Cautare
Ultimele stiri - Internet

14 Iunie 2019
Incearca doar sa faca extensiile mai sigure.


E-mail-urile Facebook ar putea arata ca CEO Mark Zuckerberg avea cunostinta de problemele de confidentialitate, potrivit unui articol
14 Iunie 2019

Facebook se afla deja in atentie cu privire la problemele de confidentialitate si a declarat ca utilizatorii nu ar trebui sa se astepte la confidentialitate pe social media. Un nou articol sustine ca e-mail-urile gasite in urma unei investigatii guvernamentale ar putea arata ca CEO-ul companiei a avut cunostinta de anumite practici discutabile.

10 Iunie 2019
Microsoft a sters o baza de date masiva de 10 milioane de imagini care au fost folosite pentru a instrui sistemele de recunoastere faciala, potrivit Financial Times.


10 Iunie 2019
Marele Firewall al Chinei a blocat accesul la The Guardian, The Intercept, NBC News si HuffPost, potrivit unui articol


Mozilla Firefox impiedica acum website-urile si agentii de publicitate sa va urmareasca
05 Iunie 2019

Firefox blocheaza acum cookie-urile website care pot permite editorilor si agentilor de publicitate sa va urmareasca pe web.

SUA solicita detalii media solicitantilor de viza
04 Iunie 2019

Aproape toti solicitantii de vize pentru SUA vor trebui sa isi prezinte detaliile social media, potrivit normelor nou adoptate.

Iata modul in care am putea inlocui, in cele din urma, parolele
28 Mai 2019

Peste 85% dintre atacurile cibernetice rezida in aceea ca oamenii sunt tradati de parolele lor. Insa recunoasterea faciala si securitatea cloud ar putea ucide parolele pentru totdeauna.

Facebook foloseste datele pentru a crea harti de prevenire a bolilor
23 Mai 2019

Facebook vrea sa ajute organizatiile de sanatate publica sa combata bolile, cu in instrument valoros: un trio de harti care includ date despre locurile unde traiesc oamenii, cum se muta acestia si daca au acces la internet.

Google va urmareste achizitiile prin intermediul Gmail
20 Mai 2019

De fiecare data cand un magazin trimite o confirmare pe contul dvs. Gmail, Google il adauga in lista dvs. de achizitii.

15 Mai 2019
Facebook da in judecata o companie sud-coreeana pentru utilizarea ilegala a datelor pentru a vinde marketing si publicitate.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate