Cautare


SKIN MEDIA anunta disponibilitatea in Romania a Toshiba Satellite U920t
05 Februarie 2013 Hardware

SKIN MEDIA anunta disponibilitatea in Romania a Toshiba Satellite U920t

SKIN MEDIA, unicul distribuitor Toshiba din Romania, anunta disponibilitatea pe piata locala a Toshiba Satellite U920t, sistem Ultrabook „convertible” cu touchscreen ce ofera utilizatorilor o metoda eficienta de interactiune cu tehnologia.

Satellite U920t combina cu succes performantele unui Ultrabook de ultima generatie cu caracteristicile cheie ale unui tablet PC. Conversia de la modul Ultrabook la cel Tablet PC se realizeaza rapid si intuitiv, prin glisarea ecranului peste tastatura. Sistemul foloseste cele mai noi procesoare Intel® Core™ si cele mai rapide SSD-uri. Performantele superioare ale acestora, combinate cu functiile noului sistem de operare Windows 8, ajuta utilizatorii sa fie mai productivi si sa se bucure de o durata de viata a bateriei mai mare.

Tehnologie Intel
Combinatia dintre tranzistorul 3D al Intel si imbunatatirile arhitecturale au facut ca procesoarele Intel® Core™ din a treia generatie sa fie de aproape doua ori mai performante comparativ cu vechea generatie. Ca urmare a performantei grafice, activitati precum editarea foto-video, navigarea pe Internet sau vizionarea de videoclipuri HD sunt mai rapide, mai precise si par mai reale pe Toshiba Satellite U920t.

Eficienta
Satellite U920t a fost dezvoltat in jurul sistemului de operare Windows 8, stabilind un nou standard in materie de productivitate. Interfata Windows 8 este optimizata pentru tehnologia touchscreen si permite o interactiune eficienta cu aplicatiile de productivitate. Sistemul foloseste un ecran capacitiv de 12,5” Corning® Gorilla® Glass IPS. 

Conectica si caracteristici 
Satellite U920t detine doua porturi USB 3.0 si un port HDMI® full-size care permite conectarea sistemului la un proiector sau un televizor. Transferul de date este asigurat de tehnologia NFC, care permite sistemului Ultrabook sa transmita documente rapid si sigur catre alte dispozitive. 

Dimensiuni reduse si design de ultima generatie 
Satellite U920t are o grosime de doar 1,98 cm si cantareste 1,45 kg. Design-ul „convertibile” foloseste un cover de magneziu, ce are rolul de a proteja sistemul. 

Disponibilitate
Satellite U920t este disponibil in Romania in ofertele partenerilor SKIN MEDIA. La inregistrarea sistemului pe www.nomatterwhatguarantee.com, utilizatorii vor primi automat o garantie standard No Matter What. 
Toate marcile inregistrate mentionate apartin proprietarilor. 

Despre Toshiba  
Toshiba este unul dintre liderii mondiali in materie de dezvoltare de produse electrice si electronice si furnizare de servicii. Compania dezvolta o gama larga de tehnologii si produse, printre care amintim: produse digitale (inclusiv LCD TV, notebook-uri, solutii de retail si MFP), echipamente electronice (inclusiv semiconductori, echipamente de stocare si materiale), sisteme de infrastructura sociala (inclusiv sisteme energetice, solutii dedicate comunitatilor, sisteme medicale, lifturi si scari rulante si electrocasnice). 

Toshiba a fost fondata in anul 1875, iar astazi activeaza o retea globala de peste 550 de companii, cu peste 202.000 de angajati la nivel mondial, si cu vanzari anuale care depasesc 6,1 trilioane de yeni (74 miliarde USD). Vizitati pagina oficiala Toshiba la www.toshiba.co.jp/index.htm. 

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hypermarket-uri, electroshop-uri si magazine online din Romania. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este unicul distribuitor Toshiba din Romania.

Sursa: www.skin.ro


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate