Cautare


13 Ianuarie 2017
Epson lanseaza noi serii de proiectoare instalabile entry-level destinate mediului de afaceri si celui educational

Proiectoarele din seria EB-5000 ofera o serie de caracteristici remarcabile, o luminozitate pe masura si performanta de durata, la un pret accesibil

Epson lanseaza o noua gama de proiectoare instalabile destinate mediului de afaceri si celui educational. Noile modele sunt concepute sa ofere o luminozitate exceptionala, fiabilitate, durabilitate  si multe alte caracteristici  care corespund nevoilor utilizatorilor, la un pret foarte accesibil. Gama include modelele EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) si EB-5510 (XGA) care ofera potentialilor clienti o varietate larga de caracteristici.

Toate cele trei modele din seria EB-5000 dispun de o luminozitate de 5.500 de lumeni pentru a difuza o imagine clara si bine definita, in culori vii, chiar si intr-o camera bine luminata. Numeroasele optiuni de conectivitate asigura integrarea perfecta in orice sala de conferinte sau sala de curs. Noua serie de proiectoare dispune astfel de conectivitate wireless ca Miracast si de conectivitate HDBaseT1, precum si conexiuni HDMI duble.

Proiectoarele din seria EB-5000 ofera un cost de exploatare excelent, nu numai datorita pretului de achizitie accesibil, ci si datorita duratei de viata a lampilor. in orice caz, este posibil sa nu fie nevoie niciodata de inlocuirea lampilor datorita unei durate ridicate de viata a lampii, de aproximativ 10.000 de ore2 pentru toate modelele. Aceste modele sunt, de asemenea, remarcabil de flexibile si usor de instalat, cu lentile care se deplaseaza pe orizontala si pe verticala si un raport de contrast mare.

Daniel Rose, product manager la Epson Europe, declara: „Pentru noi este important sa oferim o gama cuprinzatoare de proiectoare instalabile, asa ca, pe langa modelele de top, ne concentram si asupra solutiilor entry-level, concepute pentru a raspunde bugetelor limitate ale companiilor si ale institutiilor de invatamant. Seria EB-5000 ofera performante remarcabile in raport cu pretul, avand o luminozitate de 5.500 de lumeni si o durata de viata excelenta a lampii. Sunt ideale in special pentru configuratii cu echipamente multiple.”

Proiectoarele din seria EB-5000 sunt disponibile de la 1 februarie 2017.

Caracteristici cheie
EB-5530U
EB-5520W
EB-5510
Luminozitate de 5.500 de lumeni
Rezoluție
WUXGA
WXGA
XGA
Conectivitate wireless Miracast
-
Conectivitate HDBaseT cu un singur fir
-
Durată crescută de viaţă a lămpii, de 10.000 de ore
Culori realiste şi nuanţe mai pure de alb
Contrast sporit şi focalizare îmbunătăţită
Deplasarea obiectivului pe orizontală şi verticală cu zoom larg
Cost total de exploatare redus datorită lămpilor de schimb accesibile
Doi conectori HDMI

Despre Epson

Epson este un lider global in tehnologie, dedicat conectarii oamenilor, lucrurilor si informatiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte si precise. Avand o gama de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si sisteme de imprimare  digitala pana la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania se concentreaza asupra stimularii inovatiilor si depasirii asteptarilor clientilor in ceea ce priveste imprimantele cu jet de cerneala, comunicarea  vizuala, echipamentele portabile si robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajati in 91 de companii din intreaga lume si se mandreste cu contributiile aduse comunitatilor in care opereaza si cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Despre Epson Europe 
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologica 2050”   
 
http://eco.epson.com/

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate