Cautare
Ultimele stiri - Business

27 Martie 2017
Gigantul in materie de cautare Google si firma de securitate Symantec s-au contrazis asupra modului in care site-urile sunt pastrate in siguranta


27 Martie 2017
Twitter ia in considerare adaugarea unei optiuni de membru platitor pentru intreprinderi si utilizatorii de energie


24 Martie 2017
Cu o productivitate a muncii pe ora lucrata, de 5-6 ori sub media europeana, companiile romanesti au o evidenta nevoie de modernizare. Trecerea la biroul digital reprezinta o sansa reala de progres, in masura in care antreprenorii locali inteleg ca fluxurile de lucru bazate pe hartie sunt lipsite de eficienta, faciliteaza aparitia erorilor si genereaza costuri nejustificate.


24 Martie 2017
Un barbat lituanian a fost acuzat de faptul ca a pacalit doua firme americane de tehnologie sa ii vireze 100 milioane dolari prin intermediul unei inselatorii e-mail phishing.


21 Martie 2017
Samsonite Romania anunta cresterea cu 7% a cifrei sale de afaceri in 2016 fata de anul anterior ajungand astfel la 6,88 milioane de euro. De asemenea, compania isi propune pentru urmatorii 5 ani atingerea unei tinte de peste 18 milioane de euro cifra de afaceri si deschiderea a 100 de magazine la nivelul intregii tari, fata de cele 25 existente in prezent.


20 Martie 2017
Epson Tested Media ofera o calitate superioara a imprimarii, fiabilitate si durabilitate, maximizand durata de viata a capetelor de imprimare


20 Martie 2017
Firmele social media, inclusiv Facebook, Google si Twitter vor trebui sa isi schimbe termenii de serviciu pentru a se conforma legislatiei europene in domeniul protectiei datelor, sau se vor confrunta riscul aplicarii unor amenzi.


17 Martie 2017
70% dintre utilizatorii CA Identity si-au redus costurile cu peste 25%.


16 Martie 2017
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, aniverseaza 18 ani de prezenta pe piata locala. Compania a fost infiintata in Romania in anul 1999, la initiativa unor antreprenori romani, sub numele de TDS. A urmat apoi preluarea pachetului majoritar de actiuni de catre Grupul ELKO, astfel luand nastere firma ELKOTech Romania. In anul 2012, Grupul ELKO a preluat integral pachetul de actiuni al companiei, in acelasi an cu marirea de capital a acesteia, una dintre cele mai mari investitii facute de Grupul ELKO pe plan local.


14 Martie 2017
Warply, lider european in furnizarea de sisteme de loializare si solutii de plata cu ajutorul telefonului mobil (Mobile Loyalty & Mobile Payments), intra pe piata din Romania, oferind solutii inovatoare pentru programe de fidelizare B2C si B2B de succes. Cu o vasta expertiza in Mobile Loyalty, in special in sectorul bancar, telco si industria de retail, Warply tinteste sa devina prima optiune ca partener in crearea programelor de loialitate din Romania.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate