acelasi timp, de a avea o consultare publica cu privire la serviciile pe care consortiul ar trebui sa le ofere companiilor care au nevoie de transformare prin inovatie digitala.


14 Iunie 2019
Endava, aflata in top 5 companii software din Romania dupa cifra de afaceri inregistrata in 2018 (501,8 mil. lei), anunta deschiderea a doua noi birouri la Timisoara si Brasov. Odata cu acestea, compania ajunge la sapte centre de dezvoltare software in Romania, dupa cele din Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti, Pitesti si Targu-Mures.


13 Iunie 2019
Ingram Micro Distribution anunta semnarea parteneriatului cu QNAP, producatorul de solutii de stocare conectate la retea (NAS), recunoscute in intreaga lume pentru scalabilitatea si securitatea lor inalta.


12 Iunie 2019
Codette si TechHub Bucharest anunta lansarea StepFWD, un program de pre-accelerare care isi propune sa ajute echipele diverse aflate la inceput de drum sa isi lanseze produsul pe piata si sa isi dezvolte afacerea. Aplicatiile sunt deschise online pe site-ul programului www.stepfwd.today pana pe 29 septembrie, 2019.


12 Iunie 2019
Pe o piata concurentiala, dominata de rivali puternici, unii dintre ei activi de ani buni sau cu sustinere din partea unor trusturi de presa de prestigiu, vine un nou site de publicitate online gratuita. in conditiile unei cereri din ce in ce mai ridicate, cu un nume dedicat - micapublicitate.ro se anunta inca de la inceput un rival tenace al principalelor concurente online si traditionale. Este un site romanesc, creatie a unor investitori romani, cu capital integral romanesc, ce garanteaza o buna cunoastere a pietei, a nevoilor si a clientilor locali.


Oficial de la Casa Alba vrea sa amane interdictia Huawei, potrivit unui articol
12 Iunie 2019

Acesta doreste sa amane interdictia completa cu inca doi ani.

11 Iunie 2019
- Daca startup-urile incep cu bugete de 1.000 de euro pe luna, companiile mari pun la dispozitie bugete ce depasesc pragul de 100.000 de euro - Piata serviciilor de marketing online va creste puternic in acest an, influentata de evolutia spectaculoasa a numarului de magazine online


11 Iunie 2019
Azi e ultima sansa sa nu ratati un eveniment major pentru industria de digital si tehnologie din Europa Centrala si de Est, care are loc zilele acestea, joi si vineri, la Bucuresti.


10 Iunie 2019
Pierderile echivaleaza cu 7,4% din totalul vanzarilor la nivelul UE in sectoarele studiate in Romania, se estimeaza ca se pierd anual pana la 5,5 miliarde RON in cele 11 sectoare Pierderile de vanzari din Romania sunt estimate la 17,2% din totalul vanzarilor inregistrate in cele 11 sectoare


10 Iunie 2019
Impactul tehnologiei in societate, politica, guvernare si democratie este una dintre temele majore dezbatute anul acesta la iCEE.fest: UPGRADE 100.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate