Cautare


20 Noiembrie 2014
QuickMobile ofera reduceri la produse si servicii de pana la 70% de Black Friday, vedeta campaniei fiind tableta iPad Air 64GB, la un pret redus cu 1.000 de lei

QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online din Romania, participa, in perioada 21 – 24 noiembrie, in cursa de Black Friday, oferind reduceri de pana la 50% pentru telefoane mobile, tablete, gadget-uri, accesorii si branduri de lux. in plus, clientii QuickMobile care aleg serviciile premium Garantie Express vor beneficia, cu aceasta ocazie, de o reducere de 70%.

Oferta de Black Friday va fi disponibila atat in magazinul online cat si in cele 14 showroom-uri din toata tara si va include, in total, peste 2.000 de produse. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse si pornesc de la 10%, pentru telefoane mobile, tablete si branduri de lux, si pot ajunge pana la 25% pentru gadget-uri si chiar 50%, in cazul accesoriilor. 

Astfel, printre produsele incluse in oferta se numara telefonul Samsung Galaxy Alpha 32GB LTE 4G, disponibil la pretul de 1.999,9 lei, redus de la 2.399,9 lei si Tableta LG G Pad wifi de 8.3", disponibila la 699,9 lei, pret redus de la 1.199,9 lei. Vedeta campaniei este insa tableta iPad Air 64GB wifi, cu un pret redus de la 2.999,9 lei la doar 1.999,9 lei. 

De asemenea, exista anumite produse in campanie care sunt reduse cu pana la 50%, cum este cazul castilor audio Beats sau a bateriilor externe Mophie, sub forma de husa, care pe langa o autonomie mai mare a smartphone-urilor, asigura si un spatiu de stocare suplimentar, de 32GB.

„Si in acest an dorim sa oferim clientilor nostri reduceri substantiale si o experienta de shopping similara cu cea intalnita la marii retaileri internationali. Pentru ca editia Black Friday din acest an sa decurga fara probleme, echipa QuickMobile a beneficiat de training-uri in Statele Unite, am derulat importante investitii in infrastructura, dar - mai ales - am suplimentat stocurile la toate categoriile de produse”,  a declarat Tudor ?iboc, director general QuickMobile.

Pentru editia din acest an, reprezentantul QuickMobile estimeaza un trafic pe site de peste 1 milion de vizitatori, dublu comparativ cu numarul inregistrat la editia precedenta.

Minus 70% pentru toate serviciile premium Garantie Express

La achizitia unui produs, clientii au posibilitatea de a opta pentru Garantiile Express, servicii premium ce asigura un termen de solutionare a interventiilor de maxim 5 zile si o garantie extinsa a produselor, de pana la 4 ani. Cu ocazia campaniei Black Friday, aceste servicii premium sunt disponibile la un pret redus cu 70%, indiferent de produsul achizitionat.

Oferta de Black Friday va fi activa pe site-ul www.quickmobile.ro incepand cu 21 noiembrie, ora 00:01, si se va termina luni, 24 noiembrie, ora 10:00, in toata aceasta perioada ofertele fiind valabile si in cele 14 showroom-uri din toata tara.

Despre QuickMobile

QuickMobile este unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online din Romania, portofoliul sau de afaceri fiind completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°, care inregistreaza un trafic de peste 2,2 milioane de vizitatori unici in fiecare an. 

Compania, prin investitiile pe care le desfasoara, atat in infrastructura, cat si in stocurile de produse, dar si prin calitatea serviciilor furnizate, reuseste de fiecare data sa puna Romania pe harta marilor lansari din industria IT&C la nivel mondial, QuickMobile fiind singurul retailer de pe plan national care reuseste sa aduca pe piata locala cele mai noi produse din domeniu, in cel mai scurt timp. 

Portofoliul QuickMobile include branduri de lux, de la nume celebre in lumea modei internationale, precum Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Valentino, Celine sau Balenciaga. Cifra de afaceri QuickMobile in 2013 a fost de 38 milioane de euro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate