Cautare


14 Iulie 2015
EuroGsm relanseaza shop-ul online pentru un acces mai usor de pe dispozitivele mobile

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din Romania, isi relanseaza magazinul online www.eurogsm.ro, cu scopul de a oferi clientilor o experienta de cumparare mai placuta si pe dispozitivele mobile. Noua versiune a site-ului include o alta clasificare a produselor, ce permite utilizatorilor o navigare mai simpla, precum si o sectiune de noutati, unde clientii pot vizualiza cele mai noi produse din oferta retailerului.

Astfel, pe noul site, dispozitivele mobile sunt impartite in patru mari categorii: Smartphones 5 inch, Phablets 6 inch, Tablete 7/8/10 inch, respectiv Ultrabooks 11/13 inch. De asemenea, cumparatorii pot vizualiza separat produsele aflate la promotie sau lichidare de stoc. in acelasi timp, pe prima pagina a site-ului sunt afisate topuri cu cele mai populare si cele mai vandute produse din portofoliu.

„De la inceputul acestui an am observat o dublare a numarului de vizitatori pe site de pe dispozitivele mobile, fata de aceeasi perioada a anului trecut. De aceea, am decis sa le oferim clientilor si potentialilor clienti o interfata mai prietenoasa si o experienta de navigare si cumparare mai placuta”, a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Categoria de gadget-uri include cele mai noi si interesante produse din gama wearables, dar si carkit-uri, casti, boxe audio Bluetooth sau idei de cadouri. Zona de accesorii include peste 1400 de produse, de la acumulatori si incarcatoare pana la huse pentru telefon, capace de protectie si genti de laptop. in prezent, pe site-ul retailerului pot fi gasite peste 1900 produse din 5 categorii.

Pentru a sarbatori relansarea site-ului, EuroGsm a pregatit si o tombola, pentru a-i invita pe vizitatori sa interactioneze cu site-ul. Astfel, prin intermediul catorva click-uri, toti cei care vor accesa site-ul pana in data de 15 septembrie vor avea posibilitatea sa castige unul din premiile puse in joc: un  Samsung Galaxy S6, 2 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 lei fiecare si 5 ceasuri inteligente. 

Despre EuroGsm 

EuroGsm este compania specializata telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o retea de magazine extinsa la 113 unitati si 81 de orase in cei 18 ani de existenta. Compania aduce pe piata, atat in magazine cat si online pe www.eurogsm.ro, cele mai noi tendinte in domeniul comunicarii mobile, telefoane de ultima generatie, accesorii si o gama variata de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. 

EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate