Cautare


09 Ianuarie 2017
Epson lanseaza o imprimanta pentru proofing, fotografie si fine art, cu o acuratete excelenta a culorilor

SureColor SC-P5000 reda pana la 99% din culorile solide Pantone

Epson lanseaza imprimanta de 17 inci SureColor SC-P5000. Noul model este conceput pentru proofing, fine art si fotografie. Imprimanta SC-P5000 poate fi achizitionata cu un set de cerneluri care include culorile violet sau light light black (LLK) si poate reda pana la 99% din culorile solide Pantone1.

SureColor SC-P5000 a fost conceputa pentru a inlocui popularul model Stylus Pro 4900 si pentru a completa gama SureColor cu un nou model cu cerneala HDX. Gama cuprinde imprimantele SC-P7000 (24 inci) si SC-P9000 (44 inci). Imprimanta este disponibila in doua versiuni: una cu set de cerneluri care include violet pentru proofing pre-press, destinata agentiilor de publicitate, companiilor de productie publicitara si designerilor, pentru imprimarea cu fidelitate maxima a culorilor de pe ambalaje, a materialelor de marketing si a culorilor de brand; cealalta versiune este echipata cu set de cerneluri light light black (LLK) si este destinata fotografilor profesionisti si artistilor plastici care doresc sa reproduca perfect detaliile, culorile si contrastul lucrarilor artistice.

Boris Creischer, Product Manager la Epson Europe, declara: „Indiferent daca utilizatorii sunt designeri de produs, artisti sau fotografi, cu totii doresc un singur lucru – culori fidele. Cu noua imprimanta SC-P5000, culorile sunt atat de precise, incat puteti imprima cu incredere maxima, stiind ca veti reproduce perfect nuantele dorite pe printul final. si nici macar nu trebuie sa fiti experti pentru a obtine aceste rezultate, deoarece SC-P5000 se configureaza si se utilizeaza extrem de simplu si ofera o fiabilitate exceptionala”.

SC-P5000 dispune de o serie de caracteristici noi sau optimizate in comparatie cu modelul anterior, pentru a asigura functionarea zilnica fiabila si pentru a minimiza eforturile pentru intretinerea acesteia. Printre aceste caracteristici se numara capace si garnituri noi pentru a limita patrunderea prafului, un sistem de verificare automata a duzelor si o procedura de curatare ghidata. 

Acuratetea culorilor este egalata doar de calitatea imprimarii pe modelul SC-P5000, care utilizeaza tehnologia avansata a capului de printare Epson prin intermediul careia pot fi realizate printuri rezistente la o rezolutie superioara. Dimensiunea picaturii de 3,5 pl si rezolutia de 2.880x1.440 dpi ofera printuri de o mare claritate, cu detalii fine, iar cernelurile Ultrachrome HDX ofera rezistenta la actiunea luminii. SC-P5000 se integreaza perfect in orice flux de lucru de proofing si este capabila de verificarea automata a mostrelor, datorita dispozitivului SpectroProofer. Noua imprimanta functioneaza cu produsele tuturor producatorilor majori de sisteme RIP si software.
 
SureColor SC-P5000 va fi disponibila din 2 ianuarie 2017 in patru variante, (cu violet sau Light Light Black (LLK) si cu sau fara SpectroProofer). 

Caracteristici cheie:
 • Prima si singura imprimanta  de format mare, de 17 inci, cu cerneala violet pentru proofing
 • Disponibila si in configuratie cu cerneala light light black (LLK)1 pentru fine art si fotografii profesioniste
 • Ambele variante pot fi furnizate cu sau fara SpectroProofer 
 • SpectroProofer-ul are un spectrometru ILS30 care permite un flux de lucru de proofing automat si indeplineste standardul M1 curent
 • Verificare automata a duzelor (NVT) pentru a preveni infundarea
 • Panou de comanda imbunatatit, cu ghidaje integrate
 • Cernelurile ofera o rezistenta superioara la lumina  si o stabilitate suplimentara, de 15 ani, a culorilor2
 • O noua formula pentru cerneala galbena, cu o dimensiune sporita a particulelor, pentru rezistenta superioara la lumina  
 • Noi capace, garnituri si huse antistatice pentru a reduce patrunderea prafului
 • Rezolutie superioara, de 2.880x1.440 dpi
 • Curatare temporizata (TCL) pentru automatizarea procesului de curatare
 • Prevenirea electricitatii statice pe mediile de tiparire si placi pentru a impiedica aparitia banding-ului
 • Calibrare interna a culorilor (senzor marcaje cerneala IMS) pentru a alinia rezultatele diferitelor modele EPSON din seria SC-P si pentru a preveni deviatia culorilor provocata de invechire si de mediul inconjurator
 • Comutare simpla a mediilor de tiparire intre role si coli 
 • Gestionare usoara a mediilor de tiparire cu ghidare pas cu pas pe ecranul LCD color
 • Poate imprima din tava pentru coli sau pe role de hartie, pe cate o singura coala sau pe hartie fine art
 • Volum mai mare pentru cartusul de cerneala (200 ml) si dimensiune mai mica a picaturilor de cerneala (3,5 pl) in comparatie cu produsele concurente
 • Mai compacta decat imprimantele echivalente

1. Atunci cand se utilizeaza setul de cerneluri violet. Acuratetea de 98% poate fi atinsa prin intermediul setului de cerneluri LLK. Testata cu hartie Epson de proofing alba semi-mata.
2. in comparatie cu Stylus Pro 4900 (60 de ani in loc de 45).

Despre Epson

Epson este un lider global in tehnologie, dedicat conectarii oamenilor, lucrurilor si informatiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte si precise. Avand o gama de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si sisteme de imprimare  digitala pana la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania se concentreaza asupra stimularii inovatiilor si depasirii asteptarilor clientilor in ceea ce priveste imprimantele cu jet de cerneala, comunicarea  vizuala, echipamentele portabile si robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajati in 91 de companii din intreaga lume si se mandreste cu contributiile aduse comunitatilor in care opereaza si cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Despre Epson Europe 
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologica 2050”   

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate