Cautare


28 Noiembrie 2016
Epson investeste 28 de milioane de euro intr-o noua fabrica pentru capete de printare

Epson, prin Akita Epson, companie membra a grupului Seiko Epson anunta inaugurarea unei noi fabrici producatoare de capete de printare pentru imprimantele cu jet de cerneala. Epson a investit peste 28 de milioane de euro (aproximativ 3,4 miliarde de yeni) in fabrica amplasata in orasul Akita din Japonia, care va tripla capacitatea actuala de productie. Constructia unitatii a inceput in octombrie 2015, iar la inceputul acestei luni fabrica a intrat in productie.

Epson furnizeaza echipamente care au la baza tehnologia de printare Micro Piezo atat celor care tiparesc acasa, cat si clientilor din zona de business, comert si industrie. Capetele de printare produse la noua fabrica Akita Epson vor constitui piesa de baza cu care vor fi dotate echipamentele Epson cu sitemul de alimentare continua cu cerneala, create pentru volume medii de imprimare, dar si imprimantele business cu jet de cerneala.

 Imprimantele Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneala ((Ink Tank System)  reduc cheltuielile si costurile de imprimare ale companiilor, oferind aceeasi calitate cu care Epson si-a obisnuit clientii. Lansate in octombrie 2010, imprimantele Epson cu sistem de alimentare continua cu cerneala au inregistrat vanzari de 15 milioane de unitati la nivel mondial pana in iunie 2016. Piata de birouri inregistreaza o crestere anuala a cererii pentru imprimante business inkjet de mare viteza, care ofera o calitate exceptionala a imaginii, la un cost mai mic de imprimare si cu un consum mai scazut de energie, in comparatie cu imprimantele laser competitoare.

„Akita Epson este o locatie importanta pentru productia interna, cu o capacitate tehnologica avansata, o locatie care colaboreaza strans cu divizia de cercetare si dezvoltare din cadrul Epson. Contribuim semnificativ la capacitatea de productie a intregului grup Epson, partajand cu celelalte fabrici Epson expertiza tehnica pe care am obtinut-o in urma fabricarii dispozitivelor de baza”, a declarat Takashi Mitsui, presedintele Akita Epson. 
Scopul Epson este acela de a-si perfectiona tehnologiile originale pentru a oferi clientilor produse si servicii care sa le depaseasca asteptarile.

Profilul fabricii Akita Epson
Adresa: 1 Dannoue, Iwasaki, Yuzawa, Prefectura Akita, Japonia 012-0801
Operatiuni: Fabricarea si asamblarea capetelor de printare pentru imprimantele inkjet (inclusiv capetele de printare PrecisionCore)
Suprafata: Suprafata utila: 4,679m² ,    Suprafata totala: 10,593m²
Structura: Clădire cu structura de otel, pe trei etaje
Numar de angajati: 30 sau peste (noi angajati permanent)

Profil companie Akita Epson (1 iunie 2016)
Numele companiei: Akita Epson Corporation
Adresa: 1 Dannoue, Iwasaki, Yuzawa, Prefectura Akita, Japonia 012-0801
Presedinte: Takashi Mitsui
Lansare operatiuni: 20 iunie 1986
Numar de angajați: 593
Capital: 80.000.000 yeni
(Akita Epson este o filiala detinuta in totalitate de Seiko Epson Corporation)
Operatiuni: Fabricarea si asamblarea capetelor de printare pentru imprimantele inkjet; Fabricarea si prelucrarea pieselor de precizie, matritelor si ansamblurilor de echipamente; Fabricarea si asamblarea produselor portabile; Fabricarea si asamblarea mecanismelor de ceas

Capetele de printare pentru imprimantele inkjet
Capetele de printare Micro Piezo elibereaza picaturi de cerneala prin presiune mecanica. Presiunea mecanica este produsa atunci cand elementele piezoelectrice din capetele de printare se contracta in urma voltajului impulsului electric. Tehnologia Epson se diferentiaza de cea a competitorilor prin faptul ca sistemele de imprimare Micro Piezo nu utilizeaza caldura pentru a elibera picaturile de cerneala si controleaza cu precizie volumul de cerneala din fiecare picatura de cerneala.

Despre Epson
Epson este un lider global in tehnologie, dedicat conectarii oamenilor, lucrurilor si informatiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte si precise. Avand o gama de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si sisteme de imprimare digitala pana la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania se concentreaza asupra stimularii inovatiilor si depasirii asteptarilor clientilor in ceea ce priveste imprimantele cu jet de cerneala, comunicarea vizuala, echipamentele portabile si robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 73.000 de angajati in 91 de companii din intreaga lume si se mandreste cu contributiile aduse comunitatilor in care isi desfasoara activitatea si cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.
 
Despre Epson Europe 
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologica 2050”   

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate