Cautare


11 Decembrie 2012
Informatii in timp real a situatiei drumurilor din Romania pe www.untrr.ro

Incepand cu luna decembrie 2012, conducatorii auto pot afla in timp real informatii despre situatia drumurilor din Romania accesand site-ul UNTRR, www.untrr.ro

Pe pagina pagina a site-ului www.untrr.ro, cei interesati pot consulta link-uri utile cu harti despre starea drumurilor pe trafficguide, situatia drumurilor nationale si restrictii de circulatie furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), infotrafic de la Politia romana, starea vremii si atentionarile meteorologice de la Institutul National de Meteorologie si Hidrologie (INMH).

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) recomanda transportatorilor rutieri ca inainte de a porni la drum trebuie sa se informeze corect, sa respecte regulile de circulatie, sa se asigure ca au in permanenta rezervorul plin cu carburant, si sa ia la bord imbracamine, mancare si lichide (nu alcool).

Nu uitati ca anvelopele de iarna sunt obligatorii in orice zi a anului in care drumurile sunt acoperite cu gheata, zapada sau polei.

Prin punerea la dispozitia utilizatorilor astfel de informatii, UNTRR isi propune sa vina in mod constant si in timp real in sprijinul transportatorilor rutieri din tara si in Europa.

Despre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania

UNTRR - Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) este o organizatie profesionala si patronala neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice, care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrand de la infiintare pana in prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate