Cautare


07 Decembrie 2018
ASUS lanseaza in Romania noile periferice TUF Gaming

Noile periferice ASUS TUF Gaming sunt disponibile in magazinele din Romania, gama reunind mouseul TUF Gaming M5, tastatura TUF Gaming K5 si castile TUF Gaming H5.

Prezentate in aceasta vara cu prilejul Computex 2018, primele periferice din seria ASUS TUF Gaming ajung pe piata locala. Gandite pentru gaming intensiv, acestea livreaza performanta si fiabilitate la preturi accesibile.

Mouseul ASUS TUF Gaming M5 - Ergonomic, precis, durabil
Mouseul TUF Gaming M5 ofera tot confortul si performanta de care au nevoie jucatorii. Noul model este compact, ergonomic si usor, fiind echipat cu un senzor optic de inalta precizie. Comutatoarele Omron sunt garantate pentru 50 de milioane de click-uri, iar stratul special de acoperire ii confera o durabilitate de exceptie, chiar si pentru un regim de utilizare solicitant.

TUF Gaming M5 integreaza un senzor optic cu o rezolutie cuprinsa intre 100 si 6.200 dpi si o rata de esantionare de pana la 1000Hz. Utilizatorii se vor bucura de un raspuns prompt pentru o experienta incredibila in jocuri. Mai mult, Aura Sync ii permite iluminarea RGB in diverse moduri. Sincronizarea efectelor luminoase este usor de realizat cu ajutorul ecosistemului Aura Sync si a celorlalte componente compatibile. 

Castile ASUS TUF Gaming H5 - Sunet captivant, rezistenta sporita
Castile TUF Gaming H5 imbunatatesc experienta audio in jocuri, redand un sunet bogat si captivant. Designul cu greutate redusa le asigura un nivel ridicat de confort pe durata sesiunilor prelungite de jocuri, iar bareta din otel inoxidabil le da mai multa elasticitate si o rezistenta sporita.

TUF Gaming H5 ofera un sunet virtual surround pe 7.1 canale la simpla apasare a unui buton de pe modulul de control. Castile au difuzoare ASUS Essence de 50mm cu incinte acustice ermetice si folosesc un conector audio-jack de 3,5mm, ceea ce le permite sa fie folosite impreuna cu diverse platforme, precum PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch si telefoane mobile.

Utilitarul software Armoury II ofera un control extins si o interfata intuitiva, astfel incat utilizatorii pot ajusta cu usurinta modul lor de operare.

Tastatura ASUS TUF Gaming K5 - Performante tactile si rezistenta
Tastatura TUF Gaming K5 ofera performante fara compromis si o durabilitate de exceptie, fiind echipata cu comutatoare TUF Gaming Mech-Brane concepute sa furnizeze un raspuns tactil ferm la fiecare apasare. Comutatoarele sunt montate intr-un cadru rezistent la varsarile accidentale de lichide (pana la 60 ml), intarit cu un strat special de acoperire, certificat pentru utilizarea intensiva.

Reglata sa combine aspectele apreciate atat ale comutatoarelor mecanice cat si a celor cu membrana, TUF Gaming K5 este modelul de debut pentru comutatoarele Mech-Brane, ce ofera o noua senzatie in gaming: raspuns clar, click tactil cuplat cu o atingere amortizata si silentioasa. Tastele au o inaltime completa si o cursa de 3,7 mm, oferind actionari rapide si sensibile, in timp ce tehnologia anti-ghosting si acceptarea a pana la 24 de apasari simultane asigura faptul ca actiunile sunt corect preluate. 

Pret si disponibilitate
Castile ASUS TUF Gaming H5 sunt disponibile in magazinele specializate la pretul de aproximativ 450 de lei (TVA inclusiv). Mouse-ul TUF Gaming M5 poate fi achizitionat cu aproximativ 180 de lei (TVA inclusiv), iar tastatura TUF Gaming K5 va fi disponibila in perioada urmatoare la pretul de aproximativ 350 de lei (TVA inclusiv).

Despre ASUS:
ASUS se numara printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, dedicandu-se crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 16000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5000 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2017 ASUS a obtinut 4511 distinctii si venituri de aproximativ 13 miliarde USD.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate