Cautare
Ultimele stiri - Jocuri

Fond de premii de 100 milioane de dolari oferit pentru jocul Fortnite
23 Mai 2018

Editorul Epic Games a anuntat ca va oferi un fond de premii de 100 milioane de dolari pentru competitiile Fortnite.

09 Mai 2018
Un jucator World of Warcraft a fost condamnat la inchisoare in SUA pentru derularea unui atac cibernetic care a afectat serviciul din Europa.


09 Mai 2018
Nintendo a dezvaluit luni mai multe detalii despre ceea ce numeste "Nintendo Switch Online", in esenta un serviciu online platit, similar PlayStation Plus sau Xbox Live.


Fortnite este acum cel mai mare joc gratuit pentru consola din toate timpurile
27 Aprilie 2018

Informatiile recente care provin din cercetarile SuperData sugereaza ca (din punct de vedere al veniturilor si al jucatorilor activi lunar), Fortnite este cel mai mare joc gratuit pentru consola din toate timpurile.

17 Aprilie 2018
Remake-urile retro sunt in voga, asa cum s-a observat in recentele lansari Blade Runner, Star Wars si ale primelor console Nintendo. Acum, Sega vrea sa intre in actiune cu Mega Drive Mini.


16 Aprilie 2018
A fost rezolvata o intrerupere a serverului care a impiedicat jucatorii sa joace modul Fortnite Battle Royale


10 Aprilie 2018
Daca v-ati dorit sa jucati un joc video modern in lumea magica creata de J.K. Rowling, nu veti avea mult de asteptat - primele roade ale unui acord recent de a produce o serie de jocuri video Harry Potter vor sosi in 25 aprilie.


04 Aprilie 2018
Cei mai buni jucatori de Clash Royale din lume vor lupta in curand pentru premiul cel mare.


28 Martie 2018
Echipat, in versiunea de top, cu un procesor cu 18 nuclee si 4 procesoare grafice, Acer Predator Orion 9000 este o platforma extrema pentru jocurile video si crearea de continut.


27 Martie 2018
In asteptarea episodului cu numarul cinci al seriei Ubisoft’s Far Cry, ce va fi lansat oficial pe 27 Martie, Trust si Ubisoft si-au unit fortele pentru a oferi jucatorilor o experienta de neuitat. in noul episod al seriei Far Cry, Joseph Seeed, liderul unui cult periculos, a pus stapanire pe zona linistita Hope County, Montana. Este datoria ta sa conduci rezistenta si sa eliberezi locuitorii de sub dominatia violenta a cultului. Pentru a stapani mai bine universal Far Cry, Trust si Ubisoft au creat pachete speciale continand periferice de gaming si o copie digitala a jocului in editie standard de PC.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate