Cautare


20 Ianuarie 2017
Epson lanseaza un calculatorul online care arata cat pot economisi consumatorii daca au o imprimanta Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneala

Comparati costurile initiale si costurile pentru cerneala a celor mai vandute 20 de imprimante de pe piata cu cele ale imprimantelor Epson cu sistem integrat de recipiente de cerneala

Epson lanseaza calculatorul online cu care consumatorii si companiile mici pot vedea cu usurinta cat pot economisi, comparand cele mai vandute 20 de imprimante de pe piata cu imprimantele Epson care au sistem integrat de recipiente de cerneala (ITS – Ink Tank System). Cu ajutorul calculatorului, ei vor putea afla care sunt cele mai economice solutii de imprimare. 

Atunci cand vreti sa achizitionati o imprimanta noua, calculatorul online Epson va ajuta sa intelegeti care este costul total de exploatare prin examinarea costului initial al unei imprimante si a costurilor de exploatare legate de cerneala. in acest mod, decizia achizitionarii va fi una bine informata. 

Revolutionarele imprimante ITS Epson propun astfel o noua solutie, prin care utilizatorii pot beneficia de costuri reduse de exploatare investind intr-o imprimanta care este achizitionata cu cerneala pentru doi ani inclusa in cutie1. Kseniya Gordeeva, product manager, Epson Europe, declara, „Sumele pe care potentialii clienti le pot economisi cu ajutorul imprimantelor noastre ITS sunt impresionante, asa ca am dezvoltat un calculator online pentru a dovedi acest lucru. Am demonstrat deja ca sistemul integrat de recipiente de cerneala este un produs nemaipomenit care a ajuns la vanzari globale cumulate de 15 milioane de unitati2. Cu ajutorul acestui instrument, clientii vor putea sa aprecieze si mai mult economiile pe care le pot face cu acest tip de imprimante.”

Calculatorul online este usor de utilizat. Vizitatorii site-ului trebuie doar sa indice calculatorului cate pagini imprima in medie pe luna, cat de mult intentioneaza sa utilizeze imprimanta si daca folosesc de obicei cartuse XL. Cu aceste informatii, pot compara o imprimanta ITS cu o anumita imprimanta laser sau cu o imprimanta cu jet de cerneala dintr-un sir de 20 de imprimante disponibile in regiunea utilizatorului. Rezultatele sunt prezentate clar, se afiseaza costul total de exploatare, costul pe pagina si costul pentru 500 de pagini. La fiecare test, sunt comparate ambele modele specificate cu un model care reprezinta media pietei, pentru o claritate si mai mare. 

Pentru a ne asigura ca vizitatorii site-ului web au incredere deplina in corectitudinea calculatorului, pe site-ul web al Epson exista o prezentare detaliata completa, care explica metodologia din spatele calculelor. 

Calculatorul online este disponibil aici: www.epson.ro/itscalculator

Despre Epson

Epson este un lider global in tehnologie, dedicat conectarii oamenilor, lucrurilor si informatiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte si precise. Avand o gama de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si sisteme de imprimare  digitala pana la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania se concentreaza asupra stimularii inovatiilor si depasirii asteptarilor clientilor in ceea ce priveste imprimantele cu jet de cerneala, comunicarea  vizuala, echipamentele portabile si robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajati in 91 de companii din intreaga lume si se mandreste cu contributiile aduse comunitatilor in care  isi desfasoara activitatea si cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.
 
http://global.epson.com/

Despre Epson Europe 
Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate