Cautare
Ultimele stiri - Business

24 Aprilie 2019
Atos, lider global in transformare digitala, anunta ca a reusit sa compenseze 100% din emisiile sale de CO2 in intreaga lume in 2018, printr-un program dedicat parcurilor eoliene. in plus, fata de compensarea emisiilor din centrele sale de date, pe care a indeplinit-o incepand cu 2014, Atos mentioneaza ca, in prezent, programul include si compensarea emisiilor de carbon produse de birourile sale si calatoriile de business. Aceasta initiativa face parte din programul global de mediu al Atos, parte din planul strategic Advance 2021.


24 Aprilie 2019
In urma celor mai recente sesiuni de donare de sange la birou, campania #cei1024 a depasit 3450 de donatori, echivalentul a peste 1500 de litri de sange si a 10.000 de vieti salvate. Initiata in 2016 de catre Zitec, lider pe piata de IT din Romania, cu scopul de a contribui la reducerea deficitului major de sange din spitalele din Romania, campania a strans pana in prezent peste 35 de companii.


23 Aprilie 2019
Flashpoint este noul nume al Buran Venture Capital, grup financiar de top care ofera solutii de equity si debt financing pentru companiile de software. Dupa rebranding, compania anunta si lansarea unui nou produs, un fond de Venture Debt dedicat startup-urilor tech din Europa Centrala si de Est si Israel, cu o valoare tinta de 50 de milioane de euro. Venture Debt este un imprumut la termen cu rolul de a ajuta startup-urile sa-si finanteze operatiunile si sa acceseze expertiza, fara diluarea participatiei actionarilor existenti.


23 Aprilie 2019
Gigantul in domeniul telecomunicatiilor a primit finantare din partea armatei chineze, a raportat The Times.


22 Aprilie 2019
Cu toate ca, atunci cand auzim de retete, ne gandim instinctiv la cele culinare, nu trebui sa ignoram REtETA SUCCESULUI din mediul de afaceri. De fapt, odata cu initierea unui business, buna sa functionare se bazeaza pe o serie de ingrediente cheie care, in timp, conduc la dezvoltarea corespunzatoare.


22 Aprilie 2019
Clientii vor beneficia de servicii excelente si de suport local prin colaborarea dintre ALEF Distribution si NetApp.


17 Aprilie 2019
Compania de gestionare a energiei electrice Eaton anunta implementarea sistemului UPS Eaton 93PM in mediul centrului de date CE Colo. CE Colo Czech (CE Colo), care opereaza in prezent un centru de date care ofera servicii de colocare, a ales doi producatori independenti pentru a asigura stabilitatea sistemului de alimentare cu energie electrica in timpul inlocuirii sistemului UPS.


17 Aprilie 2019
Esti distribuitor de software sau de hardware? Esti integrator de sistem? Esti companie de IT&C? Schimba-ti punctul de vedere si devino digital! TeamSystem impreuna cu BITSoftware te invita la Digital Tour 2019. TeamSystem, companie de software leader in Europa si BITSoftware selecteaza parteneri de software locali prin intermediul unui program exclusiv in Romania.


15 Aprilie 2019
Reteaua sociala a cheltuit, de asemenea, 2,6 milioane de dolari pentru costurile avionului privat al CEO-ului.


12 Aprilie 2019
Concurenta pe piata este foarte mare in orice domeniu de activitate si tocmai de aceea orice afacere are nevoie sa fie prezenta in mediul online. Insa atunci cand vine vorba de a fi prezent in mediul online cu afacerea ta trebuie sa ai in vedere modul in care te vei prezenta clientilor si modul in care infrastructura IT a site-ului tau va functiona.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate