Cautare


03 Iunie 2016
Epson SureColor SC-P20000, desemnata “Cea mai buna imprimanta foto” de Asociatia Europeana de Presa Digitala

Epson SureColor SC-P20000 a fost desemnata "Cea mai buna imprimanta foto" la Premiile Asociatiei Europene de Presa Digitala (EDP) acordate in cadrul Drupa 2016. in fiecare an, premiile EDP recunosc cele mai inovatoare solutii de imprimare digitala.

Despre imprimanta SureColor SC-P20000

Modelul SC-P20000 Sure Color de 64-inci a fost lansat in luna ianuarie a acestui an si ofera combinatia ideala intre viteza rapida de imprimare si calitatea superioara a fotografiilor. Imprimanta este ideala pentru  volume mari de imprimare destinate productiei comerciale, pentru laboratoarele foto sau centrele de copiere. Este o solutie “in-house” rentabila, care poate fi folosita pentru a produce POS-uri de inalta calitate, in format mare, pentru reclame indoor si outdoor expuse pe termen scurt, afisaje pentru expozitii, grafica cu scop promotional si fotografii. Imprimanta este dotata noul cap de printare PrecisionCore MicroTFP, care asigura rezultate exceptionale, chiar si la rezolutia de 2400 x 1200 dpi.

Designul robust al imprimantei beneficiaza de tehnologii inovatoare si caracteristici precum tehnologia de alimentare cu mare precizie a mediilor de tiparire,un nou sistem de stabilizare a alimentarii cu hartie bazat pe o camera si un sistem de role de medii de tiparire bazat pe inductie.

“Imprimanta ofera viteze mai mari de tiparire mentinand aceeasi calitate inalta a fotografiilor cu care ne-am obisnuit deja clientii. Totodata, produsul vine cu noi caracteristici si este mai usor de folosit decat modelele anterioare. Premiile EDP recunosc inovatia si fac diferenta in zona de imprimare digitala, iar premiul acordat pentru SC-P20000 este o reusita de care suntem foarte mandri”, a spus Kristin Saus-Opuszynski, European Senior Business Manager in cadrul Epson Europe.

Despre Epson

Epson este un lider global in tehnologie, dedicat conectarii oamenilor, lucrurilor si informatiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte si precise. Avand o gama de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si sisteme de imprimare digitala pana la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania se concentreaza asupra stimularii inovatiilor si depasirii asteptarilor clientilor in ceea ce priveste imprimantele cu jet de cerneala, comunicarea vizuala, echipamentele portabile si robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 67.000 de angajati in 90 de companii din intreaga lume si se mandreste cu contributiile aduse comunitatilor in care isi desfasoara activitatea si cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Despre Epson Europe 
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro.
http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologica 2050”   

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate