Cautare
Ultimele stiri - Software

18 Octombrie 2019
Se presupune ca operatiunea a vizat capacitatea Iranului de a raspandi propaganda.


17 Octombrie 2019
Milestone Systems are ca obiectiv protectia oamenilor si bunurilor, precum si optimizarea afacerilor. La concursul Milestone Community Kickstarter sunt invitati sa participe toti dezvoltatorii de solutii inovatoare, pentru a crea tehnologie care sa transforme lumea intr-un loc mai bun.


Probleme ale meniului Start Windows 10: le vom remedia la sfarsitul lunii octombrie, sustine Microsoft
15 Octombrie 2019

Microsoft recunoaste avertismentele de eroare critica din meniul Start si sustine ca problema va fi remediata la sfarsitul acestei luni.

09 Octombrie 2019
Datorita introducerii suportului centralizat pentru cautare in Milestone XProtect Smart Client, utilizatorii vor putea efectua diverse investigatii mai rapid si intr-un mod mai inteligent decat pana acum.


07 Octombrie 2019
Atos, lider global in transformare digitala, anunta ca produsele sale de securitate cibernetica au fost certificate de McAfee, companie specializata in securitatea dispozitivelor in cloud. Astfel, Atos va deveni parte a prestigiosului program Security Innovation Alliance (SIA), iar produsele sale vor fi incluse in portofoliul McAfee.


Facebook va crea o lume VR numita Horizon
01 Octombrie 2019

Facebook creeaza un mediu imersiv numit Horizon, pentru a tenta oamenii sa petreaca cat mai mult timp in realitatea virtuala.

30 Septembrie 2019
SAP, lider global in transformare digitala, a anuntat o serie de initiative menite sa simplifice procesele de gestionare a datelor pentru companii. Acestea includ capabilitati noi de Machine Learning pentru SAP Cloud Platform prin serviciile SAP Data Intelligence Service, SAP Intelligent BPM si o interfata de utilizator conversationala pentru SAP Analytics. Anunturile au fost facute in cadrul evenimentului SAP TechEd, care a avut loc in Las Vegas in perioada 24 – 26 septembrie.


30 Septembrie 2019
Serviciile de Cetatenie si Imigrari ale SUA (USCIS) au fost criticate pentru ca au folosit instrumente de traducere online pentru a verifica postarile social media ale imigrantilor.


Exista un nou jailbreak pentru milioane de iPhone-uri, iar Apple nu il poate remedia
30 Septembrie 2019

Exploit-ul checkm8 utilizeaza o vulnerabilitate in dispozitivele iOS cu chip-urile Apple A5 pana la A11, potrivit ZDNet.

Microsoft emite un patch de urgenta pentru browserul Explorer
25 Septembrie 2019

Microsoft a emis o actualizare de urgenta pentru browserul sau Internet Explorer pentru a remedia un bug despre care se cunoaste ca este exploatat de catre infractorii cibernetici.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate