Cautare
Ultimele stiri - Business

16 August 2019
Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii listate din lume a crescut cu 5%, in 2019, pana la 21 trilioane dolari, potrivit clasamentului global realizat de PwC, fiind determinata in principal de performanta companiilor din SUA.


16 August 2019
De ce o companie are nevoie de un site web ? Motivele ar fi infinite, dar cel mai bun motiv ar fi acela ca, in online fata de realitate, poti ajunge la client mult mai usor si mai repede.


14 August 2019
Cu siguranta te-ai intrebat de nenumarate ori cum ai putea sa te folosesti de mediul online pentru a-ti dezvolta magazinul online intr-un mod cat mai simplu. Am observat cu totii dinamica recenta a mediului digital si rolul din ce in ce mai important pe care acesta il joaca in vietile noastre.


13 August 2019
Peste un sfert dintre angajati recunosc ca nu le ajung banii din salariu de la o luna la alta si, prin urmare, nu doar ca nu reusesc sa economiseasca nimic, ba chiar trebuie sa se imprumute mai mereu de la familie sau prieteni pana la urmatorul salariu pentru a se putea descurca, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs.


09 August 2019
Internet & Mobile World, cel mai amplu eveniment de business din regiune se reinventeaza, devenind go>tech world, un manifesto al digitalizarii adresat intregului ecosistem business.


09 August 2019
Industria IT se extinde in prezent in Romania, conform unor studii recente publice despre domeniu. Asa cum spun deseori specialistii in resurse umane, profilul unui candidat care abia intra in industrie este marcat de o serie de abilitati initiale, care il califica spre a evolua intr-un domeniu aflat intr-o continua dezvoltare, de creativitate si de o inclinatie catre numere, toate acestea fiind completate de entuziasmul de a invata un limbaj de programare.


07 August 2019
Chiar daca este o perioada in care cei mai multi angajati isi iau concediu, romanii au continuat sa aplice la joburi in numar chiar mai mare decat in perioadele anterioare. Astfel, companiile au inregistrat cu 18% mai multe aplicari la joburi in luna iulie si cu peste 5% mai multe aplicari fata de aceeasi perioada a anului trecut.


07 August 2019
Huawei a inregistrat in primul semestru din 2019 venituri de 401.3 miliarde CNY (aproximativ 58 miliarde de dolari), cu 23.2% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Marja de profit net a companiei in prima jumatate a acestui an a fost de 8.7%.


07 August 2019
Noul card de credit Apple se lanseaza lent.


06 August 2019
• Revolut lanseaza in Romania serviciul de tranzactionare de actiuni ce va permite utilizatorilor sa investeasca in 300 de companii din Statele Unite ale Americii listate pe Bursa din New York (New York Stock Exchange) si NASDAQ • Serviciul va fi lansat progresiv si va fi initial disponibil utilizatorilor Metal, urmand ca in saptamanile viitoare acesta sa poata fi accesat de catre toti utilizatorii • Utilizatorii Revolut Metal vor putea efectua 100 de tranzactii gratuite lunar, in timp ce utilizatorii Premium si Standard vor avea o limita de 8, respectiv 3 tranzactii lunar


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate