Cautare


11 August 2017
ASUS Republic of Gamers anunta Strix RX Vega64

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat Strix RX Vega64, o placa video de ultima generatie, pregatita pentru jocurile VR, cu performante ridicate in gaming si o racire avansata, oferind fiabilitate si un stil ce poate fi personalizat prin ASUS Aura Sync.

Strix RX Vega64 este echipata cu tehnologii exclusive ROG, inclusiv MaxContact, prima tehnologie destinata racirii unitatilor de procesare grafica care include un radiator cu o suprafata de pana la 10 ori mai neteda, dubland aria de contact cu GPU-ul, comparativ cu un radiator traditional, imbunatatind astfel transferul termic. Gratie celor trei ventilatoare 0dB patentate, Strix RX Vega64 ofera o racire cu 30% mai buna si un nivel de zgomot de trei ori mai redus fata de modelele de referinta. ASUS FanConnect II furnizeaza conectori pentru un control hibrid si multiple optiuni de ajustare via GPU Tweak II, pentru a optimiza si mai departe sistemul de racire. Tehnologia industriala Auto-Extreme cu componente Super Alloy Power II ofera calitate si fiabilitate.

Strix RX Vega64 dispune de ASUS Aura Sync, sistemul de iluminare sincronizata LED RGB, ce permite personalizarea completa a calculatorului. Designul placii este gandit pentru dispozitivele VR, avand doua porturi HDMI, ce permit conectarea simultana a castii VR si a monitorului pentru o experienta imersiva, fara a fi necesara schimbarea cablurilor. Aplicatia GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster ofera un mod intuitiv de ajustare a performantelor si poate transmite live actiunea de pe ecran. 

Racire de ultima generatie: MaxContact, ventilatoare patentate, certificate IP5X si ASUS FanConnect II
ROG Strix RX Vega64 este echipata cu MaxContact, o tehnologie de racire cu radiatoare de cupru imbunatatite, aflate in contact direct cu nucleul grafic. Prin utilizarea unor masini de precizie, MaxContact obtine o suprafata de 10 ori mai neteda si o arie de contact cu GPU-ul de doua ori mai mare fata de radiatoarele traditionale, rezultatul fiind un transfer termic mai bun. Strix RX Vega64 dispune, de asemenea, de un heatsink cu o suprafata cu 40% mai mare comparativ cu designul dual-slot, imbunatatind mai departe eficienta racirii.

Un design patentat pentru ventilatoare furnizeaza un flux de aer crescut si o presiune statica de 105% asupra radiatorului, pentru o racire eficienta si o functionare de trei ori mai silentioasa fata de placile standard. Ventilatoarele sunt certificate conform standardelor internationale (cod IP) ca fiind rezistente la praf (IP5X) imbunatatind fiabilitatea si durata de viata. Procesul exigent de certificare asigura faptul ca aceste modele au performante optime, chiar si atunci cand opereaza in conditii neprielnice. Mai mult, tehnologia 0dB opreste complet ventilatorul atunci cand temperatura nucleului grafic se afla sub nivelul setat, lasand jucatorii sa se bucure de actiune in liniste totala. 

ASUS FanConnect II beneficiaza de doi conectori hibrizi cu patru pini, ce pot fi conectati atat la PWM cat si la alimentarea sistemului. Ventilatoarele conectate iau ca referinta atat nucleul grafic, cat si procesorul, operand automat in functie de cel care atinge o temperatura mai ridicata. Avand la dispozitie multiple optiuni de "tuning" utilizatorilor pot ajusta vitezele pentru ventilatoare pentru o racire eficienta. 

Calitate premium si fiabilitate: Tehnologie Auto-Extreme si componente Super Alloy Power II
Toate placile video ASUS si ASUS ROG sunt produse cu ajutorul tehnologiei Auto-Extreme, unica in industrie, ce presupune un proces de productie 100% automatizat si materiale premium, pentru a stabili noi standarde de calitate, performanta si durabilitate. De la introducerea tehnologiei Auto-Extreme pentru placile video ASUS, fiabilitatea a fost imbunatatita cu 30%. Acest nou proces de productie este, de asemenea, prietenos cu mediul inconjurator, eliminand substantele chimice daunatoare si reducand consumul de energie cu pana la 50%.

Componentele Super Alloy Power II ofera o eficienta imbunatatita, reduc pierderile de energie si zgomotul electronic cu pana la 50% in timpul solicitarilor ridicate. Placa atinge temperaturi cu aproximativ 50% mai reduse comparativ cu modele precedente, imbunatatind calitatea si mai ales fiabilitatea. 

Gaming personalizat: iluminare Aura RGB si porturi HDMI pentru VR
ROG Strix RX Vega64 este echipata cu ASUS Aura Sync, o tehnologie de iluminare sincronizata LED RGB, implementata pe ambele parti ale placii, completand posibilitatile de personalizare atunci cand este amplasata pe o placa de baza compatibila Aura.

Strix RX Vega64 are un design gandit pentru perifericele VR, avand doua porturi HDMI cu ajutorul carora se pot conecta in acelasi timp atat casca VR, cat si ecranul, astfel incat utilizatorii sa se bucure de o experienta virtuala placuta, fara a fi nevoie sa schimbe cablurile. 

Overclocking intuitiv: GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster
Redesenat cu o interfata prietenoasa cu utilizatorul, GPU Tweak II faciliteaza overclockingul mai mult ca oricand, in timp ce pastreaza optiunile avansate pentru utilizatorii pasionati. Cu un singur click, functia Gaming Booster maximizeaza performantele sistemului prin inchiderea proceselor redundante si alocarea automata a resurselor disponibile. O licenta XSplit Gamecaster pe un an, cu o valoare comerciala de 99 USD, inclusa gratuit in pachet, le permite utilizatorilor sa transmita live pe internet actiunea din jocuri. Fereastra aplicatiei afiseaza printre altele: frecventa GPU, temperatura, utilizarea VRM si butoanele de control pentru GPU Tweak II, astfel incat jucatorii sa poata creste performantele alegand profilul de joc cu un singur click.

O linie completa ASUS Radeon RX Vega 
Alaturi de ROG Strix RX Vega64, linia de placi video ASUS Radeon RX Vega mai include ASUS RX Vega64 Water Cooled Edition si ASUS RX Vega64 Air Cooled Edition, ambele dispunand de GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster.

Disponibilitate
Placa video ROG Strix RX Vega64 va fi disponibila la nivel global incepand din luna septembrie. Unele modele vor intra pe piata din 14 august 2017.

Specificatii1

ROG Strix RX Vega64 OC Edition 
ROG-STRIX-RXVEGA64-O8G-GAMING
PCI Express 3.0
OpenGL 4.5
Memorie 8GB HBM2
Interfata memorie 2048-bit
1 x DVI-D
2 x HDMI 2.0
2 x DisplayPort 1.4

ASUS RX Vega64 Water Cooled Edition
(RXVEGA64-O8G-LIQUID)
PCI Express 3.0
OpenGL 4.5
Procesoare stream 4096
Frecventa boost 1677MHz
Frecventa de baza 1406MHz
Memorie 8GB HBM2 
Frecventa memorii 945MHz (1.9Gbos)
Interfata memorii 2048-bit
1 x HDMI 2.0
3 x DisplayPort 1.4

ASUS RX Vega64 Air Cooled Edition (Silver)
(RXVEGA64-8G-SILVER)
PCI Express 3.0
OpenGL 4.5
Procesoare stream 4096
Frecventa boost 1546MHz
Frecventa de baza 1247MHz
8GB HBM2 memory
Frecventa memorii 945MHz (1.9Gbos)
Interfata memorii 2048-bit
1 x HDMI 2.0
3 x DisplayPort 1.4

ROG Strix RX Vega64 
(ROG-STRIX-RXVEGA64-8G-GAMING)
PCI Express 3.0
OpenGL 4.5
Memorie 8GB HBM2
Interfata memorie 2048-bit
1 x DVI-D
2 x HDMI 2.0
2 x DisplayPort 1.4

ASUS RX Vega64 Air Cooled Edition (Black)
(RXVEGA64-8G)
PCI Express 3.0
OpenGL 4.5
Procesoare stream 4096
Frecventa boost 1546MHz
Frecventa de baza 1247MHz
Memorie 8GB HBM2
Frecventa memorii 945MHz (1.9Gbos)
Interfata memorii 2048-bit
1 x HDMI 2.0
3 x DisplayPort 1.4


Despre ASUS Republic of Gamers:
Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat crearii celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat in 2006, ROG ofera o linie completa de produse recunoscute pentru performanta si calitate, incluzand placi de baza, placi video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere si periferice. ROG participa si sustine cele mai importante evenimente internationale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate in atingerea a sute de recorduri de overclocking si continua sa fie alegerea preferata a gamerilor si a utilizatorilor entuziasti din intreaga lume. Aflati mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

1Specificatiile, continutul si disponibilitatea produselor se pot schimba fara vreo notificare si pot varia de la tara la tara. Performantele depind de aplicatii, modul de folosire, mediu si alti factori. Specificatiile complete sunt disponibile pe https://www.asus.com/.
Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.
 
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate