Cautare
Ultimele stiri - Internet

23 Martie 2017
Facebook a activat Safety Check in Londra miercuri dupa-amiaza, in urma unui incident suspectat a fi terorist produs la Houses of Parliament din Westminster.


13 Martie 2017
Controalele de securitate website care provoaca oamenii sa dovedeasca ca sunt utilizatori umani sunt susceptibile sa "dispara" in favoarea unui nou sistem dezvoltat de Google.


08 Martie 2017
Directorii Facebook analizeaza de ani de zile daca sa introduca sau nu un buton dislike sau ceva similar


Facebook foloseste inteligenta artificiala pentru a ajuta la prevenirea sinuciderilor
02 Martie 2017

Facebook foloseste o combinatie de recunoastere a tiparului, suport live chat din partea organizatiilor de sprijin si alte instrumente pentru a preveni sinuciderile, cu accent pe serviciul sau Live.

Google si Microsoft elimina website-urile pirat de pe prima pagina
22 Februarie 2017

Atat Google, cat si Microsoft, au incheiat un acord cu guvernul britanic pentru a face site-urile de piraterie mai greu de gasit pentru utilizatorii din Marea Britanie.

YouTube renunta la anunturile publicitare de 30 de secunde de
21 Februarie 2017

YOuTube va renunt la reclamele de 30 de secunde "de neocolit" pe serviciul video streaming, incepand cu anul 2018.

15 Februarie 2017
ECDL ROMANIA, operatorul licentei European Computer Driving Licence la nivel national, a lansat in parteneriat cu Veranda Mall din capitala programul pilot pentru crearea unui Hub de utilizare a noilor tehnologii IT. Incepand cu luna februarie, la ECDL EduHub , cei mici vor putea participa la cursuri IT interactive gratuite, elevii isi vor testa gratuit competentele digitale pentru Bacalaureat cu simularile ECDL si, cu totii vor putea experimenta noile tehnologii prin demonstratii 3D Printing , avand acces la imprimante 3D .


Google va face continutul piratat mai greu de gasit incepand cu 1 iunie
10 Februarie 2017

Google, impreuna cu alte firme de motoare de cautare, va introduce un "cod voluntar anti-piraterie" in acest an si urmareste sa scada pirateria, ca urmare a presiunii din partea industriei de divertisment.

07 Februarie 2017
Un judecator american a decis vineri ca Google trebuie sa respecte un mandat de perchezitie FBI care cauta email-uri client stocate pe un server strain.


03 Februarie 2017
Browserele Microsoft au reinceput sa scada luna trecuta, pierzand din nou o cota semnificativa de utilizare de putin peste 25% la sfarsitul lunii ianuarie, un prag care ar fi fost respins ca absurd de scazut in urma cu un an si jumatate.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate