Cautare


EuroGsm intra in campania de Black Friday cu reduceri de pana la 75%
17 Noiembrie 2014 EBusiness

EuroGsm intra in campania de Black Friday cu reduceri de pana la 75%

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri in domeniul telecom, va organiza, pentru al treilea an consecutiv, campania Black Friday, atat in magazinele din retea, cat si online. Astfel, in perioada 21 – 23 noiembrie 2014, retailerul va include in oferta telefoane mobile, tablete, accesorii si gadget-uri la preturi reduse cu pana la 75%. in plus, clientii EuroGsm care se aboneaza la newsletter pana in data de 19 noiembrie, vor primi oferta de Black Friday pe e-mail, cu 24 de ore inainte de inceperea campaniei.

„Oferta pentru campania de Black Friday de anul acesta va include 4 categorii de produse – telefoane mobile, tablete, accesorii si gadget-uri, iar reducerile vor fi cuprinse intre 10% si 75%. Vom avea disponibile sute de modele de produse, o mare parte dintre acestea fiind accesorii pentru smartphone-uri si tablete”, a declarat Zoltan Halmai, director comercial al EuroGsm.

In selectarea produselor pentru acest eveniment, reprezentantii companiei au tinut cont de cele mai cautate telefoane si tablete de pe site. Printre acestea se numara smartphone-uri si tablete marca Samsung, Apple, Nokia, Sony, HTC, Karbonn, Allview. in plus, oferta pentru Black Friday cuprinde o gama larga de accesorii si gadget-uri tech, care sunt foarte potrivite si pentru a fi oferite drept cadou. Gama de produse pentru care EuroGsm va aplica cea mai mare reducere in perioada 21 – 23 noiembrie sunt accesoriile pentru telefoanele inteligente si gadget-urile.

Reprezentantii EuroGsm se asteapta ca produsele cele mai vandute in perioada campaniei de Black Friday sa fie telefoanele mobile cu ecran de 5 inch si tabletele cu ecranul de 8 inch, dar si ceasurile Bluetooth, bratarile inteligente, kit-urile pentru masina si difuzoarele Bluetooth.

„In ceea ce priveste vanzarile, estimam o dublare fata de campania de anul trecut. Referitor la tipologia de clienti, pentru editia de anul acesta asteptam, pe partea online, un procent de 70% barbati cu varsta de pana in 35 de ani, iar in magazinele din retea, media de varsta va creste pana la 50 de ani”, a mai spus Zoltan Halmai.

Despre EuroGsm 
EuroGsm este compania specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o retea de magazine extinsa la 113 unitati si 81 de orase in cei 17 ani de existenta. Compania aduce pe piata cele mai noi tendinte in domeniul comunicarii mobile, telefoane de ultima generatie, accesorii si o gama variata de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. 

EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate