Cautare
Ultimele stiri - Hardware

15 Februarie 2019
In luna februarie, ABD Computer introduce, in premiera, o intreaga gama de laptop-uri remanufacturate. Aceasta are deja o sectiune dedicata pe site-ul companiei si prezinta clientilor un numar mare de modele de laptopuri care raspund celor mai exigente cerinte atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al performantelor tehnice.


13 Februarie 2019
QNAP a lansat dispozitivul compact si polivalent NASbook TBS-453DX, un NAS proiectat pentru spatiile mici de lucru si pentru profesionistii mobili. Folosind 4 SSD-uri M.2 SATA pentru stocare, TBS-453DX poate de asemenea sa foloseasca 20 de spatii de stocare alocate in cloud si caching local activat, oferind posibilitatea de a lucra cu fisierele online la fel de repede precum cu cele locale. NASbook-ul multifunctional si silentios TBS-453DX ofera iesire HDMI 2.0 4K 60Hz, transcodare si streaming hardware si dispune de conectivitate 10GbE N-BASE-T bazata pe controlerul Multi-Gig Aquantia®, ceea ce il face perfect pentru crearea unei retele de mare viteza pentru imbunatatirea muncii in echipa si a aplicatiilor multimedia.


13 Februarie 2019
Noua gama care utilizeaza curent monofazat completeaza gama actuala de dispozitive UPS Eaton 93PS pentru a oferi mai multa flexibilitate, disponibilitate si rentabilitate


12 Februarie 2019
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta disponibilitatea pe piata locala a recent lansatei tablete Getac K120, ce a fost conceputa pentru agentiile de siguranta publica si este caracterizata de o rezistenta deosebita la conditii dificile de utilizare.


12 Februarie 2019
QNAP Systems a lansat recent TR-004, o unitate de extensie RAID a stocarii, cu patru sertare, ce poate fi atasata la un calculator sau la un server NAS prin intermediul USB 3.0 Type-C. Multifunctionalul TR-004 poate fi utilizat pentru a adauga spatiu la serverul NAS si poate servi, de asemenea, ca stocare RAID hardware pentru PC-uri si serverele NAS.


04 Februarie 2019
Design simplu si atractiv, cu sticla securizata si iluminarea RGB


31 Ianuarie 2019
Tehnologiile pentru locul de munca, serviciile, produsele software si aplicatiile Xerox continua sa fie apreciate de specialistii industriei – de data aceasta compania primind distinctii oferite de IDC si de Keypoint Intelligence - Buyers Lab.


31 Ianuarie 2019
Conform specialistilor, inca din anii ‘70 am inceput sa consumam mai mult decat poate genera planeta, iar in fiecare an aceasta problema se agraveaza tot mai mult. Astfel, anul trecut, de exemplu, in primele 7 luni, consumaseram deja toate alimentele, apa si energia pe care Pamantul le poate genera intr-un an. Practic, risipim mai mult decat ne permitem si, din acest motiv, traim pe datorie - o datorie care se mareste in continuu, in detrimentul generatiilor viitoare.


30 Ianuarie 2019
ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea noilor casti de gaming XPG EMIX H20. Cu sunet virtual surround 7.1, difuzoare high-fidelity de 50 mm si iluminare RGB, noile EMIX H20 ofera gamerilor un nou nivel de imersiune si de constientizare pentru experiente de joc mai captivante.


23 Ianuarie 2019
Uzinele sau zonele industriale in care se folosesc sau se prelucreaza materiale periculoase sau inflamabile prezinta riscuri deosebite si, drept urmare, trebuie securizate corespunzator. Indiferent ca este vorba despre monitorizarea modului in care angajatii respecta normele de siguranta sau despre impiedicarea accesului unor persoane neautorizate in anumite zone, supravegherea video permanenta a unor astfel de obiective este o conditie necesara pentru a putea asigura functionarea in conditii optime. Fiind insa vorba despre locatii speciale, cu conditii de lucru aparte, trebuie ca si echipamentele de supraveghere video utilizate sa fie special concepute pentru un astfel de scenariu de utilizare. Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat camera de retea AXIS F101-A XF P1367, proiectata pentru astfel de situatii si conceputa cu protectie la risc ridicat de explozie.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate