Cautare


17 Martie 2016
PlayStation VR va fi lansat in octombrie 2016

Peste 160 de titluri de jocuri sunt in dezvoltare pentru PS VR

Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) anunta ca PlayStation VR, sistemul de realitatea virtuala care va duce consola PS4 la urmatorul nivel de imersiune, se va lansa in octombrie in Japonia, America de Nord, Europa si Asia. Pretul recomandat pentru fiecare zona in parte va fi de: 44.980 yeni, 399 de dolari, 399 euro si 349 de lire.
         
“Inca de cand am dezvaluit PlayStation VR in cadrul Conferintei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din 2014, am primit un feedback extrem de favorabil din partea gamerilor si dezvoltatorilor de jocuri”, a spus Andrew House, presedinte si Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc. “Pentru a fi siguri ca vom putea furniza suficiente unitati de procesare grafica si o multitudine de jocuri gamerilor din intreaga lume, am decis sa lansam PlayStation VR in octombrie 2016. Pentru cei care asteapta cu nerabdare lansarea, am vrea sa le multumim pentru rabdare si suport. Suntem bucurosi ca vom oferi gamerilor o experienta inedita prin PS VR”.

In momentul de fata, peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucreaza pentru crearea cat mai multor titluri pentru PS VR, de la echipe mici si independente, la cei care lucreaza in studiouri sau la companii mari dezvoltatoare de jocuri ca 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Acesti dezvoltatori, dar si cei din cadrul SCE Worldwide Studios (SCE WWS) au creat pana acum pentru PS VR 160 de titluri de jocuri cum ar fi: Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood and PlayStation®VR WORLDS (SCE WWS).  Peste 50 dintre acestea vor fi lansate pana la sfarsitul acestui an.  Mai mult decat atat, DICE si Lucasfilm lucreaza acum la un nou Star Wars™ Battlefront™ (Electronic Arts Inc.), experienta de joc ce va fi disponibila doar pe PlayStation VR. De asemenea, THE PLAYROOM VR*4 de la SCE WWS va putea fi descarcata gratuit prin PlayStation Store de catre toti detinatorii de PS VR, lucru ce va fi disponibil odata cu lansarea noului sistem de realitate virtuala. 

Pentru a extinde linia de titluri PS VR, SCE a incheiat un parteneriat cu dezvoltatori de software de utilitati pentru a oferi cat mai multe solutii inovatoare pentru aceasta tehnologie si pentru a consolida mediul de dezvoltare pentru PS VR.

Sistemul va dispune si de un mod Cinema, care le va permite utilizatorilor sa acceseze continut pe un ecran virtual imens, in timp ce vor purta casca de VR. Continutul pentru modul Cinema va include jocuri si diverse video-uri, dar va avea si caracteristici ale consolei PS4 cum ar fi Share Play si Live de pe PlayStation. Utilizatorii vor putea, de asemenea, sa vada poze si videoclipuri la 360 de grade, poze realizate cu camerele foto omnidirectionale pentru PS VR prin intermediul PS4 Media Player, ceea ce le va da senzatia ca sunt in mijlocul imaginilor afisate.

SCE va promova in continuare PS VR si dupa octombrie 2016. Vor fi lansate noile titluri de jocuri la evenimentele din intreaga lume, iar portofoliul pentru PS VR va fi extins. 

Specificatii:

Numele produsului: PlayStation®VR
Codul produsului: CUH-ZVR1series
Luna lansării: Octombrie 2016
Preț recomandat: 44,980 yen, 399 dolari, 399 euro sau 349 lire
Dimensiuni: Casca VR: Approx. 187×185×277 mm 
Unitatea de procesare grafică: Approx. 143×36×143 mm 
Greutate: Casca VR: Approx. 610 g (fără cablu)
Unitatea de procesare: Approx. 365g
Display :OLED
Dimensiunea ecranului: 5,7 inci
Rezoluție: 1920×RGB×1080 (960×RGB×1080 per eye)
Rata de refresh: 120Hz,  90Hz
Unghiul de vizualizare:Aproximativ 100 de grade
Senzori:Senzor de mișcare Six Axis
Conexiune: Casca de VR: HDMI, AUX, Stereo Headphone Jack
Unitatea de procesare: HDMI TV, HDMI PS4, USB, HDMI, AUX
Funcțiile unității de procesare:procesare audio 3D, Social Screen, Mod Cinema
Incluse:VR headset × 1
Unitate de procesare × 1
Cablu pentru VR × 1
HDMI × 1
USB × 1
Stereo headphones × 1 
AC power cord × 1
AC adaptor × 1

Despre Sony Computer Entertainment Inc. 

Recunoscut drept lider global si o companie responsabila de dezvoltarea divertismentului pe calculator, Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI),  se ocupa cu distributia, marketingul si vanzarea sistemului de divertisment PlayStation®4 (PS4®), sistemului de divertisment  PlayStation®3 si a sistemului de divertisment portabil PlayStation®Vita (PS Vita).

SCEI a revolutionat divertismentul pentru acasa din momentul lansarii PlayStation® in 1994. PlayStation®2 a dus mai departe mostenirea PlayStation® de a fi pilonul central al divertismentului pentru acasa. PSP® (PlayStation®Portable) a extins posibilitatea de a experimenta divertismentul si in mediul portabil. PS3® este un sistem avansat de divertisment care integreaza motorul performant Cell Broadband Engine si procesoare RSX. PS Vita este un sistem de divertisment portabil care ofera combinatie intre jocuri avansate si conectivitate sociala. PlayStation®4 redefineste modul in care utilizatorii se implica in joc si folosesc continutul online oferind o experienta grafica imersiva, viteza, interactiune personalizata si optiuni avansate de relationare sociala. PlayStation™Network, care include PlayStation®Store si ofera experiente unice de gaming online pentru utilizatorii Playstation. 

PlayStation™Now, un serviciu de streaming care combina tehnologiile cloud, le permite utilizatorilor sa acceseze instant o serie larga de jocuri PS3 pe numeroase dispozitive conectate la Internet pe care le folosesc zilnic. Cu sediul in Tokyo, Japonia, SCEI, alaturi de companiile afiliate, Sony Computer Entertainment America LLC si Sony Computer Entertainment Europe Ltd., si divizia sa Sony Computer Entertainment Japan Asia, dezvolta, produce, distribuie si vinde produse hardware si software, precum si gestioneaza programele de licentiere a tertilor pentru aceste platforme, in tarile in care isi desfasoara activitatea, la nivel global. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate