Cautare
Ultimele stiri - Software

27 Martie 2017
Centrele de date contin informatii confidentiale, fiind necesar un nivel ridicat de securitate. Astfel, in majoritatea cazurilor, in astfel de locatii sunt instalate la exterior camere IP de supraveghere video combinate cu diferiti senzori de detectie. Aceasta structura asigura o protectie perimetrala completa, insa, nu exclude complet furtul de date.


Google: Jumatate dintre dispozitivele Android nu au primit patch-uri de un an sau chiar mai mult
27 Martie 2017

Inginerii de securitate Google au recunoscut ca jumatate din totalul dispozitivelor Android nu au primit o actualizare de securitate in ultimul an, chiar daca au sustinut ca firma a facut progrese in eficientizarea procesului de actualizare.

24 Martie 2017
Apple a achizitionat aplicatia de automatizare Workflow, care permite utilizatorilor iOS sa declanseze o secventa de sarcini din cadrul aplicatiilor cu o singura atingere.


Cele mai bune 9 caracteristici ale Android O
23 Martie 2017

Google a lansat o versiune developer a Android O

22 Martie 2017
SAP, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, anunta ca, potrivit unui studiu realizat alaturi de CMO Council, numai 4% dintre companii ofera clientilor, pe toate canalele, experiente contextuale, personalizate, bazate pe date obtinute in timp real. in acelasi timp, 23% au declarat ca pot oferi astfel de experiente doar pe anumite canale de promovare.


22 Martie 2017
Castigand pentru a treia oara World Summit Awards, competitie desfaurata sub egida ONU, SIVECO reuseste un record unic in istoria competitiei si pune Romania in topul elitei mondiale in inovatie digitala


22 Martie 2017
Microsoft ar putea fi gata sa puna in aplicare o noua politica de suport pentru Microsoft Windows 7 si Windows 8.1, anuntata anul trecut, a semnalat un document de sprijin recent revizuit.


Adobe Reader, Edge, Safari si Ubuntu au cazut in prima zi la Pwn2Own
20 Martie 2017

Concursul anual de hacking are un fond de premii de 1 milion de dolari

17 Martie 2017
Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov a negat acuzatiile.


Microsoft remediaza un numar record de defectiuni, unele cunoscute public
17 Martie 2017

Lotul de patch-uri de securitate al Microsoft pentru luna martie este unul dintre cele mai mari de pana acum si include solutii pentru mai multe vulnerabilitati cunoscute public si exploatate activ.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate