Cautare


05 Iulie 2019
Xerox pariaza pe tehnologia inkjet si lanseaza presa de productie Baltoro HF

Xerox lanseaza o noua presa in portofoliul sau de echipamente de imprimare de productie: Xerox Baltoro™ HF Inkjet. Aceasta este o presa cu alimentare din coala care foloseste tehnologia inkjet High Fusion si le permite clientilor sa imprime volume mari pentru aplicatii din mediul tranzactional, carti, manuale si cataloage – toate folosind o singura masina, la o calitate incredibila a imaginii si la un nivel superior al productivitatii. Baltoro HF este prima presa din oferta Xerox care foloseste produse exclusiv dezvoltate de Xerox, de la capetele de imprimare si pana la cerneala.

„Am construit modelul Baltoro HF folosind cele mai bune tehnologii de la modelele iGen® si Trivor High Fusion. Rezultatul este o platforma extraordinara, care serveste piata imprimarii comerciale si permite o productie de inalta calitate cu rezultate si costuri similare tiparului offset, " a declarat Tracey Koziol, vicepresedinte Global Offerings, Xerox. „Am proiectat si produs Baltoro HF de la cadru la motor, pentru a putea apoi dezvolta in continuare platforma intr-un ritm cat mai rapid."

Inovatia este chintesenta echipamentului Baltoro HF, acesta fiind prima presa din clasa entry-level care utilizeaza inteligenta automatizata pentru a optimiza si gestiona calitatea imaginii, precum si pentru a se auto-corecta in timp real.  Cerneala High Fusion si capetele de imprimare Xerox seria W permit utilizatorilor imprimarea la rezolutie 1200x1200 dpi pe hartie normala si hartie tratata pentru inkjet, fara a fi nevoie de tratarea speciala cu solutii de cretare (coating) sau straturi suplimentare. Astfel, Xerox Baltoro HF poate reduce costurile de instalare si productie prin dimensiunile compacte ale echipamentului, consumul redus de energie si costul mic al imprimarii.

Pentru optimizarea productiei, Xerox FreeFlow® Core automatizeaza sarcinile de pregatire a imprimarii consumatoare de timp, iar serverul Xerox FreeFlow Print le permite clientilor sa adauge noi job-uri de imprimare chiar si in timp ce echipamentul produce alte lucrari.

Despre Xerox

In era tehnologiilor inteligente, noi nu doar ne gandim la viitor, ci il cream. Xerox Corporation este unul dintre liderii tehnologiei, care se axeaza pe intersectia dintre lumea digitala si lumea fizica. Folosim automatizarea si personalizarea de ultima generatie pentru a redefini productivitatea, a stimula cresterea business-urilor si a face lumea mai sigura. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare si solutiile inteligente de lucru — Powered by Xerox ®— ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe la www.xerox.ro si urmariti-ne pe pagina noastra de Facebook.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate