Cautare


15 Martie 2017
RAPID REDFIBER – Securizarea unei zone de 200m, cu un singur produs

Compania OPTEX, specializata in dezvoltarea de solutii de detectie, senzori OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior prezinta pachetele OPTEX RAPID REDFIBER. Seria este compusa din sisteme bazate pe cabluri de fibra optica speciale, ce pot securiza suprafete extinse. In functie de spatiul ce se doreste monitorizat, integratorul poate alege variante de 75, 100, 150 sau 200m.

RAPID REDFIBER se adreseaza tuturor implementarilor de dimensiuni mici si medii, pachetul fiind format din doua componente principale: o unitate de procesare si un cablu pre-conectat rezistent la raze ultraviolete. Kitul include si un modul POE/IP ce are rolul de a genera coduri de alarma REDWALL. Alarmele pot fi integrate ulterior in diferite platforme VMS si PSIM.

Cablurile de fibra optica OPTEX detin capacitatea de a detecta vibratiile si de a utiliza procese de analiza a semnalului pentru a determina prezenta intrusilor. Acestea pot fi montate pe garduri, porti de acces sau cladiri. Algoritmii de detectie pot face diferenta intre o alarma activata de un individ sau de animale sau vant. Spre deosebire de senzorii coaxiali, senzorul OPTEX nu este afectat de radiatiile UV, umiditate, sare sau fulgere. 

Kituri de fibra optica disponibile: 
Pentru a se obtine cele mai bune rezultate atunci cand se foloseste unul dintre kiturile OPTEX RAPID REDFIBER, se recomanda instalarea cablului optic in forma de bucla, in asa fel incat sa fie acoperite atat jumatatea superioara, cat si jumatatea inferioara a gardului. Astfel, pentru a se securiza o zona de 75m, OPTEX ofera un cablu pre-conectat de 160 de metri. Pentru fiecare zona utilizatorul trebuie sa selecteze kitul de cablu potrivit.
RRF75: dedicat protectiei unui spatiu de 75m lungime. Include un cablu optic pre-conectat de 160m;
RRF100: dedicat protectiei unui spatiu de 100m lungime. Include un cablu optic pre-conectat de 210m;
RRF150: dedicat protectiei unui spatiu de 150m lungime. Include un cablu optic pre-conectat de 310m
RRF200: dedicat protectiei unui spatiu de 200m lungime. Include un cablu optic pre-conectat de 410m.
Fiber SenSys face parte din grupul de firme OPTEX, fiind lider de piata in domeniul producatorilor de sisteme de detectie bazate pe fibra optica pentru perimetre de exterior si retele de date fizice.

Despre OPTEX
OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate