Cautare
Ultimele stiri - Software

Mozilla ar putea incepe sa ofere servicii premium in aceasta toamna
11 Iunie 2019

Intr-un interviu acordat unei reviste germane, CEO Chris Beard a declarat ca Mozilla doreste sa adauge mai multe servicii de abonament mixului sau.

07 Iunie 2019
QNAP Systems anunta o oferta speciala limitata pentru editia McAfee Antivirus pentru sistemele QNAP NAS. Cu abonamentul McAfee Antivirus, utilizatorii isi pot proteja informatiile impotriva virusilor, pot devirusa fisierele infectate si pot preveni raspandirea codurilor malitioase in fisierele partajate, primind cele mai noi semnaturi de virusi pentru a combate amenintarile actuale si viitoare.


Google Maps va afisa epicentrele cutremurelor si navigare in situatii de criza
07 Iunie 2019

Google doreste sa faciliteze gasirea informatiilor in timpul unei crize sau al unui dezastru natural.

440 milioane de utilizatori Android au instalat aplicatii cu un plugin de publicitate agresiv
06 Iunie 2019

In ultimul an, aproximativ 440 de milioane de utilizatori Android au descarcat aplicatii din magazinul oficial Google Play, care contineau o biblioteca de publicitate care a afisat in mod agresiv anunturi, in afara aplicatiilor.

03 Iunie 2019
Compania a facut o schimbare in App Store, care ar putea usura descarcarea aplicatiilopr. Insa cei cu planuri de date limitate ar trebui sa fie atenti.


Securitate cibernetica: Numarul fisierelor expuse pe servere gresite, servicii de stocare si cloud au ajuns la 2,3 miliarde
03 Iunie 2019

Cercetarile Digital Shadows arata ca numarul fisierelor expuse - inclusiv informatii sensibile - a crescut cu 50% comparativ cu anul trecut. Insa exista unele semne ca problema poate fi rezolvata.

Modul confidential Gmail pentru G Suite va fi lansat in luna iunie
31 Mai 2019

Modul va fi activ in mod prestabilit pentru cei care utilizeaza Gmail la serviciu.

31 Mai 2019
Aplicatiile destinate copiilor trebuie sa respecte cele mai stricte politici Google Play.


29 Mai 2019
Se pare ca Microsoft a adaugat o noua editie Windows 10 listei sale. Dell a mentionat o editie Windows 10 Home Ultra in specificatiile sale pentru viitorul dispozitiv XPS 12 2 in 1, anuntat la Computex in 28 mai.


27 Mai 2019
QInvoices este un program de facturare online ce permite emiterea de facturi din orice locatie, la orice ora, prin intermediul browser-ului.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate