Cautare


13 Iulie 2017
NETOPIA mobilPay introduce platile cu portofelul digital in restaurantele La Mama din Bucuresti

NETOPIA mobilPay, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, a introdus, incepand cu luna iulie, optiunea de plata offline cu telefonul, prin aplicatia mobilPay Wallet, in toate restaurantele La Mama din Capitala. Astfel, NETOPIA pune la dispozitia amatorilor de bucatarie traditionala cea mai inovativa metoda de achitare a notei de plata, care inlocuieste portofelul clasic cu cel digital.

Lansata in 2013, mobilPay Wallet este prima solutie de plata 100% mobila de pe piata locala, recunoscuta si premiata inclusiv de comunitatea tech din Silicon Valley. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store si Google Play si poate fi folosita instant, odata ce utilizatorii isi confirma cardul in sistemul mobilPay. in cazul restaurantelor La Mama, clientii isi pot achita consumatia rapid, printr-o simpla scanare a unui cod QR atasat notei de plata.

„Traim in era digitala iar portofelul traditional incepe sa devina deja istorie. Consideram aceasta colaborare fireasca si apreciem deschiderea spre inovatie a partenerilor La Mama, care, ca si noi, inteleg ca, intr-o societate in care timpul este cea mai pretioasa resursa, asteptarea pentru plata notei nu se justifica”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Mai mult, pentru a impulsiona platile cu portofelul digital in locatiile La Mama, clientii care achita nota de plata cu mobilPay Wallet pana la data de 30 septembrie beneficiaza si de un discount de 15%.

„La Mama inseamna o bucatarie cu gustul celei „de acasa”, o bucatarie romaneasca si internationala, dar una citadina, urbana, reinterpretata. tinem pasul cu tendintele pietei si cerintele clientului modern pentru ca totul s-a schimbat: mentalitatile, gusturile, obiceiurile de consum. intelegem si simtim lumea digitala in care traim atat noi, cat si clientii nostri, de unde decizia fireasca de a le pune la dispozitie optiunea cea mai simpla si la indemana de a-si achita nota de plata, direct de pe smartphone-ul pe care cu totii il detin”, declara Catalin Mahu, owner-ul restaurantelor La Mama.

Datele NETOPIA arata ca, in ultimele 12 luni, valoarea platilor facute prin aplicatia mobilPay Wallet depaseste 1 milion de euro, fiind de trei ori mai mare fata de cea inregistrata anul precedent. De asemenea, suma medie achitata cu portofelul digital mobilPay Wallet a ajuns in ultimul an la 90 de lei.

Aplicatia mobilPay Wallet a fost lansata in martie 2013 si este disponibila pentru telefoane smart cu sisteme de operare iOS si Android. Aceasta poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store si folosita pentru a efectua plati diverse in toate domeniile de interes: facturi, reincarcari, transport, restaurante, supermarketuri.

Despre Netopia mobilPay si primul portofel digital, mobilPay Wallet

NETOPIA mobilPay este cel mai mare procesator de plati electronice de pe piata locala, companie 100% romaneasca, bazata pe inovatie de top si tehnologie de ultima generatie. Peste 4.000 de comercianti folosesc serviciile si solutiile NETOPIA: plati mobile sau prin intermediul automatelor cash, tranzactii prin sms sau direct carrier billing cu operatorii mobili, cu carduri bancare sau Bitcoin.

in 2013, compania a lansat avangarda platilor mobile, offline si online, mobilPay Wallet. Aplicatia este cea mai premiata solutie de plata din Romania si primul produs tech romanesc premiat si consacrat in Silicon Valley. Este o solutie complet gratuita pentru utilizatori, iar platile se fac instant din aplicatie sau prin scanarea codurilor QR. Fiecare plata este securizata, iar utilizatorii mobilPay Wallet achita inteligent, in mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour, Selgros, Billa si Cora, facturi de telefonie, internet si TV (Orange, Telekom, Vodafone, UPC), reincarcarea de cartele prepaid, transport public in diferite orase ale tarii, parcari, rovinieta, taxa de pod Fetesti, intretinere la bloc sau restaurante. De asemenea, consumatorii pot achita produse si servicii la peste 4.000 de comercianti online, totul printr-o simpla scanare de QR.

Anul acesta, aplicatia a primit inclusiv distinctia „Cel mai bun produs fintech”, in cadrul Global Startup Awards, etapa locala, dupa ce a fost numita, gradual: „Premiera anului in offline” in cadrul Galei No Cash in 2015, premiera anului la categoria „Solutii de plata nebancare” tot in cadrul Galei Nocash 2014, si a obtinut, tot in 2014, primul loc la Mobile Awards Romania, la categoria Payment.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate