Cautare


14 Noiembrie 2018
Noile echipamente Xerox cu tehnologia ConnectKey cresc productivitatea si creativitatea in birourile din Romania

Xerox lanseaza doua noi echipamente de imprimare care le permit utilizatorilor sa colaboreze mai usor si sa creeze materiale colorate de marketing cu ajutorul imprimarii wireless, extrem de sigure, si posibilitatii de personalizare a fluxurilor de lucru.

Proiectate pentru grupurile de lucru medii si mari, echipamentele de imprimare color A3 Xerox VersaLink® C8000 si C9000 ofera un nivel extrem de ridicat al calitatii imprimarii color, la un cost total de utilizare scazut. Mai mult, modelul C9000 are incluse instrumente extrem de precise pentru managementul culorii si ofera o mai mare flexibilitate media si un plus de productivitate – toate acestea fiind beneficii extrem de cautate de designerii grafici din departamentele interne de productie.

O experienta de utilizare exceptionala
Un important punct de diferentiere al acestor produse este experienta de utilizare. Pentru inceput, procesul de instalare si configurare este extrem de simplu si beneficiaza de un ghid util. Designerii, specialistii de marketing si personalul din birou vor avea acces la un set de functii extrem de eficiente, dar in acelasi timp, accesibile, care nu necesita cunostinte de IT.

Interfata cu utilizatorul color de 5 inch, rabatabila, functioneaza pe baza tehnologiei touchscreen, asemenea unui dispozitiv mobil, si poate fi personalizata pentru diferite medii de lucru sau utilizatori individuali.

Aplicatiile Xerox ConnectKey® ofera optiuni suplimentare de personalizare, fiind disponibile in Xerox App Gallery. Aceste aplicatii asigura acces rapid, dintr-o singura miscare, la servicii de cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive si Box, in timp ce @PrintByXerox permite imprimarea de la distanta, folosind orice dispozitiv conectat la email. 

Aceasta experienta de utilizare este oferita de toate dispozitivele cu tehnologia ConnectKey incorporata, asigurand un flux de lucru standard care creste nivelul de productivitate.

Cele mai inalte standarde de culoare 
Ambele echipamente ofera o calitate impresionanta a imaginilor color, multumita tonerului EA si rezolutiei inalte de imprimare. Pentru un management si mai precis al culorii, modelul C9000 este compatibil cu sistemul Xerox Precise Color Management, care asigura acuratetea culorilor. 

Modelul C9000 este compatibil si cu tipuri mai groase de hartie, ceea ce permite dezvoltarea unui portofoliu mai larg de aplicatii, cum ar fi brosuri, propuneri oficiale, postere, materiale pentru direct-mail si signalistica. Pentru a automatiza sarcinile finale ale procesului de productie, sunt disponibile instrumente optionale pentru brosare, impaturire si legare brosuri.

„La fel ca ceilalti membri ai familiei VersaLink, echipamentele C8000 si C9000 le permit utilizatorilor sa lucreze in propriul ritm, de oriunde s-ar afla si in concordanta cu nevoile lor,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Global Offerings, Xerox. „Vorbim de adevarati asistenti pentru locul de munca, flexibili si moderni, care tin pasul cu cerintele de mobilitate in continua schimbare ale utilizatorilor.”

Disponibilitate
Echipamentele VersaLink C8000 si C9000 sunt disponibile in Romania prin partenerii autorizati Xerox.

Despre Xerox

Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate