Cautare


28 Ianuarie 2015
Lenovo duce performanta si versatilitatea statiei de lucru mobile pe noi culmi cu ThinkPad W550s

Noul ultrabook are performante grafice de neegalat, avand in acelasi timp capacitati de andocare si o durata mai mare de viata a bateriei

Lenovo a anuntat in cadrul conferintei de la Universitatea Autodesk 2014 noul Lenovo ThinkPad W550s – ultrabook ce ofera o combinatie puternica de performanta, functionalitate si mobilitate. Cu o putere de procesare grafica uluitoare, si cu cea mai lunga durata de viata a bateriei fata de orice statie de lucru mobila, ThinkPad W550s este unul dintre cele mai inovatoare Ultrabook-uri disponibile pentru utilizatorii de astazi, reprezentand o solutie ideala pentru profesionistii care vor sa fie productivi, atat la birou, cat si in afara acestuia.

Utilizatorii de astfel de computere devin din ce in ce mai mobili, iar cerintele joburilor presupun ca acestia sa poata lucra oriunde s-ar afla. Acesti utilizatori trebuie sa ruleze aceleasi aplicatii consumatoare de resurse in laborator, birou sau pe teren, fara a compromite performanta sau utilizarea. Noul Lenovo ThinkPad W550s este construit pentru a aborda aceste provocari, cu procesare grafica si cu o mai lunga durata de viata a bateriei, facandu-l unul dintre cele mai puternice si versatile de pe piata.

“Am inteles de la utilizatori ca vor o statie de lucru mobila care sa le poata imbunatati capacitatea de a fi productivi, folosind acelasi dispozitiv la birou, dar si pe teren”, a declarat Victor Rios, Vice-Presedinte si Director General, Statii de lucru, Lenovo. “Luand in calcul aceasta necesitate, am proiectat un ultrabook care permite profesionistilor sa atinga o productivitate optima si sa efectueze chiar si cele mai exigente sarcini, indiferent unde s-ar afla. Este mobil, insa in acelsi timp puternic, frumos, dar functional, si este cel mai puternic Ultrabook pe care l-am proiectat vreodata.”

Lenovo ThinkPad W550s este proiectat pentru utilizatorii profesionisti. in afara de faptul ca este cea mai subtire si mai usoara statie de lucru mobila, ThinkPad W550s este dotat cu toate caracteristicile necesare utilizatorilor.

Avantajele cheie si caracteristicile Lenovo ThinkPad W550s includ:

Performanta de ultima ora
- Grafica de neegalat: Cele mai bune capacitati grafice sustinute de NVIDIA Quadro GPU K620M, care ofera utilizatorilor cele mai recente beneficii ale arhitecturii mobile GPU NVIDIA Maxwell™ 
- Procesare de exceptie: Performanta procesorului utilizand cea de-a cincea generatie de procesoare Intel® Core™
- Certificat ISV : Tehnologie de statie de lucru mobila certificata pentru a rula aplicatii critice de la terti necesare utilizatorilor

Functionalitate de clasa Enterprise 
- Andocare versatila: andocare mecanica si suport multi-monitor
- Durata de viata de bateriei – o zi intreaga: Puterea tehnologiei si eficienta energetica GPU furnizeaza pana la 13 ore de viata bateriei pentru mobilitate completa
- Cresterea securitatii si administratiei: Suporta tehnologiile Intel® vPro™ pentru o mai mare protectie si management centralizat

Display uimitor
- Vizualuri de neegalat: optiuni de afisare 3K IPS cu panou tactil optional pentru culori bogate, vibrante si o experienta optima de utilizare

Servicii Lenovo 
Companiile pot opta pentru o varietate de solutii de service si support care se potrivesce nevoilor lor. Cu un accent pus pe client, calitate si capacitate de reactie, serviciile Lenovo ofera solutii inovatoare si integrate pentru a asigura productivitate maxima. Warranty Extensions, Upgrades, Accidental Damage Protection, Keep Your Drive, Priority Technical Support si un set complet de servicii de productie si implementare ajuta organizatiile sa elimine eficient decalajul dintre consumator si business.

Citate
“NVIDIA Quadro K620M GPU, cu ultima arhitectura mobila Maxwell, aduce un nou nivel de performanta si eficienta statiilor de lucru ultrabook”, a declarat Jeff Brown, Vice-Presedinte si Director General, Professional Solutions Group, NVIDIA. “Folosind tehnologia NVIDIA, Lenovo a creat un ultrabook care permite inginerilor si designerilor sa lucreze cu cele mai multe aplicatii grafice intensive. Posibilitatile de inovatie sunt infinite.”

"Mobilitatea este o necesitate pentru profesionistii in design, deoarece acestia sunt nevoiti sa indeplineasca aceleasi sarcini critice oriunde s-ar afla, pe acelasi computer”, a declarat Gian Paolo Bassi, Vicepresedinte Cercetare & Dezvoltare SOLIDWORKS, Dassault Systèmes. “Am fost incredibil de impresionat de ThinkPad W550s, intrucat s-a dovedit pe deplin capabil sa ruleze aplicatiile avansate SOLIDWORKS fara sa renunte la performanta sau functionalitate.”

“Mobilitatea a devenit una dintre cele mai importante cerinte ale clientilor nostri”, a declarat Amy Bunszel, Vice-Presedinte de produse AutoCAD, Autodesk. “Fie ca sunt profesionisti de design, artisti digitali sau studenti, clientii nostri trebuie sa fie capabili sa utilizeze puterea deplina a aplicatiilor noastre, indiferent unde se afla. Noile Lenovo ThinkPad ajuta clientii sa transforme ideile lor in realitate prin performanta si fiabilitate si grad de utilizare.”

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globala aflata in clasamentul Fortune 500, un lider in furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, companii si organizatii de tip enterprise, cu o cifra de afaceri de 39 de miliarde USD. Portofoliul nostru de produse si servicii sigure, de inalta calitate cuprinde PC-uri (inclusiv legendarele Think si marca de produse convertibile YOGA), statii de lucru, servere, stocare, televizoare inteligente si o familie de produse mobile, printre care smartphones, tablete si aplicatii. Conectati-va cu noi prin LinkedIn, Facebook si Twitter (@Lenovo) sau vizitati-ne la www.lenovo.com.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate