Cautare


17 Iulie 2017
BenQ redefineste conceptul de prezentare business, lansand noile modele de video-proiectoare din seria 500

Performante superioare si fiabilitate, in orice moment al zilei

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, lanseaza astazi patru noi modele de videoproiectoare, destinate segmentului de business. 

BenQ MS531, MX532, MW533 si MH534, sunt concepute tinand cont de cerintele actuale ale unui birou de business modern. Astfel, ele ofera o luminozitate de 3300 ANSI Lumeni, rezolutii video de la SVGA la Full HD 1080P, in functie de model,  un contrast cu un raport de 15.000:1, o lampa de calitate ce ofera o durata de viata de 10.000 ore(modul SmartEco) si un consum de energie in modul standby de doar 0,5W, fapt ce contribuie major la prelungirea duratei de viata a lampii si reducerea costurilor. 

Toate acestea, impreuna cu un design low profile de dimensiuni reduse, contribuie la obtinerea unui videoproiector ce se potriveste perfect in orice sala de sedinte.

Proiectie clara in orice moment al zilei

Datorita celor 3300 lumeni generati de lampa, aceste videoproiectoare sunt capabile sa ofere performante superioare chiar si in salile de conferinta luminate, fiind astfel ideale pentru prezentarile corporate unde ai nevoie de lumina pentru a putea lua notite. impreuna cu tehnologia DLP si a unui contrast nativ de 15.000:1, aceste noi modele sunt capabile sa ofere imagini in culori vibrante, precum si texte clare, cu contururi bine definite.

Conectivitate variata si setari inteligente 

Fiind destinate utilizarii intr-un mediu de business unde este nevoie de o conectivitate cat mai variata, cele patru modele vin echipate atat cu doua porturi VGA, cat si cu doua intrari HDMI, acoperind astfel o plaja foarte larga de dispozitive compatibile. 

Din punct de vedere al pozitionarii si setarii imaginii, noile modele ofera posibilitatea de reglare a inaltimii si al aliniamentului orizontal prin intermediul a trei picioare ajustabile, in timp ce reglarile finale pe verticala se fac prin intermediul setarii de Vertical Keystone. Accesul la functii se face simplu si usor folosind noul Key Pad, sau telecomanda din dotare.     

Setare rapida si mentenanta usoara 

Instalarea videoproiectorul este foarte usoara si rapida, utilizatorul fiind ajutat de un nou buton (Quick Install) aflat pe telecomanda, precum si de o interfata intuitiva cu imagini. in acelasi timp, modul de Detectie Automata a sursei de semnal, face ca imaginea sa fie proiectata intr-un timp foarte scurt, indiferent de tipul de conector folosit. 

Pentru o mentenanta usoara, fanta de acces la lampa videoproiectorului este pozitionata in partea superioara a carcasei, fiind usor accesibila indiferent daca proiectorul este montat pe tavan sau asezat pe o masa. Aceasta fanta reduce semnificativ timpul de nefunctionare, simplifica procedura de schimbare a lampii si elimina necesitatea de a dezinstala proiectorul din tavan.  

Prietenos cu mediul 

Toate cele patru modele vin echipate cu inovatia exclusiva BenQ, ce poarta numele de tehnologia SmartEco. Aceasta, imbunatateste capacitatile de economisire a energiei, oferind utilizatorului un cost de intretinere scazut, luminozitate fara compromisuri, calitate exceptionala a imaginii si optimizarea duratei de viata a lampii. 

SmartEco - in functie de continutul afisat consumul lampii este ajustat in mod automat pentru a oferi cel mai bun contrast si luminozitatea optima.

Eco Blank – acest mod este activat automat atunci cand proiectorul este pornit pentru mai mult de trei minute, fara o sursa de afisare. Acesta elimina consumul inutil de energie si prelungeste durata de viata a lampii proiectorului.
Auto Power Off – dupa 20 de minute de inactivitate, proiectorul se va opri automat, economisind astfel energie. Aceasta optiune poate fi ajustata din meniul OSD.  
 
Noile videoproiectoare BenQ sunt disponibile prin partenerii BenQ din Romania (Darer, IT Direct, Network One Distribution, MGT Educational) la urmatoarele preturi de raft recomandate: 
 MS531 – 1529lei
 MX532 – 1929lei
 MW533 – 2049lei 
 MH534 – 2789lei 

Mai multe detalii despre aceste modele gasiti aici:  http://www.benq.eu/product/projector/biz/

Despre Corporatia BenQ

Avand la baza viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporatia BenQ este un furnizor global de solutii si tehnologii care au ca scop imbunatatirea tuturor aspectelor vietii umane. Pentru a realiza aceasta viziune, compania se axeaza pe aspectele care conteaza cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viata, de afaceri, sanatate si educatie - cu speranta de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, cresterea eficientei, un sistem medical imbunatatit si eficienta in educatie. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse si tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale si camere video, dispozitive mobile de calcul, precum si solutii de iluminat. Because it matters.     

Despre Grupul BenQ

Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care opereaza in mai mult de 30 de tari in industrii variate si este deservit de 100.000 de angajati. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut in propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare si dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializarii pe verticala a fiecarei companii, Grupul BenQ controleaza un lant de productie ce ii ofera o capacitate de neegalat in livrarea componentelor critice si solutiilor de prima clasa in industriile: TFT - LCD, energie verde, produse chimice complexe si compozite cu matrice polimerica, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul sustine afacerile profitabile si durabile, care impartasesc viziunea sa de lunga durata de a aduce calitate si bucurie in viata fiecarui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producator mondial de top de panouri TFT - LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. si Raydium Semiconductor Corp. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate