Cautare


14 Iunie 2017
ADATA prezinta noile memorii USB: UC360 si UC370

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea noilor memorii USB UC360 si UC370 de tip “on the go” (OTG). Cu ajutorul protocolului OTG, ambele modele asigura o conectivitate rapida si fara nevoie de drivere suplimentare, fiind compatibile cu orice dispozitiv echipat cu port USB. Ambele modele sunt produse de tip 2-in-1, UC360 are USB-A si Micro USB, iar UC370 combina USB-A cu USB-C. Transferul de date se face la viteze USB 3.1, ambele dispozitive fiind create pentru durabilitate si compatibilitate cu dispozitive cu Windows, Mac OS, Android si o serie de platforme cum ar fi consolele de jocuri sau televizoarele inteligente. Consumatorii pot alege intre versiuni cu capacitate de 16GB, 32GB sau 64GB.

UC360: stocare compact pentru orice necesitate 
UC360 reuseste sa potriveasca conectorii USB-A si Micro USB pe sasiul sau ultracompact. Dispune si de o curelusa convenabila, pentru ca utilizatorii sa il poata atasa la chei, poseta, centuri si alte elemente pentru a preveni pierderea si pentru a facilita mobilitatea. Cu o greutate de doar 3,8g, UC360 redefineste conectivitatea universala la viteze de pana la 5Gbps.

UC370: USB-C pe un produs On The Go 
ADATA a creat unitatea UC370 OTG pe fondul popularitatii in crestere a porturilor USB-C reversibile. Pe o parte, dispozitivul are conectorul USB-A omniprezent, in timp ce pe cealalta parte acesta are un conector USB-C. Prin intermediul acestui produs, utilizatorii primesc acces la o multime de dispozitive, inclusiv la cele mai recent aparute pe piata. UC370 suporta transferuri de date de pana la 10Gbps si cantareste doar 3,7g. Dispune si de o curelusa care ajuta la mobilitate si la purtare, fiind un produs versatil si cu un capac elegant, pentru conectorul USB-C.

Eleganta metalica cuplata cu o constructie robusta
Fiind foarte compacte si usoare, modelele UC360 si UC370 sunt construite folosind metodologia chip-on-board, cunoscuta si ca COB. Astfel, acestea sunt rezistente si bine protejate de socuri, caderi, praf si lichide. Datorita unui sasiu realizat din metal durabil in locul plasticului simplu, cele doua produse beneficiaza de o rezistenta suplimentara, cu aspect elegant.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile. 

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate