Cautare
Ultimele stiri - Mobile

17 Mai 2019
Este posibil ca Samsung sa fi gasit solutii pentru defectiunile Galaxy Fold la cateva saptamani dupa ce unitatile s-au confruntat cu spargerea ecranului si cu palpairea acestuia.


15 Mai 2019
Huawei ofera utilizatorilor modelelor HUAWEI P30 si P30 Pro acces la caracteristici si mai captivante si inovatoare puse la dispozitie de camera integrata in cele doua smartphone-uri. Functia Dual-View Camera, care permite utilizatorilor sa realizeze inregistrari video cu ecran divizat, devine disponibila odata cu recenta introducere a sistemului de operare EMUI 9.1 si cu implementarea treptata a update-ului B153.


Noul iPhone va avea un chip A13, noi camere si reverse charging, potrivit unor articole
13 Mai 2019

iPhone 11 este foarte aproape.

13 Mai 2019
Utilizatorii ZenFone 5Z se vor putea bucura de cea mai noua experienta Android, incluzand protectia imbunatatita a confidentialitatii si moduri noi de interactiune.


10 Mai 2019
Huawei anunta disponibilitatea pe piata din Romania a celui mai recent smartphone al companiei – HUAWEI P30 lite, dotat cu o camera tripla asistata de inteligenta artificiala. Combinand un design sofisticat cu inovatiile dezvoltate de Huawei, cel mai recent dispozitiv al gamei HUAWEI P este prevazut pe partea din spate cu trei camere care redau fotografii ultra-wide si care integreaza functii bazate pe inteligenta artificiala (AI). Noul model permite iubitorilor de fotografie sa capteze imagini la o calitate excelenta, potrivita chiar si pentru tiparire. Sistemul de trei camere este format dintr-o camera principala de 48MP, o camera de 8MP ultra-wide si una pentru profunzime. in interiorul modelului HUAWEI P30 lite, chipsetul Kirin 710 bazat pe functii cu inteligenta artificiala lucreaza in tandem cu sistemul de operare EMUI 9.0.1 si memoria interna de 128GB, pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta pe care un smartphone o poate oferi.


08 Mai 2019
Problemele Samsung cu Galaxy Fold par sa intarzie mai mult momentul in care cumparatorii pot intra in posesia telefoanelor.


07 Mai 2019
Descarcarea aplicatiilor pe Apple Watch ar putea deveni putin mai usoara.


03 Mai 2019
Apple nu va mai furniza servicii sau piese pentru iPad 2, in varsta de 8 ani


02 Mai 2019
Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de telefoane, lanseaza o campanie la achizitionarea smartphone-ului HUAWEI P30. Timp de doua saptamani, in perioada 2 - 15 mai, oricine cumpara un telefon Huawei P30 va primi o imprimanta foto portabila Huawei. Campania este valabila in Huawei Experience Shop Afi Cotroceni, dar si in magazinele partenere Huawei.   


24 Aprilie 2019
Samsung a amanat lansarea smartphone-ului sau pliabil, la cateva zile dupa ce cativa recenzori au sustinut ca ecranele dispozitivele lor s-au spart.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate