Cautare
Ultimele stiri - Business

18 Octombrie 2019
Incepand de azi, posesorii dispozitivelor Android vor avea acces la serviciul inovator Sodexo Pay pentru toate platile efectuate cu produsele Sodexo, incluzand aici cardurile de masa, de vacanta, cadou si culturale.


18 Octombrie 2019
• Lipsa oportunitatilor in compania actuala, conflictul cu superiorii si dorinta de schimbare – cele mai intalnite motive pentru tranzitia in cariera • Antreprenoriatul – o solutie pentru o mica parte a managerilor ce isi doresc o schimbare in cariera • 70% dintre antreprenori aleg domenii conexe cu aria lor de activitate de pana la acel moment


18 Octombrie 2019
Incapacitatea companiilor de a profita de datele si instrumentele de analiza detinute este una dintre cele mai mari provocari ale industriei, potrivit companiei de cercetare IDC (International Data Corporation). Din acest motiv, SAS, cel mai important jucator global pe piata solutiilor de Inteligenta Artificiala (IA), a lansat SAS® ModelOps, un pachet care include consultanta personalizata si simplifica gestionarea, desfasurarea, monitorizarea, reconditionarea si administrarea modelelor analitice SAS si a celor open source.


17 Octombrie 2019
Huawei sustine ca in cel de-al treilea trimestru al anului 2019 veniturile sale au crescut cu aproape 25%, iar marja de profit net in aceasta perioada a fost de 8,7%.


17 Octombrie 2019
NEtOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, a intermediat in luna septembrie a acestui an peste 1 milion de tranzactii online cu cardul, in crestere cu 44% comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, in timp ce valoarea totala a acestora a crescut cu circa 15%.


16 Octombrie 2019
Druid, companie specializata in dezvoltarea de asistenti virtuali (chatboti) pentru organizatii de tip Enterprise, anunta semnarea unui parteneriat tehnologic cu IT Assist, companie specializata in proiectare de solutii complexe de infrastructura cloud si dezvoltare de aplicatii de business, pentru a aduce asistentii virtuali Druid in difuzoare. Prin acest parteneriat, asistentii virtuali Druid vor fi capabili sa preia comenzi vocale in limba romana sau engleza si sa raspunda prin voce in maxim 3 secunde, ducand experienta de interactiune om-masina la cu totul alt nivel.


16 Octombrie 2019
Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, circa 5% din totalul comenzilor pe platforma au fost realizate de catre studenti, in cele doua saptamani de la inceperea anului universitar. in ultimul an, comenzile online de mancare in campusurile studentesti au inregistrat o crestere de peste 42%.


15 Octombrie 2019
Incepand cu aceasta luna, Zitec, lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitala, este oficial singura companie romaneasca partener Magento Business, platforma de e-commerce lider in lume.


15 Octombrie 2019
Castigati controlul asupra datelor si informatiilor! Preventie, detectie, protectie indiferent de locatie si forma


14 Octombrie 2019
Cand incepi pe un anumit drum este destul de dificil sa analizezi in ce directie o vor lua lucrurile. Mai ales in situatia cand dai startul unei afaceri din care, bineinteles, iti doresti sa scoti tot ce este mai bun si sa obtii profitul pe care il doresti.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate