Cautare
Ultimele stiri - Software

15 Februarie 2019
Xerox lanseaza noi solutii in portofoliul de aplicatii pentru echipamentele cu tehnologia ConnectKey, care le permit organizatiilor sa isi conecteze mai usor membrii la platforme de business cum ar fi Salesforce, QuickBooks Online si Concur, sa sprijine managementul relatiilor cu clientii, al contabilitatii si al facturarii si sa eficientizeze procesele. Mai mult, achizitionarea si implementarea aplicatiilor este mai simpla ca oricand multumita unui nou site de e-commerce.


Google Play: am respins aplicatiile rele
15 Februarie 2019

Google sustine ca a respins cu cel putin 55% mai multe aplicatii in 2018 decat in 2017.

14 Februarie 2019
Astaroth se deghizeaza in imagini si fisiere GIF pentru a infecta PC-urile


Noul meniu right-click Gmail va permite sa raspundeti, sa redirectionati si sa cautati e-mail-uri
13 Februarie 2019

Gmail lanseaza noi optiuni de meniu right-click care va vor permite sa raspundeti, sa redirectionati si sa cautati e-mail-uri direct din inbox, a declarat luni compania.

Apple il recompenseaza pe adolescentul care a descoperit bug-ul FaceTime
11 Februarie 2019

Adolescentul american care a descoperit o defectiune de securitate in sistemul video-calling Apple Facetime a primit o recompensa din partea companiei.

08 Februarie 2019
Aplicatiile iPhone ale unor companii importante inregistreaza modul in care le utilizati, fara a va solicita permisiunea.


Google avertizeaza cu privire la doua zero-day-uri iOS exploatate
08 Februarie 2019

Utilizatorii iOS sunt sfatuiti sa actualizeze la iOS 12.1.4, versiune care remediaza si bug-ul FaceTime.

Firefox va dezactiva automat sunetul in redarea automata a clipurilor video
07 Februarie 2019

Mozilla, fundatia non-profit din spatele browserului Firefox, a anuntat luni ca va imbunatati experienta de navigare prin blocarea automata a redarii sunetului clipurilor video in mod implicit, mai degraba decat ca optiune in site.


06 Februarie 2019
WhatsApp pentru iOS a adaugat in weekend capacitatea de a bloca si ascunde chat-urile instantaneu cu fata sau cu amprenta digitala.


05 Februarie 2019
Odata cu introducerea solutiei software de video management Milestone XProtect 2019 R1, Milestone Systems adauga aplicatiilor mobile suport pentru comunicatii audio bidirectionale, permitandu-le astfel utilizatorilor sa le vorbeasca celor din zona camerei, direct de pe dispozitivul mobil.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate