Cautare


12 Septembrie 2017
Google contesta amenda imensa anti-trust din UE

Gigantul tech Google a contestat amenda de 2,4 miliarde de euro care i-a fost aplicata de catre Comisia Europeana in iunie.

Autoritatea de reglementare a decis ca pozitionarea propriului serviciu de comparare a preturilor cumparaturilor intre primele rezultate ale cautarii Google reprezinta abuz de putere. 

Amenda a fost cea mai mare sanctiune aplicata vreodata de catre autoritatea europeana de reglementare, care a declarat ca firma s-ar putea confrunta cu mai multe amenzi daca isi continua practicile. 

Google a declarat ca nu mai are niciun comentariu. 

La momentul aplicarii amenzii, Margrethe Vestager, Comisarul european in domeniul concurentei, a declarat ca activitatea Google "a fost ilegala in ceea ce priveste normele UE antitrust". 

Un purtator de cuvant a declarat atunci ca Google "nu este de acord cu hotararea". 
S-a oferit Google un termen de 90 de zile pentru a pune capat practicilor "anticoncurentiale", in caz contrar urmand sa se confrunte cu o amenda de 5% din castigul mediu zilnic la nivel global al companiei mama Alphabet. 
Termenul limita pentru efectuarea modificarilor este 28 septembrie. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate