Cautare
Ultimele stiri - Internet

24 Aprilie 2019
Bullying-ul reprezinta o forma de abuz emotional si fizic asupra copiilor de catre alti copii si se manifesta foarte des in mediul scolar. De cativa ani insa, acest fenomen devine tot mai periculos si imprevizibil, deoarece s-a mutat in mediul online, unde cel care abuzeaza nu are nevoie de muschi, ci de o identitate falsa si informatii compromitatoare despre cel abuzat.


Sri Lanka blocheaza social media in urma exploziilor mortale de Paste
23 Aprilie 2019

Peste 200 de oameni au fost ucisi si sute au ajuns in spital in urma a 8 explozii la biserici si hoteluri.

22 Aprilie 2019
Milioane de persoane folosesc parole usor de ghicit pe conturi sensibile, sugereaza un studiu.


19 Aprilie 2019
Facebook a colectat "neintentionat" contactele e-mail a aproximativ 1,5 milioane de utilizatori in ultimii 3 ani.


16 Aprilie 2019
Indiferent de cat de mare sau de complexa este afacerea pe care o administrezi, prezenta in mediul online este absolut indispensabila pentru a avea succes pe orice piata. In lumea contemporana a lipsi din mediul online pentru orice business este echivalent cu esecul. Dar nu este suficient doar sa fii prezent in mediul online, ci este important ca prezenta afacerii tale sa fie eficienta si performanta, sa ruleze in parametrii optimi.


Articolul 13: Tarile din UE aproba directiva privind drepturile de autor
16 Aprilie 2019

Tarile europene au aprobat luni reformele in domeniul drepturilor de autor, dupa ce Parlamentul European a votat luna trecuta adoptarea noii legislatii.

12 Aprilie 2019
Zitec, lider pe piata de IT din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate, a dezvoltat pro bono noul site MagiCAMP.ro, pentru accesibilitate crescuta, noi functionalitati si siguranta sporita.


Noul browser web Opera Reborn 3 prezinta un portofel pentru moneda digitala incorporat
10 Aprilie 2019

Cea mai recenta versiune a browserului web Opera a fost lansata marti pentru Mac, Windows si Linux. Opera 60, denumita Reborn 3, include un portofel cryptocurrency, Web 3 explorer si un VPN gratuit.

Cum sa programati e-mail-uri in Gmail
08 Aprilie 2019

Iata cum veti putea trimite in viitor un e-mail folosind Gmail fara a fi nevoie sa va aflati pe dispozitivul dvs. sau sau folositi servicii sau extensii ale unor terte parti.

Datele a 540 milioane de utilizatori Facebook, expuse
05 Aprilie 2019

Informatii detaliate despre mai mult de 540 milioane de utilizatori Facebook au putut fi vizionate public timp de luni de zile, a descoperit o firma de securitate.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate