Cautare


19 Decembrie 2018
NETOPIA Payments anunta parteneriatul cu Elrond, startup-ul romanesc care dezvolta un nou blockchain si o noua criptomoneda

NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, anunta parteneriatul cu Elrond, companie IT cu know-how romanesc care dezvolta o noua platforma blockchain, scalabila si mai eficienta, cu taxe neglijabile si o procesare a tranzactiilor in doar cateva secunde.

Prin acest parteneriat, NETOPIA si Elrond vor explora impreuna potentialul integrarii token-ului ERD dezvoltat de Elrond pe platforma de plati NETOPIA Payments. Aceasta integrare va permite comerciantilor sa ofere la randul lor utilizatorilor si clientilor posibilitatea de a achizitiona produse si servicii prin intermediul ERD tokens. Astfel, din a doua jumatate a anului viitor, peste 6.000 de comercianti care utilizeaza solutiile NETOPIA Payments vor putea accepta criptomoneda ERD, fara costuri de dezvoltare sau de exploatare suplimentare din partea lor.

„Elrond are misiunea de a ajuta oamenii sa se bucure de o mai mare libertate si de mai multa liniste atunci cand sunt online si, mai ales, atunci cand fac plati. Prin colaborarea cu NETOPIA si prin includerea ERD ca optiune de plata, acest nou parteneriat va face ca mii de consumatori sa beneficieze de un plus de securitate si sa se bucure de plati mai rapide si mai usoare”, declara Beniamin Mincu, CEO si Fondator Elrond. 

Din managementul Elrond mai fac parte nume cunoscute din industria de IT din Romania, precum: Lucian Todea (COO Elrond / Founder & CEO ITNT) si Lucian Mincu (CIO Elrond / co-fondator al Metachain Capital si al ICO Market Data).

„Precum Elrond, NETOPIA este un lider disruptiv in domeniul sau, iar acest parteneriat reprezinta o oportunitate excelenta de de a furniza noi servicii comerciantilor parteneri si clientilor lor. Este incurajator sa colaborezi cu un partener inovator care se dedica succesului reciproc. Asteptam cu nerabdare sa dezvoltam noi solutii de plati inovatoare impreuna cu Elrond, care sa fie in beneficiul clientilor nostri si sa contribuie la cresterea continua a serviciilor oferite de NETOPIA Payments”, a declarat Antonio Eram. 

De asemenea, reprezentantii celor doua companii si-au exprimat interesul comun de a explora si alte cazuri de utilizare potentiala a noii platfome, legate de tehnologiile blockchain, de plati, de confidentialitatea datelor personale, si nu numai. 

Despre NETOPIA Payments

NETOPIA Payments este cel mai mare procesator de plati electronice de pe piata locala, companie 100% romaneasca, bazata pe inovatie de top si tehnologie de ultima generatie. in prezent, peste 8.000 de comercianti folosesc serviciile si solutiile NETOPIA: plati mobile, tranzactii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS. 
Pana la finalul anului 2018, compania estimeaza ca va procesa peste 13 milioane de tranzactii digitale cu o valoare totala de circa 400 milioane de dolari. 

Despre Elrond 

Elrond dezvolta o noua platforma blockchain, scalabila si mai eficienta, cu taxe neglijabile si o procesare a tranzactiilor de doar cateva secunde. Elrond este o regandire completa a infrastructurii blockchain publica, special conceputa pentru a aduce o imbunatatire generala de 1000x, mentinand un cadru suficient de descentralizat. 

Pentru a putea realiza acest lucru, Elrond introduce un nou mecanism, Adaptive State Sharding, care permite scalabilitatea liniara cand mai multe noduri se alatura retelei prin paralelizarea procesarii tranzactiilor.

Abordarea platformei Elrond se bazeaza pe Proof of Stake (PoS), un mecanism de consens nou si mai eficient propus ca o alternativa la utilizarea intensiva a energiei si a folosirii puterii computationale in mecanismele de consens Proof of Work.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate