Cautare


01 August 2017
ADATA lanseaza modulele de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D40 RGB cu suport pentru ASUS AURA Sync

Performante de top, eficienta energetica, usor de personalizat

ADATA┬« Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta lansarea modulelor DDR4 XPG SPECTRIX D40 cu iluminare RGB variabila si programabila. Echipat cu module DDR4 XPG Dazzle, modelul SPECTRIX D40 beneficiaza de iluminare cu LED-uri RGB si atinge viteze intre 2400MHz si 4000Mhz, mult mai rapide decat maximul de 3200MHz atins de Dazzle. Cu suport pentru Intel XMP 2.0 si racire extrem de eficienta, SPECTRIX D40 combina aspectul atragator al iluminarii RGB cu performanta bruta si capacitatile de overclocking, fiind ideale pentru gamerii entuziasti, pasionatii de case modding si overclockerii competitivi. 
SPECTRIX D40 a fost validat pentru AMD AM4/Ryzen.  
 
Iluminare RGB inteligenta cu compatibilitate ASUS AURA Sync

Modulele SPECTRIX D40 integreaza in radiator un element de iluminare multicolora RGB cu un ciclu activ pre-setat la pornire. In orice caz, utilizatorii pot controla secventa de iluminare si intensitatea acesteia, pe langa alte variabile, prin intermediul interfetelor software. O aplicatie populara este ASUS AURA Sync, suportata de toate placile de baza ASUS curente. SPECTRIX D40 include un controller care a fost testat pentru compatibilitate cu AURA Sync, oferind utilizatorilor de placi ASUS control extins asupra efectelor RGB, inclusiv oprire/pornire. 

Viteze DDR4 extinse 

Desi ajunse la maturitate, modulele DDR4 continua sa se imbunatateasca, iar SPECTRIX D40 incorporeaza toate eforturile depuse pentru a obtine performante sporite. Modulele sunt disponibile cu capacitati de overclock din fabrica de peste 4000MHz si pornesc de la 2400MHz SPECTRIX D40 respecta cerintele Intel XMP 2.0 pentru a permite o overclockare mai usoara si extrema. La 4000 MHz modulele sunt efectiv de doua ori mai rapide decat DDR4, ceea ce duce la cresteri tangibile de performanta in aplicatii, de la jocuri la benchmarking.

Optimizare Intel X299 

Cum SPECTRIX D40 este un produs de varf, echipa XPG a colaborat cu Intel pentru a asigura cea mai buna performanta pe platforma premium similara X299. Setarile SPD (serial presence detect) ale SPECTRIX D40 functioneaza cu parametrii Intel XMP 2.0 pentru a se asigura ca modulele de memorie cu frecventa de 2666MHz sau mai mare functioneaza in parametrii optimi, spre deosebire de modulele mai mici care pot functiona la 2400MHz sau chiar 2133MHz, din cauza lipsei suportului XMP 2.0.

Racire avansata si eficienta energetica

Modulele SPECTRIX D40 utilizeaza chip-uri alese si testate cu meticulozitate, plus placi ADATA de circuite integrate cu 10 straturi si circuite robuste. Disiparea eficienta a caldurii este asigurata, iar functia de power management compenseaza iluminarea RGB pentru a se asigura ca performanta ramane stabila in orice moment, chiar si atunci cand memoriile sunt supraincarcate.

Despre XPG

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate