Cautare
Ultimele stiri - Software

26 Mai 2017
Apple a actualizat in aceasta saptamana macOS Sierra la versiunea 10.12.5 cu peste trei duzini de patch-uri de securitate si cu o modificare care permite utilizatorilor sa instaleze cea mai recenta versiune Microsoft Windows 10 pe Mac-urile lor.


25 Mai 2017
SAPPHIRE NOW, cel mai important eveniment dedicat economiei digitale, organizat in fiecare an de SAP, a avut loc anul acesta in Orlando, SUA, in perioada 16 – 18 mai. Timp de trei zile, peste 30.000 de invitati, CEO si manageri ai celor mai influente organizatii la nivel global, au participat la conferinte, prezentari si workshopuri dedicate transformarii digitale in business. in cadrul discursului sau din deschiderea evenimentului, CEO-ul SAP SE, Bill McDermott, a anuntat extinderea SAP Leonardo, solutia urmand sa integreze capabilitati de machine learning, IoT, Big Data si tehnologii blockchain.


16 Mai 2017
Un driver produs de un furnizor extern salveaza fiecare keystroke intr-un fisier necriptat pe hard drive-ul computerului.


Alerta enterprise: Microsoft programeaza viitoarea lansare Windows 10 LTSB pentru 2019
12 Mai 2017

Microsoft nu va emite o alta constructie Windows 10 "Long-term Servicing Branch" (LTSB) pana in 2019, a declarat un oficial din cadrul companiei saptamana trecuta.

Microsoft remediaza 55 de defectiuni, 3 dintre ele exploatate de catre spionii cibernetici rusi
11 Mai 2017

Microsoft a lansat patch-uri de securitate marti pentru 55 de vulnerabilitati in produsele companiei, inclusiv 3 defectiuni care deja sunt exploatate in atacuri targeted de catre grupurile de spionaj cibernetic.

Microsoft emite o actualizare de securitate urgenta
10 Mai 2017

Microsoft a lansat o actualizare urgenta pentru a impiedica hackerii sa preia controlul asupra computerelor cu un singur e-mail.

10 Mai 2017
Utilizatorii aplicatiei de mesagerie Google Allo din Mexic si Spania pot folosi Assistant in cadrul aplicatiei in limba spaniola.


Saptamana aceasta va fi lansat un patch pentru a remedia PC-urile bazate pe Intel cu bug-uri enterprise
09 Mai 2017

Vanzatorii de PC-uri vor lansa in aceasta saptamana patch-uri care remediaza o vulnerabilitate severa gasita in anumite sisteme business bazate pe Intel, inclusiv laptop-uri.

Microsoft solicita clientilor Windows 10 Enterprise sa testeze noua tehnologie anti-exploit
08 Mai 2017

Microsoft a solicitat joi clientilor sai enteprise sa testeze o noua tehnologie anti-malware, anti-exploit in browserul incorporat Windows 10

Utilizatorii Google Docs, loviti de inselatorii phishing
05 Mai 2017

Google a declarat ca a oprit un email phishing care a ajuns la aproximativ un milion de utilizatori.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate