Cautare


02 Octombrie 2018
Eaton introduce noua gama de UPS 9SX cu consum mic

Noile modele sunt succesoarele gamei 9130, lider de piata

Compania Eaton, specializata in managementul energiei, a anuntat astazi lansarea noilor modele de surse UPS (surse de alimentare neintreruptibile) 9SX, cu consum nominal mai mic, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Noile UPS-uri 9SX de la Eaton ofera o disponibilitate ridicata, flexibilitate si protectie avansata pentru IT si pentru infrastructura centrelor de date de mici dimensiuni, putand fi utilizate si pentru retelistica si stocare, in domeniul industrial, medical si de telecomunicatii. Noile modele extind portofoliul actual de produse UPS cu putere nominala cuprinsa intre 5-11 kVA, disponibile in variante cuprinse intre 700VA si 6kVA si in versiuni tower si rack. Gama va fi disponibila incepand cu luna septembrie 2018.

Seria 9SX de la Eaton este succesoarea gamei UPS 9130, lider de piata, lansata in 2008 si cunoscuta pentru raportul sau optim pret-performanta. Gama 9SX dezvolta caracteristicile familiei de produse 9130 de la Eaton si adauga noi capacitati, inclusiv:
• contorizarea energiei, pentru a urmari consumul de energie, prin monitorizarea valorilor in kWh pe ecranul UPS-ului;
• ecran LCD imbunatatit, cu mai multi parametri, pentru actualizari rapide si precise ale starii UPS-ului;
• afisarea informatiei privind data recomandata de inlocuire a bateriei;
• recunoasterea automata a modului extern de baterii(Extended Battery Module - EBM).

„Gama 9SX dezvolta capacitatile gamei 9130. Am luat un produs popular, foarte bine construit si l-am facut si mai bun, adaugand noi capacitati pentru aplicatii IT de ultima ora si infrastructura moderna”, declara Christophe Jammes, manager de produs, Eaton. „Este o tranzitie extrem de importanta pentru Eaton si pentru clientii nostri, mai ales avand in vedere ca 9130 este UPS-ul cu cele mai mari vanzari online, iar acum le oferim clientilor care vor sa isi modernizeze infrastructura IT si a centrelor de date optiunea de a trece cu usurinta la versiunea 9SX.”

Gama 9SX este echipata cu tehnologiile de varf ale Eaton, care garanteaza cel mai bun raport pret-performanta pentru clienti. 9SX are un factor de putere de 0,9, ceea ce inseamna ca furnizeaza o putere activa mai mare (in wati), pentru a asigura o mai buna protectie a echipamentelor. De asemenea, este conceput pentru a fi si mai fiabil, gratie unei topologii robuste, cu dubla conversie, pentru a monitoriza puterea (tensiunea si frecventa) in mod constant si a initia trecerea automata pe bypass in caz de suprasarcina sau defectiune a UPS-ului.

Cand sunt utilizate impreuna cu software-ul Intelligent Power Management (IPM), cu capacitati de virtualizare, monitorizarea si gestionarea UPS-ului 9SX se poate realiza pe platformele de gestionare a virtualizarii, precum VMware, vCenter si Microsoft HyperV. Acest lucru permite specialistilor IT sa configureze cu usurinta automatizari bazate pe politici pentru evenimente de intrerupere a alimentarii cu energie electrica, precum politici de recuperare automata in caz de catastrofe, oprirea controlata, izolarea sub sarcina si integrarea elementelor de cloud.

Pentru a afla mai multe despre noile UPS-uri 9SX de la Eaton, accesati  www.eaton.eu/powerquality.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

Despre Eaton

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiza in protectia si distributia energiei electrice; alimentare de rezerva si de siguranta; control si automatizari industriale; sisteme de iluminat si securitate; solutii de cablare structurata; solutii pentru medii de lucru severe si periculoase si servicii de inginerie. Datorita solutiilor sale globale, Eaton raspunde cu succes celor mai importante provocari actuale privind managementul energiei electrice.

Eaton este o companie specializata in managementul energiei, care a realizat in anul 2017 o cifra de afaceri de 20,4 miliarde USD. Noi oferim solutii eficiente din punct de vedere energetic, care ii ajuta pe clientii nostri sa gestioneze energia electrica, hidraulica si mecanica intr-un mod mai eficient, mai sigur si mai durabil. Eaton se dedica imbunatatirii calitatii vietii si a mediului inconjurator, prin utilizarea tehnologiilor si a serviciilor de management al energiei. Eaton are aproximativ 96 000 de angajati si comercializeaza produse catre clienti din peste 175 de tari. Pentru informatii suplimentare, accesati site-ul www.eaton.eu.

Intrebari de la cititori: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park
Sos. Bucuresti – Ploiesti,  nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com

Informatii de presa: Va rog contactati Kate Siwek, Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com

Sursa: www.publitek.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate