Cautare
Ultimele stiri - Mobile

24 Mai 2018
Productia procesoarelor de noua generatie care vor alimenta noile iPhone-uri ce vor fi lansate in acest an a inceput deja.


Microsoft intentioneaza sa lanseze tablete Surface low-cost, pentru a concura cu iPad
17 Mai 2018

Microsoft intentioneaza sa lanseze o serie de tablete Surface mai ieftine, care ii vor permite sa concureze mai eficient cu iPad-urile Apple.

15 Mai 2018
Noi speculatii pretind ca Apple iPhone SE 2 va fi lansat in luna septembrie, infirmand astfel zvonurile potrivit carora telefonul va fi lansat in cadrul WWDC, luna viitoare.


14 Mai 2018
ASUS ZenFone 5, primul ZenFone care valorifica puterea inteligentei artificiale (AI), este disponibil pe piata romaneasca, intr-un pachet special de lansare la un pret fara concurenta. Modelul ZE620KL poate fi achizitionat impreuna cu un card microSD de 128GB si o baterie externa ZenPower de 10.050mAh la aproximativ 1999 lei (TVA inclusiv).


Google va forta producatorii de telefoane Android sa produca actualizari de securitate regulate
14 Mai 2018

Au existat o multime de hack-uri recent si este mereu frustrant ca telefoanele sa fie lipsite de actualizari luni la rand. Google emite aceste actualizari destul de rapid, insa dureaza mai mult pana cand producatorii de echipamente originale, precum Motorola si Samsung, sa urmeze programul actualizarilor.

11 Mai 2018
Inlocuirea bateriei iPhone de 29 de dolari a fost subiect al intarzierilor.


08 Mai 2018
Android permite o mai mare flexibilitate cu asistentii vocali decat Apple, oferind utilizatorilor libertatea de a alege un ajutor specific care sa le raspunda ori de cate ori apasa indelung butonul home. Alternative precum Cortana erau deja disponibile, insa acum utilizatorii pot folosi si Alexa.


07 Mai 2018
iPhone X a fost cel mai bine vandut smartphone din lume in primul trimestru al anului 2018, contrazicand astfel estimarile de vanzari ale analistilor.


04 Mai 2018
O multime de functii inseamna o multime de setari, iar o multime de setari inseamna o multime de dureri de cap. Majoritatea producatorilor nu sunt interesati daca functiile pe care smartphone-urile acestora le ofera sunt, intr-adevar, utile. Huawei insa a lansat recent noua serie P20, care integreaza capabilitati uimitoare, astfel ca telefoanele devin asistenti personali ai utilizatorilor, ajungand sa le "anticipeze" actiunile si sa le faca viata mai usoara.


03 Mai 2018
Departamentul Apararii este ingrijorat de faptul ca telefoanele reprezinta o amenintare la adresa "personalului, informatiilor si misiunilor".


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate