Cautare
Ultimele stiri - Hardware

25 Mai 2018
Linia extinsa Predator de accesorii include noi mousi si tastaturi de gaming, scaune de gaming, carcase rezistente si multe altele


25 Mai 2018
QNAP diversifica linia sa de placi de extensie QM2 PCIe cu noi modele ce integreaza pana la patru sloturi SSD M.2 pe o singura placa. Placile QM2 suporta atat SSD-uri M.2 SATA, cat si M.2 PCIe NVMe oferind caching SSD pentru cresterea performantelor IOPS sau pentru crearea unui volum auto-tiering pentru stocare optimizata.


Acer devine primul producator PC care aduce Alexa pe laptop-uri
22 Mai 2018

Producatorul PC Acer a anuntat ca va aduce in aceasta saptamana asistentul vocal Amazon Alexa pe o serie de dispozitive laptop existente.

21 Mai 2018
Procesoarele Intel Cannon Lake 10nm, indelung amanate, au aparut in cele din urma oficial in Lenovo IdeaPad 330.


18 Mai 2018
Mai multe pagini printate, mai putin de platit; Echipamente performante pentru imprimare documente si foto de calitate superioara, prin noua abordare si tipul de cerneala utilizata; Cele mai mari viteze de imprimare inkjet color din categoria lor; Imprimare fiabila prin flacoanele de cerneala inbox; Mai multe modele, mai multe variante de specificatii: wireless, duplex, fax, ecran LCD etc.


16 Mai 2018
Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS) anunta ca Ixia Solutions Group si Innovium, una dintre cele mai mari companii care livreaza solutii de retea pentru centre de date, colaboreaza pentru a atinge 12,8 Tbps la viteze de la 100GbE la 400GbE pe seria de switch-uri TERALYNXTM de la Innovium, concepute pentru centrele de date de mari dimensiuni.


16 Mai 2018
Xerox Romania participa in luna mai la patru evenimente de tehnologie din intreaga tara pentru a prezenta si a face demonstratii pe echipamentele de imprimare pentru mediul de birou din portofoliu. Astfel, in urmatoarele doua saptamani, specialistii Xerox vor fi prezenti la Bucharest Technology Week, Ziua Comunicatiilor, IT Congress si la Transilvania IT Forum.


14 Mai 2018
Surprindeti cele mai spectaculoase momente ale aventurii dvs. chiar si in cele mai dificile conditii de mediu


11 Mai 2018
Xerox, compania care a inventat copiatorul, imprimarea cu tehnologie laser si imprimarea la cerere, anunta inca o premiera in industria imprimarii – o presa color de mare viteza, cu sase statii, care combina imprimarea in patru culori cu pana la doua tonere speciale, dintr-o singura trecere. Presa de productie Xerox Iridesse™ este singura presa digitala care poate imprima folosind toner in nuante metalizate de auriu sau argintiu, CMYK si toner transparent sau alb dintr-o singura trecere, oferindu-le furnizorilor de servicii de imprimare un avantaj urias pe piata competitiva a imprimarii digitale de productie.


11 Mai 2018
Technics prezinta astazi noul Sistem de boxe wireless Premium OTTAVA™ S SC-C50 in cadrul show-ului High-End Audio din Munchen. Modelul OTTAVA™ S SC-C50 dispune de tehnologii acustice care ii permit emiterea unui sunet clar intr-un spectru sonor surprinzator de amplu, beneficiind de o dimensiune compacta. Tehnologia sa de calibrare a sunetului in functie de spatiu permite amplasarea libera a boxelor pentru a va bucura de muzica in orice parte a locuintei. Aceasta ofera o experienta a muzicii wireless cu adevarat avansata datorita compatibilitatii sale complete cu diferite servicii de streaming, capacitatii de control vocal si integrarii unor diferite surse de muzica.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate