Cautare


15 Martie 2017
ADATA anunta lansarea unui nou SSD extern cu tehnologie 3D NAND: SD 600

Un produs sportiv si rapid ce extinde spatiul de stocare pentru persoanele active

ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, lanseaza astazi SSD-ul extern SD600 care utilizeaza tehnologia ultra-performanta 3D TLC NAND, oferind doua variante cu capacitate de 256GB si respectiv 512GB. Drive-ul atinge viteze de 440MB/s la citire si de 430MB/s la scriere, depasind cu usurinta HDD-urile externe. Produsul cantareste doar 90g, pentru a oferi portabilitate convenabila si functioneaza fara drivere, cu Windows PC, Xbox One, PS4 si Android. SD600 este disponibil in doua variante de culoare: negru complet si rosu-negru, fiind realizat din materiale rezistente la impact, pentru un design sportiv, potrivit stilurilor active de viata.
 
Extinderea spatiului extern de stocare in scopul optimizarii performantei
Cu o alura atletica, SD600 ofera o viteza de 440MB/s la citire si de 430MB/s la scriere. Chiar si in cele mai bune circumstante, hard disk-urile mecanice interne sau externe nu pot spera sa se apropie de aceste performante. De aproximativ patru ori mai rapid decat unitatile HDD, noul SD600 scurteaza timpii de incarcare, lucru care duce la jocuri si aplicatii mai fluide, ori de cate ori este nevoie de un streaming rapid.

Arhitectura de noua generatie
Noul SD600 este echipat cu tehnologie 3D TLC NAND Flash. ADATA si industria in ansamblu utilizeaza memorie de tip 3D, deoarece ofera densitate, fiabilitate si longevitate crescuta, comparativ cu memoria 2D. SD600 va fi disponibil in doua variante, cu capacitati de 256GB si de 512GB.

Pentru sprint si maraton 
Datorita integrarii DRAM cache si a SLC cache, SD600 nu incetineste si nici nu se blocheaza atunci cand se confrunta cu sarcini grele sau cu fisiere de dimensiuni mari. Cache-ul SLC prezinta un interes deosebit, permitand ca o parte a capacitatii drive-ului sa functioneze in modul pSLC (pseudo single-level cell), lucru extrem de util pentru manipularea operatiunilor cu prioritate ridicata.

Portabilitate si compatibilitate generoasa
Noul SSD SD600 cantareste doar 90g, mai putin de jumatate din greutatea celui mai usor hard disk extern. Utilizatorii il pot purta cu usurinta oriunde si il pot tine in buzunar sau in rucsac, fara a simti vreun inconvenient. Conectarea la dispozitive prin USB 3.1 se realizeaza fara efort, SD600 fiind complet compatibil cu desktop-uri si laptop-uri cu Windows, Xbox One, PS4 si Android. Este realizat din materiale rezistente la impact, pentru a adauga un nivel suplimentar de protectie in caz de cadere sau socuri, frecvent intalnite intr-un stil de viata activ.

Despre ADATA
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile. 
Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate