Cautare


14 Iulie 2017
Maguay lanseaza noile servere Maguay eXpertServer, bazate pe familia de procesoare Intel® Xeon® Scalable

Maguay, cel mai important producator roman de sisteme de calcul (servere, sisteme de stocare, statii de lucru desktop si mobile), lanseaza astazi noile servere Maguay eXpertServer, bazate pe noua familie de procesoare Intel® Xeon® Scalable, simultan cu lansarea oficiala a tehnologiei de catre gigantul domeniului IT la nivel mondial, compania Intel.

Noile eXpertServer ofera o imbunatatire semnificativa a performantelor, combinata cu un set bogat de caracteristici bazate pe tehnologii de ultima ora si care au ca rezultat beneficii functionale considerabile, intr-o varietate larga de scenarii de utilizare, cum ar fi: virtualizare complexa, storage, Cloud, HPC, aplicatii de analiza in timp real functionand pe seturi de date de ordinul petabyte.

Familia de servere Maguay eXpertServer ajuta la reducerea complexitati infrastructurii hardware, facilitand astfel crearea de solutii inovatoare pentru cerintele actuale din centrele de date si mediile enterprise complexe.

Cea mai noua generatie de procesoare pentru servere Intel® Xeon® Scalable vine cu:

- o crestere de 50% a puterii de procesare;
- 6 canale de memorie DDR4, fata de 4 la generatia anterioara;
- 20% mai multe benzi PCIe pentru conectare I/O;
- un nou set de instructiuni AVX 512;un motor de accelerare hardware pentru diverse sarcini critice - cum ar fi schimbul de chei publice pentru criptografie sau comprimarea datelor cu performante remarcabile: pana la 100 Gbps Crypto, 100 Gbps de compresie, 100 kops RSA, 2k Decrypt;
- tehnologia de interconectare OmniPath cu latimea de banda de 100Gb.

Noile Maguay eXpertServer integreaza tehnologia Intel® Optane™ SSD, carduri de retea Ethernet cu suport iWARP RDMA si accelerare hardware Intel® QuickAssist pentru algoritmi utilizabili pe scara larga in calcul intensiv.

Asa cum am obisnuit beneficiarii, noile Maguay eXpertServer sunt scalabile si complet configurabile,  integrand doar componente standardizate si non-proprietare.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul producatorului, la www.maguay.ro/expertserver-222s/.

Despre MAGUAY IMPEX

Maguay este cel mai important producator roman de PC-uri, servere si storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, in ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producator roman de servere - fiind singurul producator roman din Top 5 Server vendors.

in 2012 compania Maguay a fost premiata de catre Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.

Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din Romania prin oferirea solutiilor personalizate in functie de nevoile clientilor, atat din punctul de vedere al sistemelor informatice, cat si la nivel software. 

Calitatea serviciilor si produselor oferite de Maguay este garantata de parteneriatele cu cei mai buni integratori si furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.

Informatii complete despre gama de produse ofertata: www.maguay.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate