Cautare


04 Februarie 2019
FSP lanseaza modelul CMT340, o noua carcasa RGB pentru gaming

Design simplu si atractiv, cu sticla securizata si iluminarea RGB

FSP, un nume cunoscut la nivel mondial pe piata surselor de alimentare si a echipamentelor pentru PC, anunta disponibilitatea modelului CMT340, o carcasa RGB destinata pasionatilor de gaming. Aceasta este de departe una dintre cele mai compacte carcase mid-tower, capabila sa acomodeze un radiator de 360mm. Cu toate acestea, este suficient de mare pentru a avea patru ventilatoare RGB customizabile. Acestea, impreuna cu panourile laterale confectionate din sticla securizata "Galaxy Dark", o face sa fie perfecta pentru pasionatii de gaming ce vor un stil aparte, dar care nu dispun de un buget generos. 

CMT340 este varianta compacta, dar imbunatatita, a premiatului model ATX mid-tower CMT510. Astfel, regasim aici un design atractiv, cu finisaje pe negru, sasiul din otel solid si caracteristicile definitorii ce au contribuit la succesul modelului CMT510. Carcasa poate sustine atat radiatoare de 120mm/140mm/240mm/360mm pentru racirea cu lichid, cat si ventilatoare pentru racirea pe aer. Cele patru ventilatoare RGB ale lui CMT340 sunt configurabile si compatibile cu ASRock Polychrome Sync, Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion si MSI Mystic Light Sync. 

CMT340 este o arcasa ce tine cont de cerintele unui gamer, atat in materie de design cat si de utilitate. Pe langa multiplele posibilitati de racire, trei filtre de praf dispuse in zone diferite asigura integritatea sistemul. Din punct de vedere al compatibilitatii cu placile de baza existente, CMT340 suporta formatele Mini-ITX, MicroATX dar si ATX, avand 7 sloturi de expansiune.

Iluminare RGB

Prin intermediul lui CMT340, FSP continua misiunea de a oferi carcase de gaming accesibile ce satisfac nevoile chiar si celor mai dedicati gameri. CMT340 este compatibila cu toate tehnologiile disponibile de control a iluminarii RGB, astfel incat cele patru ventilatoare RGB de 120mm, din dotare, vor fi valorificate la maxim. Acestea pot functiona si independent, utilizatorul putand alege unu din efectele RGB presetate (Static, Blending, Carnival, Gradient, Rainbow Fusion, precum si multe altele). Trecerea prin diferitele moduri de iluminare cat si sincronizarea cu placa de baza se face cu usurinta prin intermediul butonului RGB aflat pe panoul frontal a lui CMT340. Toate efectele RGB sunt vizibile in intregime si pot fi admirate prin cele doua panouri din sticla securizata "Galaxy Dark", dispuse atat frontal cat si pe lateralul lui CMT340. Fluxul de aer din interiorul carcasei este asigurat de gurile pentru ventilatie (protejate cu filtre de praf) de pe podea si plafon, precum si prin spatiul dintre panoul frontal si sasiul carcasei.

Spatiu suplimentar pentru radiatoare

CMT340 se adreseaza entuziastilor de gaming si permite multiple posibilitati de racire. Carcasa poate sustine un radiator de 360mm sau trei ventilatoare de 120mm dispuse frontal, in timp ce un radiator de 240mm sau doua ventilatoare de 120mm/140mm pot fi montate pe plafon. Carcasa poate sa acomodeze coolere de procesor de pana la 160mm inaltime, precum si placi video de pana la 350mm lungime.  
  
 Avand masca sursei decupata pentru a permite accesul vizual catre sursa de alimentare, CMT340 este o carcasa compacta insa cu un interior spatios ce se pliaza perfect pe dorintele gamerilor de astazi. 
  
Carcasa pregatita pentru gaming

sasiul lui CMT340 este construit din otel SPCC si este acoperit integral cu un strat de vopsea negru mat ce ofera un aspect high-end. Iluminarea RGB customizabila transforma CMT340 intr-o carcasa cu un design spectaculos chiar de la prima pornire a sistemului. 

Panoul I/O este amplasat ergonomic in partea de sus a panoului frontal oferind acces facil la cele doua porturi USB 3.0, conectorii de Casti si Microfon, butoanele de Power si Reset precum si la butonul pentru schimbarea modului de functionare RGB. in interior, sistemul flexibil de montare permite un aranjament curat al cablurilor, oferind sistemului un aspect ordonat si profesional. Spatiul de stocare integrat poate fi suplimentat cu doua unitati de 2.5" si doua unitati de 3.5", putand acomoda placi de baza Mini-ITX, Micro-ATX dar si ATX.

Specificatii cheie CMT340
Doua panouri "Galaxy Dark" din sticla securizata
Patru ventilatoare RGB LED de 120mm
Suporta patru ventilatoare de 120mm sau doua de 140mm
Suporta un radiator de 360mm (frontal)
Suporta un radiator de 240mm (deasupra)
Suporta 2x 2.5/3.5” si 2x 2.5” unitati de stocare

Pentru mai multe informatii despre CMT340, vizitati https://www.fsplifestyle.com/PROP191003470/

MSRP: 69 EUR.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate