Cautare


12 Martie 2015
Lenovo aduce o experienta vizuala fara compromis cu noua generatie de monitoare ThinkVision T

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) lanseaza noua generatie de monitoare ThinkVision T, care dispune de cele mai noi certificari de mediu si un design imbunatatit. Noile monitoare au un profil mai subtire si dispun de suport cu multiple posibilitati de ajustare - ridicare, inclinare, pivotare si rotire, oferind astfel o pozitionare perfect ergonomica si posibilitatea de rotire pentru urmarire pe format portret sau landscape. Grosimea egala a ramei pe toate cele patru laturi faciliteaza instalarea unei arhitecturi de monitoare, iar sistemul de management al firelor Tiny L-Bracket usureaza si mai mult utilizarea unui numar mai mare de monitoare simultan. Noua serie ThinkVision continua sa ofere o experienta de vizionare fara precedent, fara insa a face rabat de la toate reglementarile ce tin de protectia mediului.

ThinkVision: adaptabil, performant
Companionul ideal pentru computerele Lenovo, noile monitoare cresc productivitatea utilizatorilor datorita calitatii excelente a imaginilor, dar si datorita posibilitatilor multiple de ajustare a inaltimii si unghiurilor de vizibilitate prin rotire, pivotare sau inclinare. Noua linie include modele cu unghi de vizualizare de 178/178, respectiv T2424p, T2324p, T2224p, T2454p si modelul T2224z cu capabilitati VOIP. Toate produsele dispun de porturi USB 3.0, HDMI 1.4 si DisplayPort 1.2. Panoul de control integrat permite nu doar imbunatatirea substantiala a unghiului de vizionare, dar si o fidelitate mai accentuata a redarii culorilor, impreuna cu un contrast si un timp de raspuns imbunatatite. Modelul T2224z ofera o experienta fara precedent de utilizare a serviciilor VOIP, datorita camerei video Full HD integrata, microfonului digital si butoanelor dedicate, printre care se numara cel pentru blocarea efectiva camerei video sau cele de control al volumului.   

Seria include de asemenea modelele T2254p si T2254 care ofera pe ecranele de 22 de inci o experienta reala datorita aspectului de redare 16:10. Noile modele cu panel TN sunt perfecte pentru activitatile zilnice, avand o rezolutie de 1680 x 1050 pixeli si o rata de contrast de 1000:1, caracteristici ce aduc o imagine impresionanta. Totodata, aceste modele dispun de un unghi de vizualizare de 170/160 si un timp rapid de raspuns, de 5 milisecunde. 

“Noua serie de produse  ThinkVision T se concentreaza pe livrarea unei experiente de utilizare impresionante, cu ajutorul caracteristicilor inovative disponibile pe multiple configuratii, astfel incat sa ii ajute pe utilizatori sa rezolve nevoile de spatiu si sa isi exploateze potentialul creativ”, spune Darren Chia, Executive Director si General Manager, Lenovo Visuals Business. „Utilizatorii din segmentul profesional, care cer o performanta ridicata a monitoarelor, pot conta pe acuratetea vizuala si pe calitatea produselor din seria T, care dispun acum de un design fluid si rafinat.” 

Mai bine impreuna cu Tiny L-Bracket 
Designul functional al noilor monitoare din seria T, impreuna cu performanta display-ului, faciliteaza indeplinirea mai rapida a celor mai complicate sarcini, intr-un mod cat mai confortabil, datorita solutiei Tiny L-Bracket, ce poate fi atasata monitoarelor. Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa ataseze dispozitivul Tiny L-Bracket pe partea din spate a oricarui monitor din seria ThinkVision T, fara a avea nevoie de vreo unealta, si in acest mod simplu poate economisi si aerisi spatiul de lucru. 
  
Preturi si disponibilitate (1)
ThinkVision T2224p este disponibil incepand cu 1 aprilie 2015, la un pret de lista de 171 de euro. 
ThinkVision T2224z va fi disponibil incepand cu 1 aprilie 2015 la un pret de lista de 212 euro.
ThinkVision T2324p va fi disponibil incepand cu 21 martie, la un pret de lista de 199 de euro.
ThinkVision T2454p va fi disponibil incepand cu 21 martie la un pret de lista de 289 de euro. 
ThinkVision T2424p va fi disponibil incepand cu 15 martie, la un pret de lista de 198 de euro. 
ThinkVision T2254p va fi disponibil incepand cu 25 martie la un pret de lista de 177 de euro. 
ThinkVision T2254 va fi disponibil incepand cu 20 martie, la un pret de lista de 174 de euro.
Sistemul Tiny L-Bracket este disponibil la un pret de lista de 30 de euro.

Link-uri:

Tiny L-Bracket

DESPRE LENOVO
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globala aflata in clasamentul Fortune 500, un lider in furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, companii si organizatii de tip enterprise, cu o cifra de afaceri de 39 de miliarde USD. Portofoliul nostru de produse si servicii sigure, de inalta calitate cuprinde PC-uri (inclusiv legendarele Think si marca de produse convertibile YOGA), statii de lucru, servere, stocare, televizoare inteligente si o familie de produse mobile, printre care smartphones, tablete si aplicatii. Conectati-va cu noi prin LinkedIn, Facebook si Twitter (@Lenovo) sau vizitati-ne la www.lenovo.com.

(1) Preturile nu includ taxele si costurile de transport si pot fi supuse schimbarilor fara un anunt prealabil, fiind supuse unor termene si conditii. Preturile revanzatorilor pot varia. Preturile nu include toate caracteristicile promovate. Toate ofertele special sunt supuse conditiilor de disponibilitate. Produsele pot fi disponibile doar in pietele selectate. Lenovo si rezerva dreptul de a interveni asupra ofertelor de produs si a specificatiilor in orice moment, fara un avertisment prealabil. 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate