Cautare
Ultimele stiri - Mobile

Samsung Galaxy S8 ar putea avea o politica de returnare de 3 luni
24 Martie 2017

Daca veti cumpara un Samsung Galaxy S8, care se lanseaza in 29 martie in New York, il veti putea returna in mod gratuit timp de trei luni, potrivit The Investor, care a citat publicatia coreeana Chosun Biz.

Samsung dezvaluie asistentul vocal Bixby pentru viitorul Galaxy S8
22 Martie 2017

Samsung a dezvaluit luni Bixby, un asistent vocal inteligent, care va rula pe smartphone-ul Samsung Galaxy S8, care va fi anuntat in 29 martie in New York.

17 Martie 2017
Compania brasoveana Visual Fan, detinatoarea marcii Allview comercializeaza produse certificate Android™ GMS. Allview face parte din grupul restrans al brandurilor internationale certificate Google™ Mobile Services, asigurand astfel clientilor sai produse compatibile cu serviciile Google si cu o varietate de aplicatii disponibile in Magazin Google Play.


16 Martie 2017
Biroul Australian de Siguranta a Transportului a emis un avertisment de siguranta in aceasta saptamana, dupa ce o femeie a suferit arsuri grave din cauza unei perechi de casti alimentate cu baterii, care au explodat in timp ce aceasta dormea.


13 Martie 2017
Samsung Pay ar putea ajunge pe mai multe dispozitive, incepand cu seria de telefoane Galaxy J in India, a raportat Mashable.


06 Martie 2017
A fost demonstrat cu succes un apel VoLTE pe tehnologie Cat-M1/LTE-M folosind modemul MDM9206 de la Qualcomm si reteaua radio si core a Ericsson Noua tehnologie permite servicii de voce standard pentru aplicatii IoT AT&T planifica sa extinda tehnologia in retelele mobile, pentru a imbunatati cazurile de utilizare ale IoT deja existente care necesita servicii de voce


03 Martie 2017
Un nou raport emis joi de catre International Data Corporation (IDC) a indicat ca vanzarile de smartwatch-uri si trackere fitness au atins un nou nivel record de 33,9 milioane unitati in cel de-al patrulea trimestru al anului 2016, ceea ce reprezinta o crestere anuala de 16,9%. Transporturile pentru intregul an au crescut cu 25% la 102,4 milioane dispozitive.


02 Martie 2017
• Brandul romanesc numarul unu de smartphone-uri si tablete a prezentat la MWC 2017 cel mai nou smartphone din seria Soul, alaturi de cele mai recente produse din portofoliul sau. • Allview a primit in cadrul Mobile World Congress trofeul ”European Android Partners” decernat de Google, in semn de recunoastere a eforturilor sale de a face tehnologia mobila accesibila pentru un numar cat mai mare de utilizatori.


01 Martie 2017
Huawei Consumer Business Group a definit astazi o noua categorie de accesorii inteligente odata cu lansarea Huawei Watch 2. Utilizand rezultatele ultimelor cercetari si inovatiile Huawei, noul dispozitiv combina conectivitatea unui smartphone, aplicatiile inteligente integrate intr-un smartwatch premium si abilitatile de consiliere si monitorizare ale unui dispozitiv de fitness de ultima generatie, toate sub forma unui ceas stilat cu o forma clasica.


01 Martie 2017
Apetitul romanilor pentru gadget-uri creste de la an la an, potrivit Quickmobile, cel mai mare specialist in tehnologie de pe piata locala. Astfel ca, in 2016, cererea pentru gadget-uri precum bratarile fit, device-uri de media streaming, drone, roboti sau produse smart-home, s-a majorat cu aproximativ 150%.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate