Cautare
Ultimele stiri - Software

22 Martie 2018
Anul 2018 se anunta unul extrem de dinamic pentru industria de logistica, iar jucatorii din domeniul solutiilor WMS (Warehouse Management System) estimeaza o crestere cu 50% a cererii venite din partea companiilor care folosesc astfel de solutii. Piata este impartita intre doi jucatori autohtoni, solutiile externe, venite prin intermediul marilor retaileri si jucatorii de nisa.


21 Martie 2018
Noul produs lansat de SIVECO Romania, SIVADOC Lite, ajuta managerii sa-si optimizeze costul gestionarii documentelor pentru a lua decizii fundamentate pe informatii corecte si usor accesibile


IBM ofera Watson Assistant, raspunsul sau la Amazon Alexa
21 Martie 2018

Gigantul de software de afaceri dezvaluie asistentul digital la cateva luni dupa ce Amazon a lansat un serviciu rival, Alexa for Business.

RottenSys: Malware
19 Martie 2018

Malware-ul preinstalat, denumit "RottenSys", a infectat aproape cinci milioane de dispozitive Android din intreaga lume, potrivit Check Point Security.

Google Assistant este acum disponibil pe iPad
15 Martie 2018

Google Assistant este acum disponibil ca aplicatie iPad, a anuntat marti compania intr-un blog post.

Alexa va permite sa efectuati apeluri telefonice si sa trimiteti mesaje de pe tableta
13 Martie 2018

Folosind Amazon Alexa si o tableta, puteti acum sa efectuati apeluri telefonice si video sau sa trimiteti mesaje oricui cu aplicatia Alexa.

O defectiune Cortana permite hackerilor sa instaleze malware pe masinile Windows blocate
12 Martie 2018

Cercetatorii in domeniul securitatii au dezvaluit ca atacatorii pot ocoli ecranul login pe masinile Windows si pot instala malware directionand comenzi pe Cortana.

09 Martie 2018
Aplicatia a fost destinata dispozitivelor Android mai vechi, cu conexiuni lente la internet.


08 Martie 2018
SAP si Deutsche Telekom isi extind parteneriatul pentru a include solutii de Internet of Things (IoT) in domeniul logisticii. Cele doua companii vor oferi o solutie completa si eficienta din punct de vedere al costurilor, care ofera conectivitate, aplicatii software pentru business, urmarire si monitorizare a dispozitivelor si servicii de asistenta. Anuntul a fost facut in cadrul Mobile World Congress 2018 care a avut loc la sfarsitul lunii februarie la Barcelona.


07 Martie 2018
PRIAevents, organizeaza conferinta PRIA IT&C and Intellectual Property Timisoara – eveniment complex, dedicat proprietatii intelectuale pentru sectorul IT&C, in 7 martie 2018, incepand cu ora 9,30, in Timisoara, la hotel Continental, sala Continental.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate