Cautare
Ultimele stiri - Software

Huawei ar putea lucra la propria versiune de Google Maps
16 August 2019

Map Kit este destinat mai degraba dezvoltatorilor decat consumatorilor, a raportat China Daily.

14 August 2019
Motorul chinez de cautare Sogou creeaza inteligenta artificiala pentru a citi romane populare cu vocile autorilor.


09 August 2019
Un instrument recent lansat care exploateaza o vulnerabilitate in WhatsApp va permite "sa puneti cuvinte in gura oamenilor", sustin cercetatorii.08 August 2019
Facebook a intentat o actiune impotriva a doi dezvoltatori de aplicatii pentru "frauda click injection", incercand sa opreasca abuzurile de pe platforma sa, care dauneaza agentilor de publicitate.


29 Iulie 2019
Un furnizor important de electricitate din cel mai mare oras al Africii de Sud a suferit un atac ransomware, lasand unii locuitori fara energie electrica.


29 Iulie 2019
Inteligenta artificiala ar putea duce la cresterea PIB-ului global cu 14% pana in 2030, drept rezultat al automatizarii proceselor, conform studiului “Exploiting the AI Revolution”, realizat de PwC. Companiile din Romania urmeaza trendul si au inceput migrarea fluxului operational catre digital. Automatizarea contribuie la bunastarea angajatilor care se pot concentra mai mult pe atingerea obiectivelor strategice ale companiei.


Malware-ul care va poate fura parolele a crescut cu 60%, avertizeaza o firma de securitate
25 Iulie 2019

Software-ul rau intentionat care doreste sa va fure parolele este in crestere, potrivit unei noi cercetari efectuate de Karspersky.

24 Iulie 2019
Milestone XProtect Corporate 2019 R2 este prima solutie de management video importanta care primeste certificarea GDPR-ready completa din partea EuroPriSe.


22 Iulie 2019
Datele oficiale publicate de banca centrala arata ca Romania a exportat servicii in valoare de 3,76 miliarde EUR in primele luni ale acestui an, cu o mare contributie de 1,3 miliarde EUR venind din partea sectorului de IT. Aceasta industrie reprezinta unul dintre principalii exportatori de servicii din Romania.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate