Cautare


18 Ianuarie 2017
Sony Interactive Entertainment lanseaza oficial in Romania Playstation VR (la Impact Hub Bucuresti)

· Pe 21 si 22 ianuarie, sambata si duminica, la Impact Hub Bucuresti, etaj 2, fanii sunt asteptati sa testeze noul sistem Playstation VR · Lansarea oficiala in magazinele din Romania va avea loc pe 24 ianuarie

Noul sistem PlayStation VR va fi disponibil oficial in magazinele din Romania in data de 24 ianuarie 2017. Lansarea sistemului de realitatea virtuala care duce consola PS4 la urmatorul nivel de imersiune va fi precedata de un eveniment deschis publicului in datele de 21 si 22 ianuarie la Impact Hub Bucuresti. Evenimentul este dedicat tuturor pasionatilor de gaming si home entertainment care vor sa experimenteze Playstation VR. Fanii vor avea la dispozitie peste 10 titluri cu jocuri uimitoare care ii vor introduce in lumea Playstation VR.

Accesul la eveniment este gratuit, la etajul al doilea al centrului Impact Hub, din Strada Halelor, nr. 5, langa Piata Unirii din Bucuresti, pe 21 si 22 ianuarie, in intervalul orar 10:00-19:00.

Despre ecosistemul Playstation VR:

in momentul de fata, peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucreaza pentru crearea cat mai multor titluri pentru PS VR, de la echipe mici si independente, la cei care lucreaza in studiouri sau la companii mari dezvoltatoare de jocuri ca 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Acesti dezvoltatori, dar si cei din cadrul SCE Worldwide Studios (SCE WWS) au creat pana acum pentru PS VR 160 de titluri de jocuri cum ar fi: Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood and PlayStation®VR WORLDS (SCE WWS).  Peste 50 dintre acestea vor fi lansate pana la sfarsitul acestui an.  Mai mult decat atat, DICE si Lucasfilm lucreaza acum la un nou Star Wars™ Battlefront™ (Electronic Arts Inc.), experienta de joc ce va fi disponibila doar pe PlayStation VR. De asemenea, THE PLAYROOM VR*4 de la SCE WWS va putea fi descarcata gratuit prin PlayStation Store de catre toti detinatorii de PS VR, lucru ce va fi disponibil odata cu lansarea noului sistem de realitate virtuala.

Pentru a extinde linia de titluri PS VR, SCE a incheiat un parteneriat cu dezvoltatori de software de utilitati pentru a oferi cat mai multe solutii inovatoare pentru aceasta tehnologie si pentru a consolida mediul de dezvoltare pentru PS VR.

Despre Sony Interactive Entertainment
Recunoscut drept lider global si o companie responsabila de dezvoltarea divertismentului digital, Sony Interactive  Entertainment Inc. (SIE),  se ocupa cu distributia, marketingul si vanzarea sistemului de divertisment PlayStation®4 (PS4®), sistemului de divertisment  PlayStation®3 si a sistemului de divertisment portabil PlayStation®Vita (PS Vita). Cu sediul in San Mateo, California,  SIE este o subsidiara detinuta integral de Sony Corporation, si are acoperire globala si birouri regionale in California, Londra si Tokyo.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate