Cautare


06 Octombrie 2017
Preview-ul browserului Microsoft Edge, disponibil acum pentru Android si iOS

Browserul Microsoft Windows 10 are acum o versiune mobila. Insiderii Windows pot acum descarca previzualizarea.

Daca sunteti un utilizator PC in cautarea unui nou browser pentru dispozitivul dvs. iOS sau Android, ati putea incerca noua versiune mobila browserului Microsoft Edge. Disponibila in prezent in varianta preview pentru Windows Insiders,noua versiune a Edge promite unele beneficii de calitate in cazul in care folositi Edge si pe PC-ul dvs.

Printre caracteristicile Edge mobile se numara capacitatea de sincroniza datele intre browserele dvs. mobile si PC, inclusiv parolele si marcajele preferate. De asemenea, puteti trimite sesiunea curenta de navigare direct pe PC de pe dispozitivul dvs. mobil si viceversa. 

Previzualizarea Edge pastreaza, de asemenea, aspectul Hub View al Edge pe PC-ul dvs., care este proiectat sa afiseze istoricul, marcajele si link-urile salvate. Include, totodata, cautare vocala. 

Pentru mai multa continuitate intre telefon si PC, utilizatorii Android pot incerca noul preview Microsoft Windows Launcher, care va permite personalizarea ecranului de pornire al dispozitivelor Android, pentru a semana mai mult cu cel al PC-ului. 

Daca sunteti deja un Windows Insider, trebuie sa descarcati Windows 10 Fall Creator's Update Preview pentru a obtine acces la preview-ul Edge. Pentru Windows Launcher, veti gasi preview-ul disponibil in Google Play. Puteti citi mai multe despre noile preview-uri de la Microsoft direct pe Windows Blog

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate