Cautare


Microsoft dezvaluie Xbox One X, cea mai puternica consola de pana acum
14 Iunie 2017 Jocuri

Microsoft dezvaluie Xbox One X, cea mai puternica consola de pana acum

Consola, prezentata de catre Microsoft in cadrul conferintei E3 2017 duminica, promite grafica mai buna pentru jucatori, indiferent daca acestia au sau nu televizor 4K.

Acest lucru se realizeaza prin folosirea unei tehnici numite "supersamplig", in care computerul creeaza imagini la o calitate mult mai buna decat poate arata televizorul, iar apoi le micsoreaza. Aceasta, sustine Microsoft, face jocul sa arate mult mai bine. 

Noua consola este unul dintre cele mai importante produse lansate de catre echipa Xbox in ultimii ani. Se estimeaza ca Xbox One, foarte apreciat de catre multi, a depasit vanzarile Sony PlayStation 4, cel mai mare concurent al sau. Pentru Microsoft, nu doar ca aduce companiei un sentiment de mandrie, dar si pune firma in dezavantaj atunci cand incheie tranzactii cu editorii de jocuri si incearca sa investeasca in noi tehnologii si jocuri inovatoare. 

Intre timp, Sony a lansat o serie de jocuri de succes, cum ar fi jocul de aventura inspirat de Indiana Jones, Uncharted 4, care poate fi jucat doar pe PlayStation 4. Pe langa aceasta consola, lansata initial in 2013 si care se vinde in prezent la pretul de 250 dolari, compania a lansat anul trecut PlayStation 4 Pro, care se vinde la pretul de 400 dolari. 

Sony concureaza cu Microsoft si in alte moduri. In timp ce Microsoft a incheiat un parteneriat cu Oculus, Sony a lansat un dispozitiv pe care il dezvolta de mai mult de 3 ani, denumit PlayStation VR. Fiind vandut in aproape 1 milion de unitati in mai putin de 6 luni, dispozitivul a depasit asteptarile interne ale Sony. 

Sony nu este singurul concurent al Microsoft. Noua consola Nintendo Switch, lansata in martie, a primit recenzii bune.

Unele dintre jocurile prezentate de catre Microsoft in cadrul evenimentului sunt imbunatatie de chip-urile mai puternice ale Xbox One X, cele mai multe fiind lansate la inceputul acestui an. 

Pe langa faptul ca este cea mai puternica consola de jocuri video pe care a construit-o pana acum, Microsoft sustine si ca este cea mai mica dintre cele lansate de companie pana acum. 

Este de asteptat ca aceasta consola sa fie lansata la nivel mondial in 7 noiembrie si sa coste 499 dolari in SUA. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate