Cautare


28 Aprilie 2015
Comerciantii romani vand pe Bitcoin: in mai putin de 3 luni, peste 10 magazine incaseaza criptomoneda prin NETOPIA mobilPay

Din 20 aprilie si Vola.ro, cea mai mare agentie de turism online din Romania, proceseaza Bitcoin prin platforma mobilPay

NETOPIA mobilPay, prima platforma completa de plati din Romania, care le ofera comerciantilor posibilitatea de a accepta plati in Bitcoin, a implementat, in mai putin de 3 luni, optiunea de plata cu criptomoneda pentru comercianti de top, printre care Vola.ro, PcGarage, ComputerGames.ro, F64, Fly-go.ro sau Kartela.ro.

In urma implementarii, care nu presupune costuri sau eforturi suplimentare de dezvoltare din partea comerciantilor, clientii pot achita cu Bitcoin orice serviciu sau produs disponibil in oferta magazinului. Mai mult, pentru a incuraja ecosistemul Bitcoin si a impulsiona platile cu criptomoneda, NETOPIA mobilPay ofera, in primul an de la implementare, un comision de doar 0,5% la plata prin Bitcoin.

“mobilPay este prima platforma care le ofera comerciantilor optiunea de a accepta Bitcoin, fara niciun cost sau efort suplimentar. Cand am pornit la drum nu ne asteptam la rezultate exceptionale, pentru ca plata cu Bitcoin nu genereaza beneficii enorme pentru useri si comercianti. insa tehnologia din spatele sau este extraordinara, reprezinta urmatorul pas in tot ceea ce inseamna online. Ne bucura si ne surprinde deschiderea pe care o au comerciantii romani fata de Bitcoin. Vom continua sa promovam tot ce inseamna comunitate Bitcoin in Romania: dezvoltatori, comercianti si utilizatori”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay. 

Potrivit lui Eram, orice comerciant online partener mobilPay, indiferent de produsele sau serviciile pe care le vinde, poate integra plata cu Bitcoin, tot procesul durand doar cateva ore. Printre cele mai recente si importante nume care au implementat metoda de plata este Vola.ro, cea mai mare agentie de turism online din Romania, specializata pe vanzarea de bilete de avion si pachete de vacanta.

„NETOPIA mobilPay este unul dintre partenerii nostri cu traditie. Pe langa relatia profesionala, am dezvoltat in timp una de incredere si apreciere a spiritului inovator de care dau dovada. Ecosistemul Bitcoin creste frumos in Romania, are de partea lui o tehnologie formidabila, asa ca suntem bucurosi sa le oferim clientilor nostri utilizatori de Bitcoin optiunea de a-si achita vacantele cu criptomoneda. Bitcoinul este o etapa importanta in viitorul online-ului, pe care o vom sprijini cu toata deschiderea”, declara Daniel Truica, Managing Director Vola.ro
NETOPIA mobilPay a anuntat disponibilitatea optiunii de incasare prin Bitcoin pentru toti comerciantii parteneri mobilPay in decembrie 2014. 

Despre NETOPIA mobilPay

NETOPIA mobilPay este lider pe piata din Romania in ceea ce priveste platile mobile. in iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs romanesc premiat in cadrul unei competitii din Silicon Valley. Aplicatia romaneasca s-a situat in top 3 cele mai votate tehnologii in cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente in centrul mondial al gigantilor din domeniul IT. mobilPay Wallet se numara si printre cele mai premiate solutii de plata din Romania, numita, printre altele, premiera anului la categoria „Solutii de plata nebancare” in cadrul Galei Nocash 2014. Tot anul trecut, aplicatia a obtinut primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate