Cautare


23 Martie 2017
CeBIT 2017: Epson lanseaza noi tehnologii pentru biroul viitorului: noi serii de imprimante si primul sistem din lume pentru producerea hartiei la birou

Ultima generatie de imprimante business cu jet de cerneala WorkForce Enterprise, cu viteze de pana la 100 ppm si consum redus de energie PaperLab – primul sistem din lume de reciclare si fabricare a hartiei in birou Noi proiectoare instalabile Ochelarii inteligenti Moverio BT-350

Epson lanseaza in cadrul CeBIT 2017 tehnologii inovatoare pentru biroul viitorului, create pentru a corespunde solicitarilor companiilor de a spori productivitatea la locul de munca. Presedintele Epson, Minoru Usui, a prezentat viziunea companiei si noile tendinte care transforma viata profesionala si personala a utilizatorilor. 

In acest sens, Epson prezinta in cadrul targului atat noi serii de imprimante cu viteze foarte mari si consum redus de energie, un sistem unic de reciclare si fabricare a hartiei la birou, cat si inovatii in domeniul dispozitivelor portabile, in robotica sau imagistica. 

Robert Clark, vicepresedinte al Epson Europe, a declarat: „Prezentam in premiera in Europa sistemul PaperLab, primul sistem din lume de fabricare a hartiei in birou, folosind deseuri de hartie maruntite, in conditii de siguranta, prin procesare uscata, care poate produce mii de coli de hartie reciclata pe zi. Pe langa PaperLab si robotii dansatori sincronizati, avem o gama larga de solutii pentru mediul business, utilizatori casnici si piete de nisa. De la realitatea augmentata la scanarea portabila, experienta obtinuta de-a lungul anilor in cercetare si dezvoltare confirma inca o data faptul ca Epson se pozitioneaza perfect pentru a satisface nevoile utilizatorilor din mediul de business si cel rezidential, pe diverse segmente precum imprimante, proiectoare, ochelari inteligenti si robotica.”

Mai putine consumabile cu imprimantele WorkForce Enterprise

Epson lanseaza in cadrul CeBIT ultima generatie de imprimante business cu jet de cerneala ecologice foarte rapide: WorkForce Enterprise. Imprimanta A3 color departamentala pentru birouri WorkForce Enterprise are o viteza foarte mare, de 100 ppm si ofera beneficiile ecologice pe care doar tehnologia cu jet de cerneala le poate oferi, fiind o solutie cu consum redus de energie si care necesita mai putine consumabile, la pretul unui copiator laser departamental. Pe langa WorkForce Enterprise WF-C20590, este disponibila si o versiune de 75 ppm, WF-C17590, proiectata pentru a satisface necesitatile de imprimare departamentale din corporatii si IMM-uri, in special din cele cu volume mari de imprimare.

De asemenea, in standul Epson, vizitatorii pot vedea la lucru noua imprimanta WorkForce Pro WF-C869RDTWF, cu ajutorul careia companiile vor economisi pana la 95% din energia consumata pentru a tipari, vor produce cu 99% mai putine deseuri si vor putea imprima pana la 84.000 de pagini fara intreruperi, fara sa inlocuiasca consumabilele.

PaperLab – primul sistem din lume de fabricare a hartiei in birou

O alta tehnologie de ultima generatie prezentata de Epson in cadrul CeBIT este PaperLab. Este primul sistem de fabricare a hartiei in birou prin procesare uscata din lume. PaperLab este capabil sa produca mii de coli de hartie reciclata pe zi din deseuri de hartie maruntite, in conditii de siguranta, cu ajutorul unui proces uscat. PaperLab este ideal pentru organizatiile care au nevoie sa distruga in conditii de siguranta informatii confidentiale si sa recicleze hartie intr-un mod ecologic si sustenabil.

Organizatiile vor putea sa utilizeze PaperLab pentru a produce hartie de dimensiuni, grosimi si texturi diferite, de la hartie de birou pana la hartie pentru carti de vizita si hartie colorata. Noul sistem confirma angajamentul Epson pentru sustenabilitate, exprimat prin programul Environmental Vision 2050. Programul are ca scop o reducere cu 90% a emisiilor de CO2 pe toata durata de viata a tuturor produselor si serviciilor Epson pana in anul 2050.

Tehnologiile Epson contribuie la modelarea viitorului

De asemenea, Epson va expune la CeBIT 2017 gama de proiectoare instalabile pentru mediul de business, inclusiv EB-L25000U, proiectorul laser 3LCD cu cea mai mare luminozitate de pe piata. 

Tot la CeBIT, vizitatorii au putut vedea ochelarii inteligenti BT-350. Acestia au fost conceputi pentru a oferi experiente captivante si utile in multiple scenarii de utilizare: utilizatorii pot fi prezenti virtual intr-o sala de muzeu sau de concert in timp ce primesc informatii, pe ecran, despre operele expuse. Un alt scenariu in care sunt folositi ochelarii este explorarea zonelor industriale sau de constructii - utilizatorii pot explora aceste spatii in timp ce primesc informatii de context si continut interactiv 

Standul Epson din cadrul targului Cebit este situat in Hall 3, standul D17, iar in cadrul Pavilionului Japoniei in Hall 4, standul A38.

Despre Epson

Epson este un lider global in tehnologie, dedicat conectarii oamenilor, lucrurilor si informatiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte si precise. Avand o gama de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneala si sisteme de imprimare  digitala pana la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenti, sisteme de detectie si roboti industriali, compania se concentreaza asupra stimularii inovatiilor si depasirii asteptarilor clientilor in ceea ce priveste imprimantele cu jet de cerneala, comunicarea  vizuala, echipamentele portabile si robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 73.000 de angajati in 91 de companii din intreaga lume si se mandreste cu contributiile aduse comunitatilor in care opereaza si cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Despre Epson Europe 

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Cu 1.700 de angajati, vanzarile Epson Europe pentru anul fiscal 2015 au fost de 1.577 milioane de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologica 2050”   

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate