Cautare
Ultimele stiri - Business

15 Februarie 2019
Echipamentul produs de Arcserve integreaza aplicatiile on si offsite pentru disaster recovery, backup si high availability


12 Februarie 2019
Innovation Labs 2019, programul de pre–accelerare pentru startup–uri tehnice invita tinerii pasionati de tehnologie si inovare digitala sa isi transforme ideile in realitate la Hackathoanele si programele de mentorat organizate in Bucuresti, Cluj–Napoca, Iasi, Sibiu si Timisoara. inscrierile sunt deschise studentilor si tinerilor care isi doresc sa traiasca experienta dezvoltarii unui produs tech alaturi de mentori de top, antreprenori si specialisti in ICT si business. Programul, care se va desfasura intre 2 martie si 20 mai 2019, este organizat de catre Asociatia Tech Lounge cu sprijinul Orange, Carrefour, BRD Groupe Société Générale, OMV Petrom, Medicover, precum si The Romanian – American Foundation ca partener strategic.


11 Februarie 2019
Editia a 3-a Cloud Conference , structurata ca o conferinta B2B, va avea loc in 11 aprilie 2019, la Crowne Plaza Bucuresti , si va reuni companii importante din industria de cloud IT&C din Romania, speakeri locali si internationali, companii SMB sau Enterprise, antreprenori si sute de specialisti din diferite domenii.


11 Februarie 2019
Reteaua sociala sustine ca achizitionarea GrokStyle va sustine munca sa in domeniul inteligentei artificiale.


08 Februarie 2019
Fiecare inceput de an aduce noi provocari in ecuatia eficienta muncii versus sanatate. Un raport care trebuie vazut pe termen mediu si lung, pentru ca un eventual dezechilibru poate aduce dezavantaje serioase, uneori destul de greu de cuantificat, pentru angajat si angajator, deopotriva.


07 Februarie 2019
Exista o serie intrega de motive pentru care prezenta afacerii tale in mediul online este foarte importanta. Un website de prezentare este una dintre principalele metode din ziua de azi prin care iti faci cunoscuta firma unui public mult mai larg.


06 Februarie 2019
Succesul brandurilor este asigurat de cei care sunt la curent cu cele mai noi strategii de promovare in retelele sociale. Vino sa intalnesti specialistii momentului la a noua editie Social Media Summit Bucuresti, pe 27 Februarie la noua sala Dalles.


06 Februarie 2019
Acordul a fost incheiat la sfarsitul lunii decembrie, potrivit presei franceze


05 Februarie 2019
In perioada februarie – aprilie 2019, oricine se inscrie in programul inernational de certificare a competentelor digitale ECDL poate castiga o tableta oferita de ECDL ROMANIA. ECDL – European Computer Driving Licence este cel mai raspandit standard global de certificare a aptitudinilor ITC, aplicat in peste 100 de tari. Pana acum, mai mult de 15 milioane de persoane din intreaga lume s-au inregistrat deja in program. in afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).


04 Februarie 2019
La concurs sunt invitati sa participe antreprenorii sociali, inclusiv din Romania, si are un fond de premii de peste 200.000 de dolari


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate