Cautare


Samsung incepe productia unor noi chip-uri RAM de 12GB pentru telefoane
15 Martie 2019 Hardware

Samsung incepe productia unor noi chip-uri RAM de 12GB pentru telefoane

Viitoarea generatie de chip-uri este produsa ca un proces de 10nm si ocupa mai putin spatiu in telefoane decat versiunile anterioare.

Gigantul coreean in materie de electronice a anujntat joi ca a inceput sa produca noile chip-uri LPDDR4X RAM de 12GB. Majoritatea telefoanelor Android vin cu 4GB de RAM, cum ar fi Google Pixel 3, sau 8GB de RAM, precum Samsung Galaxy S10. 

Desi editia ceramica a Samsung Galaxy S10 Plus vine deja cu 12GB de RAM, nu utilizeaza acest nou modul - in schimb, telefonul foloseste unul mai vechi, realizat in baza unui proces de 20nm. 

Noile chip-uri de 12GB folosesc un proces de 10nm care, potrivit Samsung, permite mai mult spatiu in interiorul telefonului pentru baterie, reducand in acelasi timp consumul de energie. Telefoanele cu acest nou modul de memorie vor putea sa gestioneze cu usurinta mai mult de cinci camere foto, dimensiuni mai mari ale ecranelor, AI si 5G. Multitasking-ul pe un telefon cu 12GB de RAM va fi, de asemenea, mult mai fluid, a declarat Samsung. 

"Cu LPDDR4X, ne intarim pozitia noastra de lider ca producator de memorie mobila premium, cel mai bine pozitionat pentru acomodarea cu cresterea rapida a cererii din partea producatorilor smartphone la nivel mondial", a declarat Sewon Chun, vicepresedinte executiv al Memory Marketing la Samsung Electronics.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate