Cautare
Ultimele stiri - Software

24 Mai 2018
SAP a lansat recent un ghid al industriei de utilitati in care specialistii sai propun noi modele si procese de business, dar si o reinterpretare a rolului resursei umane in cadrul companiilor de utilitati in contextul cererii tot mai mari de energie, alimentata de o dezvoltare rapida a economiei digitale globale.


Istoria se repeta, odata cu aparitia unui nou bug Spectre si Meltdown
24 Mai 2018

Cercetatorii au identificat o noua varianta (CVE-2018-3639) a defectiunilor Spectre si Meltdown, care au determinat probleme serioase in industria chip-urilor anul trecut.

21 Mai 2018
Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani experienta in livrarea de infrastructuri IT, ofera servicii de automatizare si standardizare a sistemelor informatice complexe din cadrul companiilor aflate in expansiune.


18 Mai 2018
Allview, brandul romanesc de smartphone-uri si tablete, va lansa in curand o noua versiune AVI ce va cuprinde un algoritm dezvoltat special pentru ca asistentul vocal sa reproduca vocea umana si limba romana.


18 Mai 2018
XAPT Solutions, partener principal Microsoft in furnizarea de servicii de consultanta, implementare si dezvoltare a solutiilor Microsoft Dynamics ERP, anunta lansarea XAPT Smart GDPR for Dynamics, ca raspuns la prevederile Regulamentului General pentru Protectia Datelor (G.D.P.R.), direct aplicabile in toate statele membre ale Uniunii Europene incepand cu data de 25 mai 2018.


17 Mai 2018
Star Storage, furnizorul global de tehnologie care dezvolta si livreaza solutii performante pentru protectia si managementul informatiilor, a lansat o noua versiune a produsului sau SEAL Content Library Connector for SharePoint, imbunatatind in continuare aplicatia SharePoint cu functionalitati de descarcare a continutului, consolidare si gestionare avansata a inregistrarilor.


16 Mai 2018
Star Storage, furnizorul global de tehnologie care dezvolta si livreaza solutii performante pentru protectia si managementul informatiilor, a fost si anul acesta alaturi de elevii romani cu performante IT prezenti in finala competitiei internationale Infomatrix.


Instrumentul de proiectare Adobe XD este acum gratuit
16 Mai 2018

Adobe Systems XD, un instrument relativ nou pentru proiectarea aspectului si structurii aplicatiilor si site-urilor, nu mai are acum pret, cu o singura exceptie.

16 Mai 2018
Actualizarile mici, dar utile, ajung pe populara aplicatie de mesagerie


15 Mai 2018
O metoda folosita pe scara larga pentru criptarea e-mail-urilor sufera de o vulnerabilitate grava, sustin cercetatorii


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate