Cautare


18 Decembrie 2018
Tumblr revine in App Store in urma unei interdictii privind materialul cu continut pornografic

Reteaua sociala Tumblr revine in magazinul de aplicatii Apple, dupa ce a promis ca va elimina continutul pentru adulti de pe platforma.

Tumblr a fost eliminat din magazinul de aplicatii in luna noiembrie, dupa ce au fost identificate prin intermediul filtrelor de continut imagini ce contineau abuzuri asupra copiilor.

Reteaua sociala a sustinut apoi ca va interzice complet continutul pentru adulti incepand cu 17 decembrie. 

Cu toate acestea, decizia a nemultumit multe persoane, care au sustinut ca au folosit platforma ca o modalitate de a-si exprima sexualitatea. 

"Nu exista lipsa de site-uri pe internet care sa contina continut pentru adulti", a declarat Jeff D'Onofrio, director executiv Tumblr, cu prilejul anuntarii deciziei. 

Noile reguli ale retelei sociale interzic orice descriere a organelor genitale sau a actelor sexuale, inclusiv a ilustratiilor. Vor exista exceptii pentru operele artistice clasice si protestele politice care implica nuditate, insa compania a avertizat ca punerea in executare ar putea fi inconsecventa. 

Aceasta va furniza noi instrumente de raportare, iar oamenii vor putea contesta blocarea continutului postat. 

Cu toate acestea, multi utilizatori Tumblr au avertizat ca vor parasi complet site-ul si au exportat o copie a blogului lor inainte ca acesta sa fie curatat de continutul pentru adulti. 

Multi si-au exprimat dezamagirea ca Tumblr le-a oferit o notificare de doar doua saptamani cu privire la modificari, facand eforturile de arhivare dificile. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate