Cautare
Ultimele stiri - Hardware

22 Martie 2018
Producatorul de chip-uri sustine ca patch-urile vor ajunge in cateva saptamani si ca proprietarii de dispozitive AMD nu trebuie sa isi faca griji cu privire la defectiunile raportate.


20 Martie 2018
In acest an, mult mai multi dintre noi vor petrece timpul purtand casti de realitate augmentata si realitate virtuala.


15 Martie 2018
Un upgrade complet pentru a obtine performante extraordinare


14 Martie 2018
OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, va lansa pe piata locala o noua serie de senzori de monitorizare a traficului auto. Noile dispozitive vor fi prezentate oficial cu ocazia Intertraffic, cel mai mare eveniment dedicat solutiilor de trafic din lume. Intertraffic va avea loc in perioada 22-23 martie, la Amsterdam, iar, la scurt timp dupa, senzorii vor fi disponibili in ofertele partenerilor OPTEX din Romania.


13 Martie 2018
Cercetatorii Digitimes cred ca un nou MacBook va sosi in cel de-al doilea trimestru al anului si va incerca sa inlocuiasca MacBook Air-ul de 13in.


12 Martie 2018
Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a incheiat anul 2017 cu o crestere a cifrei de afaceri de peste 42%. Compania a implementat sisteme software in companii cu renume precum Regina Maria, Delaco, Alexandrion si Cafea Fortuna.


12 Martie 2018
OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta integrarea senzorilor laser REDSCAN cu modulul de supraveghere Genetec™ Restricted Security Area (RSA). Aceasta implementare deschide noi oportunitati in materie de securitate si detectie, la interior si exterior, solutia fiind dedicata in special aeroporturilor sau altor zone in care este nevoie de un nivel maxim de securitate.


12 Martie 2018
Microsoft a confirmat ca lucreaza la o a doua versiune a Surface Hub, in ciuda eforturilor de a satisface cererea pentru modelul original.


09 Martie 2018
Wacom extinde gama Cintiq Pro cu o noua tableta grafica de inalta performanta, de dimensiuni medii, conceputa pentru aplicatii creative actuale, inclusiv realitate virtuala si augmentata. Familia Cintiq Pro Pen dispune acum de o gama de dimensiuni pentru a satisface nevoile unice de lucru si de configurare ale profesionistilor creativi.


07 Martie 2018
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta extinderea ofertei sale comerciale prin adaugarea produselor ADATA - marca de top in domeniul memoriilor si solutiilor de stocare a datelor.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate