Cautare


12 Iunie 2017
Noul iMac Apple este upgradabil pentru prima oara de ani de zile

iFixit a dezvaluit ca noul iMac are atat RAM detasabil, cat si CPU modular.

iFixit a confirmat ca noul Apple iMac de 12,5 inch poate fi actualizat. Aceasta este prima oara cand un desktop PC Apple este oferit cu memorie extensibila incepand cu 2014 si, de asemenea, este primul dispozitiv cu CPU modular din 2012. 

"Apple ar spune ca nici utilizatorul nu poate fi inlocuit. Accesarea si inlocuirea acestor componente nu este foarte usoara, dar sustinem ca este posibila. Poate chiar probabila", a declarat iFixit. 

"Utilizatorul (inarmat cu instrumentele necesare si ghidul potrivit) ar putea chiar sa isi dubleze baza de 8GB de memorie, transformandu-si noul iMac cu Retina Display intr-un iMac Semi-Pro". 

Fireste, ca majoritatea produselor Apple, PC-ul este greu de desfacut. iFixit remarca faptul ca sticla si display-ul Retina sunt combinate, ceea ce inseamna ca va fi riscant de inlaturat ecranul si costisitor de inlocuit. 

iFixit sustine, de asemenea, ca "cele mai multe componente inlocuibile (cum ar fi RAM-ul) sunt ingropate in spatele placii logice, ceea ce inseamna ca va trebui sa descompuneti mare parte din iMac doar pentru a avea acces la acestea". 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate