Cautare
Ultimele stiri - Software

Codul sursa al troianului Carbanak, gasit pe VirusTotal
24 Aprilie 2019

Codul sursa al Carbanak a fost disponibil pe VirusTotal timp de doi ani, iar firmele de securitate nici macar nu au observat acest lucru.

Google Pay se poate sincroniza cu Gmail pentru a gasi bilete de calatorie sau carduri cadou
18 Aprilie 2019

Google Pay se poate conecta acum la contul dvs. Gmail pentru a extragte automat de pe e-mail lucruri precum carduri cadou sau bilete de calatorie. Functia, reperata luni de catre 9to5Google, pare sa fie lansata pentru mai multi utilizatori Android.

17 Aprilie 2019
Serra Software, cel mai mare partener oficial al SoftOne Technologies in Romania, distribuitor si implementator al produsului software de tip ERP Soft1, a devenit recent partener certificat, distribuitor si implementator si al produsului ERP SAP Business One, in urma unor investitii totale de peste 300.000 de euro.


Microsoft dezvaluie o incalcare a securitatii care a afectat unele conturi Outlook
15 Aprilie 2019

Incidentul a avut loc dupa ce hackerii au compromis contul unui agent de asistenta Microsoft.

Probleme Windows 7: Microsoft blocheaza actualizarile din aprilie la sistemele aflate in pericol de inghet
12 Aprilie 2019

Microsoft a oprit actualizarile lunare din aceasta saptamana si cele de securitate Windows 7 si Windows 8.1 pentru utilizatorii antivirusului Sophos dupa ce s-a raportat pe scara larga ca computerele nu au repornit dupa instalarea lor.

Actualizarea patch-urilor Adobe remediaza bug-uri critice de executare a codului
11 Aprilie 2019

Solutiile de securitate afecteaza opt produse software Adobe, inclusiv Flash si Reader

Google Maps usureaza evitarea blocajelor in trafic
09 Aprilie 2019

Google Maps a adaugat in ultimele luni functii Waze precum raportarea incidentelor, iar acum incearca sa va informeze mai rapid despre blocajele in trafic.

04 Aprilie 2019
Cele mai recente modificari WhatsApp va ofera control asupra grupurilor in care sunteti implicati in aplicatia de mesagerie. In loc de a fi adaugat la un grup fara consimtamantul dvs., aplicatia va permite acum sa decideti cine va poate adauga la un grup, a declarat WhatsApp intr-un blog post de miercuri.


Microsoft remediaza un bug din aplicatia Skype Android care raspunde automat apelurilor
03 Aprilie 2019

Ceea ce trebuia sa fie o caracteristica in aplicatia Skype este acum un bug care face ca telefoanele sa raspunda automat apelurilor

21 Martie 2019
METRO SYSTEMS a lansat Tech'N Trade pe piata IT din Cluj-Napoca, un nou concept care reuneste trei directii strategice: Tech'n Trade Lab - fabrica de dezvoltare software, Tech'n Trade Hub - generator de idei pentru companiile start-up care inoveaza in industria de retail si Tech'n Trade Club - centrul de evenimente IT cu focus pe tehnologia in retail si spatiul exclusiv dedicat cresterii unei comunitati de IT Tech'N Trade (Technology in Trade).


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate