Cautare


Laptopul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a fost lansat in Romania
06 Octombrie 2011 Hardware

Laptopul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a fost lansat in Romania

ASUS a lansat marti seara laptopul exclusivist ASUS-Automobili Lamborghini VX7 in cadrul unui eveniment special ce a avut loc in clubul Embassy din Bucuresti. Bolidul IT a fost dezvaluit audientei de Roxana Nemes, in compania netbook-urilor ASUS-Automobili Lamborghini VX6. Laptopul a fost analizat de jurnalisti si bloggeri pe acordurile trupei PUBLIKA. Modelul a ajuns de curand in Romania si costa aproximativ 9000 de lei.

Istoria seriei de laptopuri ASUS-Automobili Lamborghini a anceput in 2006 prin lansarea modelului VX1. Laptopurile au fost perfectionate an de an, gama culminand in 2011 cu prezentul VX7. Acesta a fost precedat de netbook-urile din aceeasi serie.

Puternicul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a fost admirat de cei prezenti la evenimentul de lansare in Romania, aprecierile indreptandu-se atat asupra design-ului unic cat si asupra dotarilor tehnice de invidiat. Elementele fine si detaliile constructive imprumutate de la celebrul automobil sport au fost primele remarcate. 

Notebook-ul VX7 reprezinta punctul culminant al colaborarii ASUS-Automobili Lamborghini, fiind un produs premium destinat consumatorilor avizati, care isi doresc in egala masura luxul si avansul tehnologic. Liniile subtile de design cresc performanta prin caracterul lor practic, dar sunt si un tribut adus stilului si ingineriei Automobili Lamborghini. De exemplu, fantele de ventilatie din spatele carcasei lui VX7 permit disiparea rapida a caldurii, imitand sistemul de evacuare si stopurile unice ale automobilelor Lamborghini. Filosofia de design se aplica in aceeasi masura butonului de pornire, similar celui de pornire a motorului, suportului de maini acoperit cu piele si constructiei usoare, dar durabile din aluminiu. Touchpad-ul ceramic si tastatura iluminata sporesc confortul in “cursele” lungi de operare IT.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 preia puterea procesorului Intel Core i7 2630QM tactat la 2GHz si a fost primul notebook din lume cu grafica discreta NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5. Utilizatorii beneficiaza de asemenea, de stocare hibrida cu o capacitate de 1TB SSH, cu performante similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces ultra-rapid la date.

Construit pentru a reflecta ultra-sportivitatea si aspectul agresiv al modelelor Automobili Lamborghini, modelul VX7 este livrat in nuante distincte: portocaliu, negru si fibra de carbon.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 este disponibil in Romania la pretul aproximativ de 9000 de lei (inclusiv TVA). Modelul are ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, placa video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, doua harduri hibride a cate 500 GB si sistem de operare Windows 7 Ultimate.

Resurse media:

Fotografii de la eveniment: medialook.ro/view_event.php?EventId=264
Film de prezentare: youtube.com/watch?v=e1cvekbmiE4

Fotografii si informatii aditionale despre Asus Lamborghini VX7: http://www.medialook.ro/view_element.php?ProductId=969

Despre ASUS:

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer si producatorul celor mai vandute si mai premiate placi de baza, este lider antre companiile noii ere digitale. ASUS proiecteaza si fabrica produse ce satisfac perfect cerintele actuale privind experienta digitala de acasa, lucrul de la birou si activitatile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include placi de baza, placi video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, servere, dispozitive multimedia, solutii wireless, echipamente de retea si telefoane mobile. 

Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, ASUS a obtinut 3398 de distinctii an anul 2010 si este recunoscut pe plan global pentru revolutionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Avand peste 10000 de angajati an antreaga lume si o echipa R&D de elita formata din 3000 de ingineri, compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 10.1 miliarde USD in 2010.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate