Cautare


Google usureaza stergerea istoricului cautarilor
26 Octombrie 2018 Internet

Google usureaza stergerea istoricului cautarilor

O actualizare de confidentialitate va ofera mai mult control asupra reclamelor pe care le vedeti si a informatiilor salvate de Google.

Google a modificat software-ul pentru a va ajuta sa stergeti istoricul cautarilor si sa gasiti controale importante de confidentialitate, a declarat miercuri compania. 

Gigantul in domeniul tehnologiei si-a actualizat meniurile, oferindu-va posibilitatea de a revizui si a sterge istoricul cautarilor in cadrul cautarii Google in sine, a declarat intr-un blog post Erig Miraglia, directorul biroului de management de produs, confidentialitate si protectia datelor. 

Inaintea zilei de miercuri, trebuia sa intrati in contul dvs. Google pentru a gestiona aceste date. De asemenea, acum puteti controla anunturile publicitare pe care le vedeti prin intermediul meniului Ad Settings si puteti alege informatiile pe care le salveaza Google prin intermediul Activity Controls. 

Aceste functii au sosit miercuri pe desktop si pe dispozitivele mobile, iar in urmatoarele saptamani vor ajunge pe aplicatia Google pentru iOS si Android. 

"Anul viitor vom extinde acest lucru la Maps, urmat de multe alte produse Google", a declarat Miraglia. "A avea acces la controale de confidentialitate relevante direct din produsele Google pe care le folositi in fiecare zi este doar o modalitate prin care ne straduim continuu sa construim confidentialitatea care functioneaza pentru toata lumea". 

In septembrie, Google a promis modificari ale browserului Chrome dupa ce s-a confruntat cu critici in ceea ce priveste pastrarea cookie-urilor si logarea utilizatorilor site-ului. Saptamani mai tarziu, compania a inchis reteaua sociala Google+, dupa ce a recunoscut ca o incalcare a securitatii a expus datele a pana la 500.000 de utilizatori. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate