Cautare
Ultimele stiri - Business

22 Martie 2018
Euroweb Romania, unul dintre principalii furnizori locali de servicii Telecom si ICT pentru clientii business, vizeaza o crestere de 100% a veniturilor generate de solutiile de securitate informatica, in acest an.


21 Martie 2018
Industria turismului se indreapta spre un nivel sporit de personalizare pe masura ce tehnicile de comercializare identifica noi oportunitati de venituri si de afaceri, iar calatorii se asteapta ca brandurile sa le cunoasca preferintele si sa isi adapteze in consecinta ofertele.


20 Martie 2018
SAP a lansat la inceputul acestui an zece predictii despre cum se vor schimba diferite concepte in domeniul HR la nivel global. Aceste predictii sunt bazate pe expertiza SAP in dezvoltarea de solutii de Human Capital Management (HCM), utilizate de peste 6.400 de clienti din 60 de industrii din intreaga lume.


20 Martie 2018
Xerox Romania Echipamente si Servicii si Comservice – companie care face parte din reteaua de parteneri Xerox inca din 1992 – ofera clientilor din nord-estul tarii servicii de management al documentelor (MPS) care automatizeaza procesele si micsoreaza costurile.


20 Martie 2018
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta deschiderea primului centru de training local Allied Telesis in Romania. Programul ofera celor interesati, parteneri sau utilizatori finali, posibilitatea de specializare in mai multe etape, in acord cu cerintele actuale ale pietei. Cursantii au acces la intreaga gama de certificari Allied Telesis, disponibila in aceeasi forma in intreaga lume.


19 Martie 2018
ES Elektro, companie cu experienta de 10 ani in domeniul aplicatiilor si solutiilor industriale, devine importator si distribuitor Universal Robots - firma care a inventat robotii colaborativi, denumiti si coboti. Colaborarea dintre cei doi parteneri va oferi antreprenorilor si companiilor din Romania solutii eficiente si personalizate pentru automatizarea unei game largi de activitati.


16 Martie 2018
Raportul "Getting to Equal 2018" identifica 40 de factori cheie pentru succesul tuturor angajatilor


16 Martie 2018
Internet of Things (IoT) se numara printre subiectele intens dezbatute in ultima vreme. si asta deoarece, dupa ce au trecut cativa ani de promisiuni, au inceput sa apara primele proiecte reale, chiar daca cu rezultate limitate, deocamdata. Apar semne din ce in ce mai clare ca un proiect bine tintit si bine condus poate sa produca beneficii imediate. De asemenea, incepem sa intelegem ca pragul de adoptie nu este scazut si ca este necesara existenta unor capabilitati speciale in cadrul organizatiei, care pot fi dezvoltate sau cumparate, pentru a avea proiecte de succes.


15 Martie 2018
Ministrul francez al finantelor, Bruno Le Maire, a acuzat Apple si Google de impunerea unor clauze contractuale "abuzive" companiilor si dezvoltatorilor din Franta.


14 Martie 2018
Antreprenorii deschid mereu drumul in economie cu idei noi, pasiune pentru ceea ce fac si multa munca. Sunt oamenii care creeaza si cresc companii, prin viziune, dinamism, dar si printr-o lupta continua cu piedicile birocratice. Au businessul in sange, lucreaza cu aceeasi pasiune si hotarare indiferent de conditiile economice. Vino la Conferinta ADN Antreprenor 2018, organizata de revista Biz la ARCUB Gabroveni pe 28 martie, sa-i cunosti si sa inveti de la ei ce inseamna sa faci business in 2018!


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate