Cautare


13 Noiembrie 2018
Flanco vinde in premiera in Romania primul televizor 8K – Samsung Q900R QLED

Flanco este primul retailer electro-IT din Romania care pune la vanzare cel mai avansat televizor lansat de Samsung, primul astfel de produs comercial cu rezolutie nativa 8K. Modelul Q900R QLED 8K a fost prezentat de catre Samsung Electronics Romania in 31 octombrie, iar incepand cu luna noiembrie, televizorul este disponibil in oferta Flanco, atat online, cat si in magazine.

“Colaboram indeaproape cu partenerii nostri, pentru ca impreuna sa le oferim clientilor Flanco acces la cele mai noi tehnologii, la produse de top, proaspat lansate”, spune Catalin Croitoru, Director de achizitii Flanco Retail. “Primul televizor 8K din lume aduce cu sine o tehnologie revolutionara, care pune bazele schimbarii industriei, pe termen lung. Astazi este un produs exclusivist, state-of-the-art, cu un pret pe masura, insa in cativa ani ar putea deveni noul standard in materie de televizoare.”

Pentru comenzile pe flanco.ro, livrarile au inceput de pe 10 noiembrie. De asemenea, din data de 8 noiembrie, televizorul este expus la vanzare si in cel mai mare magazin al retailerului din Bucuresti, Flanco Mega Mall.

Disponibil in varianta cu diagonala de 189 cm la pretul de 34.999 de lei, televizorul poate fi achizitionat pe perioada Black Friday, la Flanco, in pana la 50 de rate fara dobanda, prin cardurile de credit.

Noua nava-amiral a televizoarelor Samsung dispune si de alte tehnologii de ultima generatie, precum:
Q HDR 8K: optimizeaza parametrii de culoare si de luminozitate, prin metadata dinamica
  • 8K AI Upscaling si procesor Quantum 8K: prin machine learning si inteligenta artificiala, televizorul creste calitatea continutului redat, transformand rezolutia redusa in una aproape 8K, optimizeaza sunetul, se adapteaza la nivelul luminozitatii din camera, ofera continut si informatii prin comenzi vocale
  • Direct Full Array Elite: ofera un volum de culoare de 100%, cu 1 miliard de nuante, un contrast sporit si un control precis al luminii de fundal
Despre Flanco: 

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.400 de angajati, compania detine o retea de 131 magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 93 de orase. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro, sau pagina de Facebook.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate