Cautare


Coreea de Nord catre SUA: Nu suntem responsabili pentru WannaCry
22 Decembrie 2017 Internet

Coreea de Nord catre SUA: Nu suntem responsabili pentru WannaCry

Coreea de Nord a negat ca ar fi fost implicata in atacurile cibernetice, asa cum sustine guvernul SUA.

Un purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe din Coreea de Nord a raspuns joi acuzatiilor administratiei Trump, potrivit carora Coreea de Nord a fost responsabila de atacurile cibernetice WannaCry, numind aceste informatii drept "absurde". 

"Asa cum am afirmat in mod clar in mai multe randuri, nu avem nimic de-a face cu atacurile cibernetice si nu simtim nevoia de a raspunde la asemenea acuzatii absurde ale SUA", a declarat purtatorul de cuvant pentru agentia de stiri KCNA. 

Atacul din luna mai a criptat fisiere pe mai mult de 300.000 de computere din 150 de tari, intre victime numarandu-se spitale, banci, companii de telecomunicatii si depozite. Atacul a fost posibil datorita unei vulnerabilitati in versiunile neactualizate ale Microsoft Windows. 

Nici Casa Alba si nici Ministerul Afacerilor Externe din Coreea de Nord nu au raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate