Cautare


13 Februarie 2018
Echipamentul Xerox Versant 3100 mareste capacitatea de productie la Regata Print

Echipamentul de productie Xerox Versant 3100 a fost instalat, in premiera pentru Romania, la sediul firmei de Graphic Design & DTP, Regata Print. Noul echipament se va alatura unei prese Xerox Versant 80, achizitionata de Regata Print in 2016, pentru a sprijini cresterea capacitatii de productie a firmei.

„Instalarea unui echipament de productie de mari dimensiuni este intotdeauna un proces care necesita analiza nevoilor clientului si o buna colaborare intre client, partener si compania producatoare de echipamente,” explica Razvan Corcodel, Sales Manager Graphic Communication, Xerox Romania. „Noi lucram cu partenerul nostru, RXAtelier, de aproape 20 de ani, astfel incat putem sa le oferim clientilor un proces de achizitie eficient, desfasurat de specialisti extrem de bine pregatiti, precum si flexibilitatea atat de necesara piesei locale. Faptul ca Regata Print a obtinut deja rezultate concrete dupa achizitionarea echipamentului nostru nu face decat sa confirme asta.”

Presa aleasa de Regata Print, Xerox Versant 3100, este un echipament de productie de ultima generatie, care combina viteza crescuta, optiunile automate de optimizare a functiilor de imprimare, tehnologiile de calibrare automata a culorilor si un volum ridicat de imprimare. Functiile de finisare ale presei includ sortare si colationare, pliere in Z, pliere in C, capsare, perforare si realizare de brosuri. Nu in ultimul rand, presa este compatibila cu o gama extrem de diversa de medii de imprimare: hartie cretata si necretata, etichete, carti de vizita, autocolante din hartie si PVC, coli cu elemente in relief, poliester, plicuri si multe alte solutii personalizate.

„Am folosit echipamentul Xerox Versant 80 pentru a produce coperti, mape si materiale publicitare si am reusit intr-un singur an sa castigam noi clienti, multumita noilor tipuri de lucrari care au devenit disponibile la achizitionarea echipamentului,” a explicat Bogdan Ciurdia, director general, Regata Print. „Fratele mai mare al acestui echipament, Versant 3100, ne-a ajutat sa ne atingem obiectivele in ceea ce priveste costurile si specificatiile tehnice si ne-a permis sa imbunatatim productivitatea si modul in care executam proiecte complexe.”

Regata Print are la ora actuala un volum de imprimare de 60.000 printuri color si a inregistrat o crestere a business-ului de 18% in anul 2017, fata de 2016. Echipamentul Xerox Versant 3100 a fost instalat la sediul clientului in aprilie 2017, pentru a satisface nevoile firmei privind productia de printuri comerciale: fluturasi, brosuri, postere, calendare, etichete, rollup-uri etc. In 2016 Regata Print a achizitionat un echipament Xerox Versant 80 care a preluat volumele de imprimare dintr-un sediu auxiliar sediului central. 

„Pe tot parcursul procesului de luare a deciziei, Regata Print a beneficiat de tot sprijinul si experienta noastra in domeniu,” explica Maria Erzian, director executiv, RXAtelier. „De asemenea, am incheiat si un contract de Service Total (Full Service Maintenance), prin care Regata Print beneficiaza, pe baza unui pret pe imprimare, de mentenanta, reparatii, piese si consumabile. Am fost foarte receptivi la nevoile sale de productie si la planurile sale de viitor si rezultatele obtinute de firma in lunile de cand a fost instalat echipamentul ne arata ca am ajutat compania sa ia cea mai buna decizie.”

Putesi gasi mai multe informatii despre presa Xerox Versant 3100, precum si despre intreaga gama de echipamente de productie Xerox pe www.xerox.ro

Despre Xerox

Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate