Cautare


300 milioane de linii broadband in lume
15 Iunie 2007 Internet
300 milioane de linii broadband in lume

Numarul total al liniilor broadband din intreaga lume a depasit 300 milioane, potrivit analistului Point Topic.

Point Topic a declarat ca la sfarsitul lunii martie 2007 au existat 298 milioane de abonati broadband in intreaga lume.

"Luandu-ne dupa ratele de crestere de pana acum, putem afirma cu siguranta ca numarul a trecut de 300 milioane", a declarat Katjia Mueller, chief analyst al Point Topic.

Potrivit datelor regionale ale companiei de analiza, Europa de Est isi continua creasterea puternica, si a fost singura regiune care a inregistrat o crestere mai mare de 10% in primul trimestru al acestui an.

Romania a depasit limita de 1 milion de abonati, ajutand tarile din Europa de Est sa posteze trei din primele 10 cele mai mari rate de crestere din lume.

Grecia a inregistrat cea mai mare crestere, extinzadu-se cu 16.8% in primul trimestru.

SUA reprezinta cea mai mare tara broadband din lume, stabilind un nou record personal prin depasirea pragului de 60 milioane de abonati.

China continua sa traga din greu pentru pozitia de top, reusind sa diminueze decalajul fata de SUA de la 5.8 milioane la sfarsitul lui 2006, la 4.1 milioane la sfarsitul lui martie.Sursa: www.computerweekly.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate