Cautare
Ultimele stiri - Stiinta

Timpul petrecut de copii in fata ecranelor are un efect redus asupra somnului, arata un studiu
07 Noiembrie 2018

Cantitatea de timp petrecuta de copii pe dispozitive are un efect redus asupra timpului de somn, sugereaza un studiu al Universitatii Oxford.

01 Noiembrie 2018
ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a premiat marti, 30 octombrie, in cadrul primei editii a Galei Bursele ANIS, zece proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, cu varste cuprinse intre 32 si 40 de ani, de la ASE, Politehnica Bucuresti, universitatile: de Vest din Timisoara, din Bucuresti, „Al. I. Cuza” din Iasi, „Gheorghe Asachi” din Iasi, Transilvania din Brasov, Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Politehnica din Timisoara.


Portretul realizat de un program AI se vinde pentru 432.000 dolari
29 Octombrie 2018

O lucrare de arta creata de un program de inteligenta artificiala a fost vanduta la licitatie pentru suma de 432.000 de dolari.

Un oras chinez intentioneaza sa inlocuiasca iluminatul stradal cu propria Luna
23 Octombrie 2018

Chengdu, din sud-vestul Chinei, spera sa lanseze un "satelit de iluminare" in 2020.

Diagnosticarea Parkinson, accelerata de inteligenta artificiala de la Tencent
09 Octombrie 2018

Gigantul chinez in domeniul tehnologiei Tencent si compania medicala londoneza Medopad colaboreaza pentru a folosi inteligenta artificiala in vederea diagnosticarii bolii Parkinson.

Limitarea timpului petrecut de catre copii in fata ecranelor, legata de o cunoastere mai buna
28 Septembrie 2018

Copiii cu varste cuprinse intre 8 si 11 ani care au folosit ecranele pentru distractie mai putin de doua ore pe zi au avut rezultate mai bune in testele de capacitate mentala, a constatat un studiu.

14 Septembrie 2018
Vedeta incontestabila de pe Main Stage la a 7-a editie Internet & Mobile World este profesorul Kevin Warwick, primul om de stiinta devenit cyborg. Supranumit si Captain Cyborg, Kevin Warwick este unul dintre cercetatorii care au marcat evolutia omenirii, fiind asezat de Institutul de Fizica al Marii Britanii, in randul celor 7 genii ale stiintei, alaturi de Galileo Galilei, Einstein, Marie Curie si Nobel.


07 Septembrie 2018
Inteligenta artificiala (AI) reprezinta o amenintare mai mare pentru omenire decat schimbarile climatice si decat terorismul, a afirmat presedintele Asociatiei Britanice de Stiinte.


04 Septembrie 2018
Cercetatorii au dezvoltat o noua metoda de a controla nanobotii - in interiorul corpului uman.


Oamenii de stiinta au dezvoltat un sistem GPS care poate urmari in interiorul corpului uman
22 August 2018

"GPS-ul in corp" dezvoltat de catre cercetatorii de la MIT poate urmari implanturile cu o precizie de 1,4 centimetri.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate