Cautare


29 Aprilie 2015
QuickMobile va livra, incepand cu aceasta saptamana, primele Apple Watch din Romania

Peste 300 de romani au precomandat ceasul inteligent de la Apple, iar 10 dintre acestia au platit intre 50.000 si 80.000 de lei pe editia de lux Watch Edition

In premiera pe plan local, QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, incepe onorarea precomenzilor inregistrate pentru Apple Watch, primii clienti urmand sa isi primeasca smartwatch-ul chiar de saptamana aceasta.

„Romanii s-au aratat foarte interesati de noul gadget Apple, iar vestea buna pentru ei este ca isi vor primi smartwatch-urile mult asteptate incepand cu saptamana aceasta, in ciuda intarzierilor la nivel international”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile. 

Potrivit reprezentantului QuickMobile, in cele doua saptamani de precomanda au fost platite peste 300 de ceasuri Apple Watch, 10 dintre acestea fiind modelul Watch Edition, placat cu aur de 18k, disponibil in oferta retailerului la preturi cuprinse intre 49.999,90 lei si 79.999,90 lei.

„A fost o surpriza si pentru noi achizitia celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei si 7 barbati care au platit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, a adaugat Tudor ?iboc.

Cele 3 versiuni, cu preturi cuprinse intre 1.849,90 lei si 79.999,90 lei sunt in continuare disponibile pe site-ul www.quickmobile.ro, cei interesati putand alege dintre 50 de variante de curele, de la cele metalice, pana la cele de piele sau magnetice. De asemenea, clientii isi pot alege modelul favorit din doua variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm si 42 mm.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele Apple iPhone 5, 6 si 6 plus si ofera interfete NFC, Bluetooth 4.0 si Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru initierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum si integrarea cu aplicatia Siri.

„Venim mereu in sprijinul clientilor nostri si incepand de saptamana viitoare, respectiv din data de 5 mai 2015, acestia vor putea testa si interactiona cu noile Apple Watch in oricare dintre magazinele QuickMobile din reteaua nationala, urmand ca plasarea comenzilor sa se faca exclusiv online. in acest fel, vom fi primul retailer din Romania care va expune fizic, la raft, cel mai in voga gadget al momentului”, a mai declarat Tudor Tiboc.

Despre QuickMobile

Dupa 10 ani de la infiintare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, datorita portofoliului extins si a disponibilitatii produselor in stoc, in acelasi timp cu lansarea lor pe cele mai mari piete internationale.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din Romania, fiind completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai mari centre comerciale din tara.

Portofoliul QuickMobile include branduri de lux, de la nume celebre in lumea modei internationale, precum Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Valentino, Celine sau Balenciaga. Cifra de afaceri QuickMobile in 2014 a depasit 45 de milioane de euro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate