Cautare
Ultimele stiri - Internet

14 August 2019
Guvernul rus a avertizat gigantul internet Google sa impiedice utilizatorii sa foloseasca serviciul sau de streaming video YouTube pentru a face publice evenimente ilegale de protest in timpul alegerilor locale din Moscova.


Facebook a platit contractantii sa transcrie apelurile Messenger
14 August 2019

Reteaua sociala sustine ca a oprit acest proces saptamana trecuta.

13 August 2019
Mediul online acapareaza tot mai multe domenii, iar publicitatea este cu siguranta printre cele mai importante dintre acestea. Astazi daca vrei sa ai succes in afaceri si sa iti duci brand-ul la cele mai inalte cote ale succesului, publicitatea in mediul virtual nu poate lipsi din strategia de marketing a afacerii tale.


Angajatii Microsoft
09 August 2019

Angajatii Microsoft asculta ocazional conversatii Skype reale care au fost procesate de software-ul de traducere, s-a dezvaluit.

Google Images a fost reinnoit, punand accentul pe cumparaturi
07 August 2019

Fotografiile produselor vor afisa acum informatii despre preturi, disponibilitate si recenzii.

05 August 2019
Utilizatorii retelelor sociale s-au plans de faptul ca nu au putut sa impartaseasca actualizarile de status sau fotografiile


25 Iulie 2019
Baloanele de conectivitate cu aer cald au zburat 40 de milioane de kilometri.


19 Iulie 2019
Asociatia Telefonul Copilului, organizatie non-guvernamentala, non-profit, care apara de 17 ani drepturile copilului şi ale familiei, continua demersurile in vederea adoptarii de catre factorii de decizie a unor politici publice anti-bullying in scoli. in acest scop lanseaza petitia online „Fara frica, fara bullying! Petitie pentru siguranta copilului tau la scoala!”. Bullying-ul reprezinta un comportament abuziv, realizat in mod repetat si cu intentie directa sau indirecta, conducand la prejudicierea fizica si/sau psihica a victimei prin umilire, ranire, persecutie, intimidare sau alte fapte, manifestandu-se prin forme diverse: verbal, emotional, relational si fizic.


17 Iulie 2019
Site-ul Twitter asa cum il stiati va apartine in curand trecutului. Compania a anuntat luni ca a reproiectat site-ul pentru a facilita navigarea utilizatorilor pe reteaua sociala.


Mai mult timp pe social media, legat de cresterea depresiei in randul adolescentilor, constata un studiu
17 Iulie 2019

Insa cresterea timpului dedicat jocurilor video nu a fost considerata a fi un predictor pentru depresie.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate